BALKON ÁRNYÉKOLÓ - VISOMBRA

Egy okos megoldást keres erkélyére?

Ez a homlokzati napellenző a napfény és az árnyék optimális mennyiségét kínálja nagy ablakfelületekhez. Az állítható dőlésszög lehetővé teszi, a hatékony napvédelmet, kialakításnak köszönhetően bármilyen ablakhoz illeszkedik.

A VISOMBRA billenő napellenzői legfeljebb 4 m ablakszélességhez használható lakóházakhoz, irodákhoz és kereskedelmi helyiségekhez. A napellenzők rugós mechanizmusa összecsukható karokkal rendelkezik a megbízható működés érdekében. Ezeknek a napellenzőknek a legnagyobb előnye a széllel szemben nyújtott ellenállás. Ezeknek a napellenzőknek a kerek vagy négyzet alakú doboza biztosítja a napellenző részek és szövet maximális védelmét a külső behatások ellen. A napellenző akár 49 km / h szélnek is ellenáll, és 15 ° -nál nagyobb hajlás esetén a napellenző az eső elleni védelemként is használható.

Cégünk, a SUNSYSTEM a legnagyobb svájci STOBAG árnyékolástechnika legnagyobb partnere a Csehországban, Szlovákiában, Ausztriában és Magyarországon.

Részletes termékleírás

AJÁNLATKÉRÉS

Popis produktu

A NAPELLENZŐ ANYAGA

A napellenző árnyékoló akrilszövet anyagát a Sattler osztrák cég gyártja, amelyet a világ egyik legelismertebb gyártójaként tartanak számon a kültéri termékekhez készült szövetek tekintetében. Választható szövetek közül az “Uni” kollekció alapáras, vagy a “Brilliant” kollekció feláras, amely nagyon különleges és népszerű az elmúlt években. Éttermek, kávézók részére elsősorban a “Fire” kollekció anyagait ajánljuk, amelyek csökkentett éghetőséggel rendelkeznek.

FELÉPÍTÉS ÉS SZÍNEK

A szerkezeti elemeket extrudált alumínium profilok alkotják, amelyek a legmagasabb minősítésű IGP porfestett bevonatát kapják. 16 alapszín közül lehet választani “Classic Colours”, fényes, illetve matt felületekkel. Felárért további színek a választhatók a “Trend” és a “Rainbow” kollekcióból. Természetesen a RAL színskálából is rendelhetők színek.

A NAPELLENZŐ MÉRETE

A napellenző maximális mérete 4000 x 3500 mm. A működést alapvetően egy SOMFY WT elektromechanika biztosítja (nyomógombos fali kapcsolóval). Természetesen SOMFY RTS rádiós távirányítóval is működtethető a szerkezet vagy SOMFY IO egységgel, ami manapság nagyon népszerű és egy okosalkalmazás segítségével okostelefonnal, táblagéppel vagy számítógéppel vezérelhet. Az ügyfél kérésére a napellenző kézi forgatókarral is működtethető.

A NAPELLENZŐ KARBANTARTÁSA

Ezek a napellenzők karbantartásmentesek, nem igényelnek különösebb törődést, de ajánlatos bizonyos időközönként a szerkezetet és vásznat tiszta vízzel, esetleg kellően higított folyékony tisztítószerrel tisztítani.

A Visombra napellenző előnyei

  • minőségi Svájci termék
  • A szokásosnál hosszabb 5 év garancia
  • 16 szín, felár nélkül
  • STOBAG kollekció több mint 300 szövetből
  • szélállóság Szélosztály 3 - akár 49 km / h
  • a napellenző maximális mérete 4000 x 3500 mm

Árajánlathoz szükséges adatok

TERMÉKTÍPUS VISOMBRA
Szélessége 4000 mm
MÉLYSÉG 3000 mm
SZÍN Klasszikus színek
A termék ára A termék ára egyedi (áfa és beépítés nélkül) (áfa és beépítés nélkül)

TECHIKAI ADATOK

  • Hatékony árnyékolás
  • Napvédelem
  • Minimális méret (szélesség x meghosszabbítás): 400 x 1250 mm
  • Maximális méret (szélesség x meghosszabbítás): 4000 x 3500 mm

Lépjen kapcsolatba velünk

Ügyfélkapcsolat

Kérjük töltse ki a jobboldali ürlapot, hogy kapcsolatba léphessünk Önnel.

Infóvonal

+36 30 257 1700

E-mail

info@alupergola.hu
ÉRTÉKESÍTÉSI PONT