A PERGOLA LEGNÉPSZERŰBB ÁRNYÉKOLÁSA A TARGA NAPELLENZŐ

Nagy területet kell árnyékolnia?

Alkalmas nagy üvegtetőkhöz, télikertekhez. A nap és a hő elleni védelemként kellemes klímát biztosít a lefedett térnek, elegáns megjelenést kölcsönöz a kert és a ház részére.

A STOBAG TARGA télikert árnyékolása tökéletes megoldás minden télikertbe. Használhatja az árnyékolást meglévő építményeken, pergolákon vagy télikerteken. A napellenző rendszer extrudált alumínium profilokból áll, amelyeknek köszönhetően a napellenző karbantartásmentessé válik. Az árnyékolás akár 49 km / h szélnek is ellenáll, és ha a dőlésszög meghaladja a 15 ° -ot, esőben is használható.

Cégünk, a SUNSYSTEM a legnagyobb svájci STOBAG árnyékolási technológia legnagyobb partnere a Csehország, Szlovákia, Ausztria és Magyarország területén.

Részletes termékleírás

AJÁNLATKÉRÉS

Popis produktu

A NAPELLENZŐ ANYAGA

A napellenző szövete az osztrák Sattler gyártó akrilszövetéből készül, amely a világ egyik vezető gyártója. Választhat az alap "Uni" kollekció közül, amely ingyenes. A "Brilliant" kollekció szövetei nagyon érdekesek és népszerűek az elmúlt években. Vannak olyan speciális anyagok is, amelyek csökkent tűzveszélyességgel bírnak, így alkalmasak éttermek, kávézók vagy más kereskedelmi vállalkozások számára.

FELÉPÍTÉS ÉS SZÍNEK

Az árnyékoló szerkezet extrudált alumínium profilokból áll, amelyeket a legjobb minőségű porfestett bevonattal kezelnek az IGP márkával. A „Classic colors” kollekció alapszínei 16 színt tartalmaznak - fényes és matt. Felár ellenében választhat a „Trend” vagy a „Rainbow” kollekció közül. Természetesen bármilyen színt választhat a RAL színminta szerint

A NAPELLENZŐ MÉRETEI

A maximális árnyékolási méret 7000 x 7000 mm. Az irányítást a SOMFY WT hajtás biztosítja (impulzusszabályozás a falon található gomb segítségével). Természetesen lehetséges a SOMFY RTS rádiós meghajtók használata, vagy manapság a SOMFY IO meghajtók nagyon népszerű sorozata visszajelzéssel. Ezek a meghajtók vezérelhetők távirányítóval, okostelefonnal, táblagéppel vagy számítógéppel.

SZÖVET KIEGÉSZÍTŐ

Ennek a terméknek egy különleges megoldása a télikert szélén történő extra meghosszabbítás 1000 mm-ig. Ez a kiterjesztés STOBAG TARGA PLUS néven fut, és ennek a svájci vállalatnak a szabadalmaztatott megoldása.

A NAPELLENZŐ KARBANTARTÁSA

Ezek a napellenzők karbantartásmentesek, nem igényelnek különösebb törődést, de ajánlatos bizonyos időközönként a szerkezetet és vásznat tiszta vízzel, esetleg kellően higított folyékony tisztítószerrel tisztítani.

A Targa napellenzők előnyei

 • minőségi Svájci termék
 • a szokásosnál hosszabb 5 év garancia
 • 16 szín, felár nélkül
 • STOBAG kollekció több mint 300 szövetből
 • szélállóság Szélosztály 3 - akár 49 km / h
 • a napellenző maximális mérete 7000 x 7000 mm

Árajánlathoz szükséges adatok

TERMÉKTÍPUS TARGA
Szélessége 4000 mm
MÉLYSÉG 3000 mm
SZÍN Klasszikus színek
A termék ára A termék ára egyedi (áfa és beépítés nélkül)

TECHIKAI ADATOK

 • Dizájntermék
 • Hatékony árnyékolás
 • A legkeresettebb termék
 • Véd a nap ellen
 • Minimális méret (szélesség x meghosszabbítás): 850 x 1100 mm
 • Maximális méret (szélesség x meghosszabbítás): 7000 x 7000 mm

Lépjen kapcsolatba velünk

Ügyfélkapcsolat

Kérjük töltse ki a jobboldali ürlapot, hogy kapcsolatba léphessünk Önnel.

Infóvonal

+36 30 257 1700

E-mail

info@alupergola.hu
ÉRTÉKESÍTÉSI PONT