A LEGKERESETTEBB PERGOLA - PLACEO

A legjobban állítható pergola típus.

A PLACEO300 lamellás pergola a modern épületek teraszfedésének népszerű megoldása. Ennek a pergolának a tetőszerkezete sík, elemei az elforgatható alumínium lamellák, amelyek 0° és 140° közötti szögben forgathatók. A lamellák teljes elforgatásával egy teljesen egybefüggő sík tetőfelületet kapunk, amely tökéletes védelmet biztosít nemcsak a nap, de az eső és hó ellen is. A csapadék elvezetése a függőleges tartóoszlopokba integrált csatornarendszeren keresztül történik. A lefolyó csatornák számát a lefedett terület határozza meg, (17m2-ig egy lefolyó beépítése szükséges, míg 17 m2 terület felett 2 lefolyó beépítése szükséges.) A pergola elhelyezése szerint lehet szabadon álló (4 lábon álló), vagy egyik oldalon falhoz rögzített, vagy csak részlegesen falhoz rögzített.

A SUN SYSTEM cég az Alaris gyártó hivatalos kereskedelmi és összeszerelő partnere Csehországban, Szlovákiában, Ausztriában és Magyarországon.

 

Részletes termékleírás

AJÁNLATKÉRÉS


Kíváncsi vagy, hogyan nézne ki ez a pergola a te kertedben, vagy teraszodon? Próbáld ki az appunkat. Letöltés:

Stahujte naši aplikaci z App Store Stahujte naši aplikaci z Google Play

Popis produktu

AZ ALARIS PLACEO PERGOLÁK A LEGKERESETTEBB PERGOLÁK A KÍNÁLATUNKBAN.

A PERGOLA KONSTRUKCIÓJA

Az állítható lamellás pergola szerkezete extrudált alumínium profilokból áll, amelyek porfestett bevonatot kapnak. A pergola fő szerkezeti elemei az oldalsó és keresztirányú tartók, amelyek mérete 225 x 50 x 120 mm. A tetőszerkezet nélkülözhetetlen elemei a lamellák, amelyek szintén extrudált alumínium profilokból állnak. Mérete 202 x 47 mm. A függőleges tartó oszlopok mérete 120 x 120 mm. Az alu profilok falvastagsága 4-5 mm, amelynek köszönhetően a szerkezet robosztus és igen nagy a terhelhetősége. A lamellás tetőszerkezet 900N/m2 maximális terhet képes problémamentesen elviselni. A szerkezet legnagyobb előnye, hogy a lamellák zárt állásában az egész téli időszak alatt védi a teraszt. (kérésre részletes technikai információt adunk).

A SZERKEZET ÉS A LAMELLÁK SZÍNE

A bioklimatikus pergola valamennyi eleme porfestett bevonatot kap. A bevonat az osztrák Tiger Drylac kiemelkedő minőségű terméke, amire 5 év garanciát vállalnak. A profilok festését Qualicoat és GSB tanúsítvánnyal ellátott műhelyekben végzik. Alapáron a bevonat matt és enyhén strukturált (FSM) RAL Classic színek egyike. Ezek a színek a legkeresettebbek, de van a kollekcióban kevéssé ismert színek is vannak. Pergoláink egyedi bevonatokkal is rendelhetőek. A Decoral Technology egy dizájn effekt bevonat rendszer, aminek segítségével különböző textura hatásokat lehet elérni, mint pl. Különböző faerezet, gránit, karbonszál stb. Ezek feláras bevonatok és a szállítás idejét megnövelhetik. Ezekre a dizájn bevonatokra 24 hónap garancia vonatkozik. Az alábbiakban néhány minta ízelítőül:

RAL1015,RAL7006,RAL7015,RAL7016,RAL7022,RAL7023,RAL7030,RAL7035,RAL7036,RAL7040,RAL7042,DB703,RAL7043,RAL7045,RAL7047,

RAL8003,RAL8014,RAL8016,RAL8017,RAL8023,RAL8028,RAL9001,RAL9002,RAL9003,RAL9005,RAL9006,RAL9007,RAL9010,RAL9016

A PERGOLA MÉRETEI, MODULÁRIS FELÉPÍTÉSE

A Pergola alapmérete 1 modullal és 4 tartóoszloppal 6100 x 3000 mm. A szintén 1 modulos, de 6 oszloppal rendelkező pergola legnagyobb mérete 6950 x 3000 mm, ami igen népszerű. A maximális magasság 3000 mm. Modulok egymáshoz illesztésével bármekkora terület lefedhető. A konstrukciót tekintve a pergola lehet szabadon álló szerkezet 4 tartóoszloppal, vagy lehet részben az épület falához rögzített, így kevesebb tartóoszlop szükséges. Az alábbi ábrán látható, milyen sokoldalúan helyezhető el a szerkezet.

ROLLETIX SCREEN ROLÓK

A Rolletix screen rolók a Placeo pergolák eredeti kiegészítői. Időjárás elleni védelemként szolgálnak (napsütés, szél, eső), emellett a privát szférát is megteremtik a fedett teraszon. A rolók alumínium tartódobozának mérete 124.5 x 119.5 mm, amely mind méretben, mind dizájnban illeszkedik a pergolához. A vezető profil, amiben a roló fut (45 x 33.7 mm profil), rozsdamentes csavarokkal rögzül a pergola oszlopaihoz. A profil belsejében egy PVC betét található, ami zipzárként megvezeti a rolót. Ez az un. Zip system.

A ROLLETIX SZÖVETEK PEREMÉTEREI

A rolók szövete üveg vagy poliészter szálakból áll, PVC felső réteggel, amelyek vezető európai gyártók, a Sergé Ferari és a Copaco gyártmányai. A szövet szélei zipzárszerűen illeszkednek a vezető profilba helyezett PVC vezető sínbe, így maximum 72km/h szélterhelési csúcsoknak is ellenáll. A szövetek legnagyszerűbb tulajdonsága, a környezettel való kapcsolat megőrzése. Nappal ugyanis belülről áttetsző az anyag, látszik a környezet, kívülről viszont nem lehet belátni. Belső éjszakai megvilágítás esetén viszont kívülről belátható a belső tér. A szövetek karbantartást nem igényelnek.

A PERGOLA BELSŐ TERÉNEK VILÁGÍTÁSA ÉS FŰTÉSE

A legnépszerűbb kiegészítők közé tartozik a lamellákba, vagy az oldalsó és keresztprofilokba integrált világítás. A LED világítás fehér, vagy színes lehet. A fehér LED világítás ugyanazzal a távvezérlővel irányítható, mint maga a pergola vagy az oldalsó roló árnyékolók. A világítás intenzitása 0%, 33%, 66% és 100% tartományban dimmerrel szabályozható. A színes LED világítás színe és intenzitás és más paraméterei külön vezérlővel állítható.

A pergola belső helyiség melegítéséhez elektromos fali infravörös melegítőt használunk, amelyeket különböző színekben, és kiegészítőkkel kínálunk. Az infravörös sugárzók energiafogyasztása 1500 W – 2500 W, amelyet távirányítóval 0%, 33%, 66% és 100% tartományban lehetséges a sugárzási intenzitás szabályozása.

PERGOLA KIEGÉSZÍTÉSE KERETES ÉS KERET NÉLKÜLI ÜVEGEZÉSSEL

Oldalsó üvegezéssel tulajdonképpen a ház hasznos területe növelhető a terasz területével. Az oldalsó üvegezést lehet keretbe foglalt, vagy keret nélküli kivitelben kérni. Az üvegezés nem csak az eső és szél ellen véd, de hőtechnikailag is előnyös. Így a pergola egész évben használható, még télen is.

A PERGOLA MŰKÖDÉSÉNEK VEZÉRLÉSE

A pergola lamelláit egy elektromechanikus lineáris mozgató működteti, amely nem látható, a szerkezet integrált részét képezi. Az állítható pergolák vezérlőegysége vagy egy külső vezérlő vagy közvetlenül a tartóoszlopon található. Kétféle vezérlőrendszert szállítunk: Az egyik az ELERO (német termék, 24 hónapos garanciával) vagy felárért a SOMFY (francia termék, 5 éves garanciával) vezérlőjét. A pergolát vezérlő távirányítót különféle verziókban szállítjuk - különböző számú vezérlőcsatorna, előre programozott beállítások stb. A vezérlőrendszer tartozékai különféle érzékelők, amelyek az időjárás változására reagálnak - nap, szél és eső.

A PERGOLA SZÁLLÍTÁSI HATÁRIDEJE, GARANCIA

A szállítási határidő alapesetben 8 hét. A választott konfigurációtól, színtől, kiegészítőktől és egyedi igényektől függően a határidő kitolódhat. A szállítási dátum függ továbbá a gyártói kapacitás, valamint az összeszerelő csapat leterheltségétől. A személyes konzultáció alkalmával jelezzük a várható késedelmet, vagy korábbi teljesítést. Általában 2-3 betanított technikus végzi az összeszerelést. Speciális beépítő eszközöket használunk az összeszerelésnél, rögzítésnél. Az összeszerelés 1-2 napig tart, amit a szerkezet nagysága, az előkészületek, a rendelt kiegészítők száma és egyéb külső körülmények határoznak meg.

A garanciát a gyártó biztosítja, amennyiben minősített szakember végzi a szerelést. Ez esetben a garancia 5 év, ami a pergola szerkezetére, mechanikus részeire és a felületkezelésre vonatkozik. 24 hónap a garancia a lineáris mozgatóra és a vezérlőre (Elero és Somfy). A garancia akkor érvényes, ha a használati utasításban előírt karbantartást a tulajdonos előírás szerint elvégzi.

A PERGOLA KARBANTARTÁSA ÉS TISZTITÁSA

Ezen pergolák karbantartásmentesek és nem kívánnak semmiféle speciális kezelést. Azonban azt ajánljuk, hogy bizonyos időközönként tiszta vízzel tisztítsa a szerkezetet és a lamellákat. Ezt követően a vízelvezető csatornákat tisztítsa meg a szennyeződésektől, levelektől stb. (vegyszert ne használjon).

A Placeo Pergola előnyei

 • Kedvező árú Cseh gyártmány
 • 5 év garancia a szerkezetre, mechanikus részekre és a felületkezelésre
 • 24 hónap garancia a a lineáris mozgatóra, vezérlő egységre
 • Matt és strukturált felület kezelés Tiger Drylac rendszerrel
 • Választható speciális dekorbevonatok
 • Nagy környezeti terhelhetőség: 900 N/m2 hóterhelés és 150 km/h szélterhelés
 • Oldalsó screen rolók maximális szélterhelhetősége 72 km/h
 • Lehetőség integrált LED beépítésre a lamellákon, vagy a szerkezetbe
 • Nagy modulméret, max. 3 000 x 6 950 mm

Árinformáció példa

TÍPUS ALARIS PLACEO
SZÉLESSÉG 4060 mm
MÉLYSÉG 3000 mm
SZÍN RAL 7016
VEZÉRLŐ Elero
KIVITEL Pergola, szabadon álló, vagy falhoz rögzített
A termék ára 2 220 000 Ft (áfa és beépítés nélkül)

TECHIKAI ADATOK

 • Életre szóló termék
 • Színpaletta
 • Esőálló
 • Legkeresettebb modell
 • Hatékony árnyékolás
 • Véd a nap ellen
 • Véd a szél ellen
 • Kedvező ár

Lépjen kapcsolatba velünk

Ügyfélkapcsolat

Kérjük töltse ki a jobboldali ürlapot, hogy kapcsolatba léphessünk Önnel.

Infóvonal

+36 30 257 1700

E-mail

info@alupergola.hu
ÉRTÉKESÍTÉSI PONT