CSÚSZÓPONYVÁS PERGOLA - QUATTRO

A Quattro csúszótetős pergola tiszta, modern vonalakkal rendelkezik, minimalista geometriai megjelenéssel, és a Suntech legújabb terméke a jelenlegi kültéri kollekcióban. A csúszó tető teljes kinyitásával a teljes méret 83% -áig nyílt teret hozhat létre.

A Quattro textilrétegbe integrált LED világítás összesen 3féle világítást érhető el: RGB LED - Hidden Stripe (rejtett csík) világítás változtatható színekkel, LED Stripe Dimmer világítás fényerőszabályozással, vagy HDD Lux High Power világítás szövetbe integrálva.

Az egyes modulok 5,5 m kinyúlásig és 8 m szélességig alkalmazhatók olyan rugalmas telepítési módszerekkel, mint a meglévő szerkezetekbe történő beépítés, falra szerelés és szabadon álló nagyobb kültéri területek árnyékolása.

A SUN SYSTEM, cég a SUNTECH gyártó szerződött üzleti partnere a Cseh, Szlovák, Osztrák és Magyarország területén.

Részletes termékleírás

AJÁNLATKÉRÉS


Kíváncsi vagy, hogyan nézne ki ez a pergola a te kertedben, vagy teraszodon? Próbáld ki az appunkat. Letöltés:

Stahujte naši aplikaci z App Store Stahujte naši aplikaci z Google Play

Popis produktu

A CSÚSZÓPONYVÁS PERGOLA SZERKEZETE

A pergola a legjobb minőségű extrudált alumínium profilokból készül, amelyek porfestettek. Az árnyékolást 3 rétegű PVC-szövetből álló összecsukható ponyva biztosítja. A pergola legfontosabb részei a 252 x 82 mm méretű alu keret és a 160 x 160 mm méretű alumínium szövettartó.

ALUMÍNIUM SZERKEZET ÉS SZÖVETEK

A teljes alumínium pergola szerkezetének színét a Pulver porfestett felülete adja. Az alapszínek felár nélkül tartalmazzák a 6 színből álló „alapszíneket” (RAL9016, RAL1013, RAL9006, RAL7006, RAL7016 és RAL9005). Ezek a színek sima - fényes változatban rendelhetők. Az „Xclusive colours” kollekció másik színe, amely felár nélkül rendelhető és a legkedveltebbek közé tartozik, az ON617. Felár ellenében választhat a „Exkluzív színek és textúraszínek” kollekcióból vagy bármely más színből is a RAL kollekcióból.

Az alumínium pergola összecsukható teteje háromrétegű PVC anyagból készül, amelyet német gyártmány. Ami az alapváltozatot illeti, választhat a „Basic, Xclusive és Matt” szövetgyűjtemény közül, amely 7 szövetet tartalmaz. Felár ellenében választhat olyan szövetet, amely átlátszó, de megtartja az alapszövetek légzáró tulajdonságait. Ezen „átlátszó” jelöléssel ellátott szövetek hátránya a szennyeződések láthatósága a szövet felső oldalán.

ESŐVÍZ ELVEZETÉS

A csapadék elvezetése a pergola belsejében történik. A szövet láthatatlan kétoldali lejtéssel (40 mm) rendelkezik, amely a keretszerkezetbe vezeti a vizet, amely a lefolyóprofilon keresztül a tartólábakban kialakított cső alján folyik ki. A pergola alatti hely így mindig tökéletesen száraz lesz.

KIEGÉSZÍTŐ ZIPSCREEN ÁRNYÉKOLÓ

Az opcionális kiegészítő árnyékoló rolók védelmet nyújtanak a különböző időjárási viszonyok (nap, szél vagy eső) ellen, valamint a pergola alatti magánszféra védelmét is nyújtják egyben. Az árnyékoló redőnyök extrudált aluszerkezettel vannak felszerelve, ezek szélességüktől függően különböző méretűek. A pergola szövedékben rozsdamentes acélból készült csavarokkal rögzített vezetőprofil méretei 46 x 32 mm. A PVC betét a profil belsejében helyezkedik el, amely az úgynevezett ZIP rendszer része. Az alumínium profilok színét a pergola szerkezethez igazítjuk.

A SCREEN ÁRNYÉKOLÓK SZÖVETEI

A rolók szövete üveg- vagy poliészter szálakból áll, PVC bevonattal, a vezető európai gyártóktól, a Sergé Ferrari-tól és a Copaco-tól. A szövet szélek„cipzárral” vannak ellátva, amely egy vezetőprofilban helyezkednek el. Ennek a ZIP rendszernek köszönhetően az árnyékoló redőnyök akár 72 km/h széllökésnek is ellenállnak. A roló redőnyök legszembetűnőbb tulajdonsága a környezettel való érintkezés fenntartása. Nappali ugyanis belülről átlátható a szövet, viszont kívülről nem lehet belátni, így a privátszéra védelmét is biztosítják. Este viszont, ha világítást használunk a beltérben, akkor kívülről belátni. Az árnyékoló redőnyök szövete teljesen karbantartásmentes.

A PERGOLA VILÁGÍTÁSA, HŐSUGÁRZÓK

 • Stripe Dimmer Lighting LED-es világítása és a kiegészítő fűtés kellemes hangulatot teremt. A szerkezet belsejében szabályozható lágy Led Stripe világítás biztosítja a nappali fény intenzitását (120 LED / m 2800 K) vagy a hideg fehér fényt (60 LED / m l 5100 K).
 • Az RGB led-rejtett csíkos világítás luxus hangulatot teremt végtelen színválasztékkal (60 LED / m).
 • Elsőként a világon a Linear Fabric Dimmer LED integrált világítási profilokkal rendelkezik a szöveten, amelyek elegendő fényt biztosítanak este. Ez a szabadalmaztatott világítási rendszer szimmetrikus vagy aszimmetrikus változatban is kapható (hideg fehér fény 120 LED / m I 6000 K).

Ezen kívűl különböző teljesítményű fali elektromos hősugárzók szolgálják a pergola tér melegítését. A hőlámpák teljesítménye 1500 W és 2500 W között van, a sugárzás intenzitása pedig 0%, 33%, 66% és 100% állítható a távirányítón.

PERGOLA MŰKÖDTETÉS ÉS KIEGÉSZÍTŐK

Az alumínium pergola csak elektronikusan üzemeltethető, egy speciálisan elhelyezett vezérelt SOMFY motorral. A vezérlőrendszereket a SOMFY-tól (francia cég; 5 év garanciával ellátott termékek) szállítjuk. A pergola hordozható távvezérlővel működtethető, amely több változatban elérhető - különböző számú vezérlőcsatorna, forgatókönyvek vagy időzítés. A vezérlőrendszer tartozékai különféle típusú érzékelők, amelyek az időjárás változásaira - nap, szél és eső reagálnak. A Connexoon vagy a Tahoma rendszer használatakor a pergolát okostelefon, táblagép vagy számítógép segítségével is működtetheti.

A PERGOLA ÖSSZESZERELÉSE

A csúszóponyvás pergolák professzionális összeszerelése biztosítja a termék hosszú élettartamát, a biztonságos üzemeltetést és számos egyéb előnyt. A pergolát 2-3 összeszerelő szakember szereli be, akik gyártó által tartott képzéseken vettek részt. A telepítés során profi szerszámokat, kiegészítőket és rögzítő elemeket használunk. A telepítés a körülményektől, az épületre való felkészültségtől és a kiegészítőktől függően körülbelül 1-2 napig tart. A csúszó pergola mindig a ház falához vagy mennyezetéhez van rögzítve, vagy szabadon felállítható változatban is rendelhető. A falra vagy a mennyezetre történő felszerelés esetén fontos ellenőrizni a ház falának rétegrendjét (szigetelési vastagság, szigetelőanyag, falvastagság, falazat anyaga stb.). Ha szigetelt homlokzatba történő beépítésről van szó, akkor menetes rudakat használunk vegyi habarccsal. Abban az esetben, ha a falazat szigetelt, akkor a Fischer Thermax horgonycsavarokat vegyi habarccsal kombinálva használjuk. Minden projektet testre szabunk, ezért biztosítani tudjuk a kiegészítő konzolokat és profilokat a sikeres és biztonságos rögzítéshez. Fontos a pergola szövedékek szilárd rögzítése az elülső részen, valamint a tartó lábak rögzítése. Ha beton alaplemezre vagy betontalpra történő felszerelésről van szó, akkor Hilti betoncsavarokat használunk. Feltéve, hogy az ügyfélnek nincs lehetősége betonlábak építésére, a telepítést talajcsavar segítségével is kivitelezhető.

SZÁLLÍTÁSI HATÁRIDŐS GARANCIA

Az alumínium pergola szállítási határideje kb 10 hét. A kiviteltől, a színtől, a kiegészítőktől és a speciális követelményektől függően ez kitolódhat. A szállítási határidőt befolyásolhatja az aktuális gyártási leterheltség és a telepítési kapacitásunk leterheltsége (erről ta helyszínen adunk további információt). A gyártó által biztosított garanciaidő 5 év, beleértve a SOMFY elektromos hajtást is. A garancia csak akkor érvényes, ha a terméket a felhasználói kézikönyvben található utasításoknak megfelelően használják és tartják karban.

PERGOLA KARBANTARTÁSA ÉS TISZTÍTÁSA

A pergolák ezen verziója teljesen karbantartásmentes, ezért nem igényel különösebb karbantartást. Javasoljuk, hogy a szerkezetet és a szövetet időnként tiszta vízzel tisztítsa tisztítószerek használata nélkül. Az ereszcsatornát és a tető felső részén lévő leeresztő lyukat meg kell tisztítani az esetleges szennyeződéstől, például levelektől és egyéb szennyeződéstől.

A QUATTRO csúszóponyvás pergolák előnyei

 • 40 éves gyártási hagyomány és a szabvány feletti 5 éves garancia
 • 7 színű konstrukció és 7 szövet teljesen ingyenes
 • Ellenáll az erős szélnek akár 102 km / h-ig
 • 100% vízálló PVC tetőfedő szövet német gyártótól
 • extrudált pergola színű árnyékolók
 • beépített RGB LED világítás lehetősége
 • maximális pergola méret 5500x8000 mm-ig

Árajánlathoz szükséges adatok, pl:

TERMÉKTÍPUS Alumínium pergola QUATTRO tolótetővel
Szélessége 4000 mm
MÉLYSÉG 3000 mm
SZÍN RAL 7016
Rádióvezérlés Somfy
KIVITEL Pergola lefolyóprofillal, a házhoz rögzítve
A termék ára 3 250 000 Ft (áfa és beépítés nélkül)

TECHIKAI ADATOK

 • Színpaletta
 • Megfizethető
 • Hatékony árnyékolás
 • Napvédelem
 • Esőállóság
 • Szélállóság
 • Minimális méret (szélesség x mélység): 1500 x 2500 mm
 • Maximális méret (szélesség x mélység): 5500 x 8000 mm

Lépjen kapcsolatba velünk

Ügyfélkapcsolat

Kérjük töltse ki a jobboldali ürlapot, hogy kapcsolatba léphessünk Önnel.

Infóvonal

+36 30 257 1700

E-mail

info@alupergola.hu
ÉRTÉKESÍTÉSI PONT