LAMELLÁS PERGOLA - PLACEO DOUBLE

A legnépszerűbb lamellás pergola!

A PLACEO DOUBLE pergolák a modern épületek népszerű teraszfedő megoldásai. Ez a típusú pergola teljesen lapos keret felépítésű (dőlés nélkül), és a tető forgó alumínium lécekkel van kialakítva, amelyek a 0 ° és 140 ° közötti tartományban dönthetők. A pergola zárt lamelláival "teljesen zárt tetőket" érhet el, amelyek nem csak a naptól és az esőtől, hanem a hótól is teljesen megvédenek. Az extrudált alumínium lamellák mindig a motor irányába lejtenek, és ezen az oldalon kell elhelyezni a vízelvezető csatornát is. A vízelvezetés mindig a pergola keretén belül van integrálva, és méretétől függően 1 vagy 2 lefolyóra lvan szükség (17 m2-ig csak egy lefolyó van, 17 m2 felett már 2 lefolyóoszlopot használunk). A pergola kialakítása lehet szabadon álló vagy részben a ház homlokzatához rögzített.

A SUN SYSTEM cégcsoport az Alaris gyártó partnere a Placeo pergolák telepítésében a Cseh, Szlovák, Osztrák és Magyar régióban.

Szeretné megnézni, hogy nézne ki ez a pergola közvetlenül a kertjében vagy a teraszán? Próbálja ki az alkalmazást. Letöltés:

Töltse le alkalmazásunkat az App Store-ból

Részletes termékleírás

AJÁNLATKÉRÉS


Kíváncsi vagy, hogyan nézne ki ez a pergola a te kertedben, vagy teraszodon? Próbáld ki az appunkat. Letöltés:

Stahujte naši aplikaci z App Store Stahujte naši aplikaci z Google Play

Popis produktu

A PERGOLA SZERKEZETE

A forgó lamellás pergola a legjobb minőségű extrudált alumínium profilokból áll, amelyeket porfestékkel kezelnek. A pergola legfontosabb része a felső keret, (keresztirányú és hosszanti gerenda), amelynek mérete 225x50x120 mm. A másik nélkülözhetetlen rész az alumínium lamella. A pergola lamelláját képező extrudált profil mérete 202x47 mm. Végül az utolsó fontos elem az oszlop, amelynek mérete 120x120 mm. Az összes profil falvastagsága körülbelül 4 mm, ennek köszönhetően a pergola nagyon robusztus és ellenáll a nagy terheléseknek. Az alumínium lécek 900 N / m2-ig terhelhetők. Az egész rendszer legnagyobb előnye a télen is zárt lamellák lehetősége.

Placeo pergola felépítése

A lamellás pergola legfontosabb részei

ALUMÍNIUM SZERKEZET ÉS LAMELLÁK SZÍNEI

A bioklimatikus pergola teljes szerkezetét az osztrák Tiger Drylac gyártó a legmagasabb minőségű porfestékével látják el, amire a gyártó 5 év garanciát ad. A felületkezelést kizárólag tanúsított festéküzletben végzik, amelynek mind minőségi tanúsítványa van - a Qualicoat és a GSB. A pergola felületét matt és finoman strukturált kivitelben (FSM) szállítjuk a klasszikus RAL színekhez. Az alapárban a legnépszerűbb és kevésbé ismert színeket kínáljuk, amelyek a következőket tartalmazzák:

RAL1015, RAL7006, RAL7015, RAL7016, RAL7022, RAL7023, RAL7030, RAL7035, RAL7036, RAL7040, RAL7042, DB703, RAL7043, RAL7045, RAL7047,

RAL8003, RAL8014, RAL8016, RAL8017, RAL8023, RAL8028, RAL9001, RAL9002, RAL9003, RAL9005, RAL9006, RAL9007, RAL9010, RAL9016

A Placeo pergola konstrukció alapszínei

A pergola abszolút kivételes megjelenést kap a speciális Decoral technológiával. Ezt a tervezési hatást úgy érjük el, hogy egy speciális porfestéket alkalmazunk, majd szublimáljuk a festéket az átadó fóliáról, amelybe a festett tárgy kerül. Ez a fólia olyan texturált dekorációkat ad, mint például fa, gránit, márvány vagy más atipikus minták. Ez a felületkezelés felár ellenében igényelhető, meghosszabbított szállítási határidővel. A felületkezelés szokásos garanciája 24 hónap. Az alábbiakban láthatja a Decoral színek kis mintáját.

Dekorációs színek

PERGOLA ALAPMÉRETEI ÉS LEHETŐSÉGEI

A lamellás pergola PLACEO DOUBLE 6 oszloppal, maximális méretben 8990 x 4500 mm. A magasság legfeljebb 3000 mm lehet. Természetesen lehetséges több modul összekapcsolása és korlátlan nagy tetőterület létrehozása. A telepítés módjától függően a pergola 6 oszlopra építhető (szabadon álló kialakítás), vagy részben a ház falához rögzítve, így kevesebb oszlop lesz látható. Az alábbiakban számos lehetőséget mutatunk be egy alumínium pergola csatlakozásához.

ESŐVÍZ-VEZETÉS a lamellás Pergola belsejében

A lamellás pergolák rendszere garantálja a tökéletes esővízelvezetést az alumínium konstrukció belsejében. Az alumínium lamellák mindig arra az oldalra dőlnek enyhén, ahol a lineáris hajtás található (a lécek lejtése 2 °). Ezen az oldalon integrált műanyag csővel vagy hajlékony tömlővel rendelkező lefolyóoszlopokat helyeznek el. A vízkivezetés lehet láthatatlan (az oszlop belsejében és a padló alatt), vagy látható (az oszlop alján). A pergola alatt mindig tökéletes szárazság lesz.

Integrált esővízelvezető rendszer

A ROLLETIX SCREEN ÁRNYÉKOLÓ RÖGZÍTÉSEI

A Rolletix árnyékolók eredeti kiegészítői a Placeo lamellás pergolához. Védelmet nyújt az időjárás (nap, szél vagy eső) hatásaival szemben, de védi a pergola alatti privátszférát is. Az árnyékolók 124,5 x 119,5 mm méretű alumínium extrudált kerettel rendelkeznek, amelyet közvetlenül úgy terveztek, hogy megfeleljen a pergola kialakításának. A vezető profil, amely rozsdamentes acél csavarokkal szilárdan van rögzítve a pergola lábához, mérete 45 x 33,7 mm. A profil belsejében található egy PVC betét, amely az úgynevezett ZIP rendszer része.

A pergola árnyékolóinak részlete

A ROLLETIX SCREEN ÁRNYÉKOLÓ SZÖVETEI

Az árnyékoló szövet üveg vagy poliészter szálakból áll, PVC bevonattal a vezető európai gyártóktól, a Sergé Ferrari-tól és a Copaco-tól. A szövet szélei egy "cipzárral" vannak ellátva, amely a vezetőprofilban elhelyezett PVC betétbe van integrálva. Ennek az úgynevezett ZIP rendszernek köszönhetően az árnyékolók akár 72 km / h (20 m / s) szélsebességet is kibírnak. Az árnyékoló rolók egyik legnagyszerübb tulajdonsága, hogy nappal belülről átlátunk a szöveten, de kívülről nem lehet belátni. Éjszakai belső világításnál azonban be lehet látni kívülről. Az árnyékolók teljesen karbantartásmentesek.

Árnyékoló redőnyök ruhája a pergola összecsukásához

A PERGOLA világítása és fűtése

A legnépszerűbb kiegészítők közé tartozik a világítás, amely elhelyezhető extrudált léceken vagy a pergolák kereszt- és hosszanti gerendáin. Ez egy fehér vagy színes LED-fény. A fehér LED világítást ugyanarról a távirányítóról vezérelhető, mint amiről a pergola lamelláit vagy a rolót vezéreljük. A fényintenzitás 0%, 33%, 66% és 100% tartományban szabályozható. Színes LED világítás is kérhető.


A PERGOLA OLDALAINAK LEZÁRÁSA

A pergola üvegezésével gyakorlatilag megnő a terasz élettere. Használhat keret nélküli vagy keretes üvegszerkezeteket. Az üveg nem csak az eső és a szél ellen véd, hanem melegen is tart. Ezeknek a kiegészítőknek köszönhetően egész évben használhatja a pergoláját, még akkor is, ha kint hideg van.

A LAMELLA PERGOL ÉS A TARTOZÉKOK ELLENŐRZÉSE

A pergola csak elektronikusan vezérelhető a szerkezetbe integrált két szinkronizált meghajtóval (nem nyúlik ki a keretből). A billenő pergolák vezérlőegysége a pergolán kívül vagy közvetlenül a tartóoszlopban helyezkedik el. Kétféle vezérlőrendszert szállítunk a teljes eszközhöz, nevezetesen az ELERO-t (német vállalat, 5 év garanciával ellátott termékek) és felár ellenében a SOMFY-t (francia vállalat, 5 év garanciával rendelkező termékek). A pergolát egy hordozható távirányítóval vezérelheti, amelyet több változatban szállítunk - különböző számú vezérlőcsatorna, időpont beállítás, stb. A vezérlőrendszer tartozékai különféle érzékelők, amelyek reagálnak az időjárás változásaira - nap, szél és eső.

Lamella vezérlés

SZÁLLÍTÁSI IDŐ ÉS GARANCIA

Ennek a bioklimatikus pergolának a szállítási ideje alapesetben 8-10 hét. A kiviteltől, a színtől, a kiegészítőktől és a speciális követelményektől függően ez kitolódhat. A szállítás dátumát befolyásolhatja a jelenlegi termelési kapacitás és a telepítési leterheltség (erről a konzultáció során adunk aktuális információt). A pergola telepítését 2-3 technikus végzi. Speciális összeszerelő berendezéseket használunk a hatékony telepítés érdekében. A telepítés a körülményektől, az építési készültségtől és a kiegészítőktől függően körülbelül 1-2 napot vesz igénybe.

A gyártó által biztosított jótállási idő 5 év, amely a pergola építésére, a mechanikai alkatrészekre és a felületkezelésre vonatkozik. A 60 hónapos jótállási idő a lineáris hajtásra és a vezérlőegységre vonatkozik (Elero és Somfy). A garancia csak akkor érvényes, ha a terméket a felhasználói kézikönyvben előírt utasításoknak megfelelően használja és karbantartja (külön kérésre).

KARBANTARTÁS ÉS TISZTÍTÁS

Ez a pergola változat teljesen karbantartásmentes, ezért nem igényel különösebb törődést. Időről időre azt javasoljuk, hogy a szerkezetet és a lamelláket tiszta vízzel kezelje mosószerek használata nélkül. Ezután tisztítsa meg az ereszcsatornát és a tető felső részében lévő lefolyónyílást a szennyeződéstől.

A Placeo pergola előnyei

 • Csehországban készült
 • 60 hónap garancia a pergolára, a mechanikai alkatrészekre és a felületkezelésre
 • 60 hónap garancia a lineáris működtetőre, a vezérlőegységre és a tartozékokra
 • matt és strukturált színű felületkezelés a Tiger Drylac-tól
 • speciális felületkezelés Decoral árnyalatú fa és más dekorációval
 • hóterhelés 900 N / m2 és szélállóság 150 km / h-ig
 • Rolletix árnyékolók, akár 72 km / h ellenállással
 • integrált LED-világítás lehetősége a léceken és a kereten
 • nagy modulméret 4500 x 8990 mm-ig

Árajánlathoz szükséges adatok, pl

TERMÉKTÍPUS ALARIS PLACEO DOUBLE
SZÉLESSÉG 7120 mm
MÉLYSÉG 4000 mm
SZÍN RAL 7016
Vezérlés Elero rádióvezérlés
KIVITEL Homlokzathoz rögzítve vagy szabadon álló
A termék ára 4 560 000 Ft (áfa és beépítés nélkül)

TECHIKAI ADATOK

 • Legnépszerűbbek
 • 8990x4500mm
 • 120x2000mm
 • Színpaletta
 • Esőállóság
 • Hatékony árnyékolás
 • Hóállóság
 • Megfizethető
 • Napvédelem
 • Szélállóság
 • Design termék
 • Életreszóló termék

Lépjen kapcsolatba velünk

Ügyfélkapcsolat

Kérjük töltse ki a jobboldali ürlapot, hogy kapcsolatba léphessünk Önnel.

Infóvonal

+36 30 257 1700

E-mail

info@alupergola.hu
ÉRTÉKESÍTÉSI PONT