KERTI BÚTOR - EGOE

Szeret sokat a kertben lenni?

Az EGOÉ a közterületre fejlesztett bútorok know-how-ját ülteti át a kerti bútorok területére. Szép és ugyanakkor funkcionális bútorokat hoznak létre, aminek elsődleges célja, hogy a használó komfortosan érezze magát.

Jelenleg az EGOÉ már létrehozza saját bútorkollekcióját, amelyeket nemcsak maga tervez, hanem Cseh tervezőket is bevon a külső együttműködés érdekében. Ez érdekes termékportfóliót hoz létre különféle csoportok és vásárlói igények számára nemcsak otthonuk, hanem a közterületeken is.

Az EGOÉ márka küldetése, hogy a kinti életet kellemesebbé tegye az emberek számára. Merész ötletekkel, eredeti és funkcionális dizájnnal próbálja megtölteni termékeit, hogy a külsű tereken is otthon érezze magát az ember.

AJÁNLATKÉRÉS

Az EGOE bútorok előnyei

  • Az AXIS sorozat megfizethető klasszikusnak nevezhető. Bizonyos szempontból egyszerű, de jól néz ki. Még ezekben a látszólag hétköznapi darabokban is olyan részletek kerülnek be, amelyek érdekelni fogják Önt.

  • A BISTROT termékcsalád a teraszra és a saját kertbe egyaránt alkalmas. De nyugodtan használható nyilvános helyiségekben, ahol tartósságra és stílusra van szükség. Minden bútordarab céltudatosan rendkívül tartós anyagokból készül, ugyanakkor könnyű és mozgatható.

  • A CORA sorozat az ergonómia és a hatékonyság pragmatikus megközelítésének és az időtlen dizájnnak az eredménye. Soha nem tudhatod, hol leszel egy év múlva.

  • A LAUREDE sorozat nagyvonalú méreteinek köszönhetően mindazokat szolgálja, akiknek elegendő helyük van a bútorok igazi élvezetéhez. Olyan kertbe tervezték, amelyben jellegzetes bútorok szinte különálló tárgyakként vannak elhelyezve.

  • A MÁJ sorozat költői nevével a kortárs design minimalizmus önálló párjaként jött létre. A szimbiózisban megjelenő, organikus fém vonalak, virágmotívumokkal, romantikus hatást keltenek, mintha a bútorok életre kelnének a szemünk előtt.

  • A SENA sorozat egy pontos ácsmunka a szó legjobb értelmében. Az egész család megtalálja a helyét ezeken a teljesen fából készült asztaloknál.

Lépjen kapcsolatba velünk

Ügyfélkapcsolat

Kérjük töltse ki a jobboldali ürlapot, hogy kapcsolatba léphessünk Önnel.

Infóvonal

+36 30 257 1700

E-mail

info@alupergola.hu
ÉRTÉKESÍTÉSI PONT