LAMELLÁS PERGOLA - PLACEO TWIN

A PLACEO TWIN bioklimatikus pergolák a modern épületek népszerű terasz-tetőfedő megoldásai. Ez a típusú pergola teljesen lapos felépítésű, dönthető alumínium lamelákkal van kialakítva, amelyek 0 ° és 140 ° között dönthetők.

A pergola zárt lamelláival zárt tetőfedést érhetünk el, amelyek nem csak a naptól és az esőtől, hanem a hótól is teljesen megvédenek.

Az extrudált alumínium lamellák kis lejtéssel vannak kialakítja így a csapadék a felső extrudált alu keretben gyűlik és onnan pedig a tartólábakon keresztül távozik. A lefolyóoszlopok számát a pergola mérete határozza meg (17 m2-ig csak egy oszlop van, 17 m2 felett már 2 lefolyóoszlopot használunk). A pergola kialakítását tekintve lehet szabadonálló, vagy részben a házhoz rögzítve.

A SUN SYSTEM, cég az Alaris gyártó kiemelt partnere Cseh, Szlovák, Ausztria és Magyarország régióban.

Szeretné megnézni, hogy nézne ki ez a pergola közvetlenül a kertjében vagy a teraszán? Próbálja ki alkalmazásunkat.
Letöltés:

Részletes termékleírás

AJÁNLATKÉRÉS


Kíváncsi vagy, hogyan nézne ki ez a pergola a te kertedben, vagy teraszodon? Próbáld ki az appunkat. Letöltés:

Stahujte naši aplikaci z App Store Stahujte naši aplikaci z Google Play

Popis produktu

A PERGOLA SZERKEZETE

A bioklimatikus pergola a legjobb minőségű extrudált alumínium profilokból áll, amelyeket porfestékkel kezelnek. A pergola legfontosabb része a felső keret, a keresztirányú és a hosszanti alugerenda, amelynek mérete 225x50x120 mm. A bioklimatikus pergola másik nélkülözhetetlen részei az alumínium lamellák. A pergola lamelláját képező extrudált profil mérete 202x47 mm. Fontos elem az oszlop, amelynek mérete 120x120 mm 4 mm falvastagsággal. A robosztus kiaalkításnak köszönhetően a pergola ellenáll a nagy terheléseknek. Az alumínium lamellák 900 N / m2-ig terhelhetők. A lamellák télen zárva tarthatók.

Placeo pergola szerkezete

A pergola legfontosabb részei

ALUMÍNIUM SZERKEZET ÉS LAMELLÁK SZÍNEI

A bioklimatikus pergola teljes szerkezete a legmagasabb minőségű osztrák Tiger Drylac gyártó porfestékét kapja, 5 év garanciával. A felületkezelést kizárólag egy tanúsított festéküzletben végzik, amelynek mind minőségi tanúsítványa van - a Qualicoat és a GSB. A pergola felületét matt és finoman strukturált kivitelben (FSM) szállítjuk a klasszikus RAL színekhez.

A pergola abszolút kivételes megjelenést kap a speciális Decoral technológiával. Ezt a tervezési hatást úgy érjük el, hogy egy speciális porfestéket alkalmazunk, majd szublimáljuk a festéket a transzfóliáról, amelybe a festett tárgy kerül. Ez a fólia olyan dekorációkat képes megjeleníteni, mint például fa, gránit, márvány vagy más atipikus minták. Ez a felületkezelés külön kérésre, hosszabb szállítási határidővel áll rendelkezésre. A felületkezelés szokásos garanciája 24 hónap. Az alábbiakban legy kis ízelítőt a Decoral színekről.

Dekorációs színek

PERGOLUSOK CSATLAKOZÁSÁNAK ALAPMÉRETEI ÉS LEHETŐSÉGEI

Az 1 modulos megoldással és 4 oszloppal rendelkező bioklimatikus pergola alapmérete 6100 x 6000 mm, 6 oszloppal és maximális mérete 6100 x 9000 mm. A magasság legfeljebb 3000 mm lehet. Természetesen lehetséges több modul összekapcsolása és korlátlan nagy tetőterület létrehozása. A telepítés módjától függően a pergola 4 oszlopra építhető (szabadon álló kialakítás), vagy részben a ház falához lehorgonyozva, alacsonyabb oszlopszámmal. Az alábbiakban bemutatunk néhány lehetőséget az alumínium pergola csatlakozásához.

ESŐVÍZ-VEZETÉS A LAMELLÁS PERGOLA BELSEJÉBEN

A bioklimatikus pergolák rendszere tökéletes esővíz elvezetést garantál az alumínium szerkezet belsejében. Az alumínium lécek mindig arra az oldalra hajlanak, ahol a lineáris hajtás található (a lécek lejtése 2 °). Ezután ezen az oldalon integrált műanyag csővel vagy hajlékony tömlővel ellátott vízelvezető oszlopokat helyezünk el. A vízkivezetés lehet láthatatlan (az oszlop belsejében és a padló alatt), vagy látható (az oszlop oldalán alul szabad csatlakozással). A pergola alatt mindig tökéletes szárazság lesz.

Integrált esővízelvezető rendszer

A ROLLETIX SCREEN ÁRNYÉKOLÓ RÖGZÍTÉSE

A Rolletix árnyékolók eredeti kiegészítői a Placeo lamellás pergolához. Védelmet nyújt az időjárás (nap, szél vagy eső) hatásaival szemben, de védi a pergola alatti privátszférát is. Az árnyékolók 124,5 x 119,5 mm méretű alumínium extrudált kerettel rendelkeznek, amelyet közvetlenül úgy terveztek, hogy megfeleljen a pergola kialakításának. A vezető profil, amely rozsdamentes acél csavarokkal szilárdan van rögzítve a pergola lábához, mérete 45 x 33,7 mm. A profil belsejében található egy PVC betét, amely az úgynevezett ZIP rendszer része.

A pergola árnyékolóinak részlete

A ROLLETIX SCREEN ÁRNYÉKOLÓ SZÖVETEI

Az árnyékoló szövet üveg vagy poliészter szálakból áll, PVC bevonattal a vezető európai gyártóktól, a Sergé Ferrari-tól és a Copaco-tól. A szövet szélei egy "cipzárral" vannak ellátva, amely a vezetőprofilban elhelyezett PVC betétbe van integrálva. Ennek az úgynevezett ZIP rendszernek köszönhetően az árnyékolók akár 72 km / h (20 m / s) szélsebességet is kibírnak. Az árnyékoló rolók egyik legnagyszerübb tulajdonsága, hogy nappal belülről átlátunk a szöveten, de kívülről nem lehet belátni. Éjszakai belső világításnál azonban be lehet látni kívülről. Az árnyékolók teljesen karbantartásmentesek.

Árnyékoló redőnyök ruhája a pergola összecsukásához

A PERGOLA világítása és fűtése

A legnépszerűbb kiegészítők közé tartozik a világítás, amely elhelyezhető extrudált léceken vagy a pergolák kereszt- és hosszanti gerendáin. Ez egy fehér vagy színes LED-fény. A fehér LED világítást ugyanarról a távirányítóról vezérelhető, mint amiről a pergola lamelláit vagy a rolót vezéreljük. A fényintenzitás 0%, 33%, 66% és 100% tartományban szabályozható. Színes LED világítás is kérhető. Különböző teljesítményű fali elektromos hősugárzók is rendelhetők, amelyek a pergola belső terének melegítésére szolgálnak. A hősugárzók teljesítménye 1500 W és 2500 W között van, a sugárzás intenzitása a távirányítón beállítható 0%, 33%, 66% és 100% lehet.


A PERGOLA OLDALAINAK LEZÁRÁSA

A pergola üvegezésével gyakorlatilag megnő a terasz élettere. Használhat keret nélküli vagy keretes üvegszerkezeteket. Az üveg nem csak az eső és a szél ellen véd, hanem melegen is tart. Ezeknek a kiegészítőknek köszönhetően egész évben használhatja a pergoláját, még akkor is, ha kint hideg van.

A LAMELLA PERGOL ÉS A TARTOZÉKOK

A pergola csak elektronikusan vezérelhető a szerkezetbe integrált két szinkronizált meghajtóval (nem nyúlik ki a keretből). A billenő pergolák vezérlőegysége a pergolán kívül vagy közvetlenül a tartóoszlopban helyezkedik el. Kétféle vezérlőrendszert szállítunk a teljes eszközhöz, nevezetesen az ELERO-t (német vállalat, 5 év garanciával ellátott termékek) és felár ellenében a SOMFY-t (francia vállalat, 5 év garanciával rendelkező termékek). A pergolát egy hordozható távirányítóval vezérelheti, amelyet több változatban szállítunk - különböző számú vezérlőcsatorna, időpont beállítás, stb. A vezérlőrendszer tartozékai különféle érzékelők, amelyek reagálnak az időjárás változásaira - nap, szél és eső.

Lamella vezérlés

SZÁLLÍTÁSI IDŐ ÉS GARANCIA

Ennek a bioklimatikus pergolának a szállítási ideje alapesetben 8-10 hét. A kiviteltől, a színtől, a kiegészítőktől és a speciális követelményektől függően ez kitolódhat. A szállítás dátumát befolyásolhatja a jelenlegi termelési kapacitás és a telepítési leterheltség (erről a konzultáció során adunk aktuális információt). A pergola telepítését 2-3 technikus végzi. Speciális összeszerelő berendezéseket használunk a hatékony telepítés érdekében. A telepítés a körülményektől, az építési készültségtől és a kiegészítőktől függően körülbelül 1-2 napot vesz igénybe.

A gyártó által biztosított jótállási idő 5 év, amely a pergola építésére, a mechanikai alkatrészekre és a felületkezelésre vonatkozik. A 60 hónapos jótállási idő a lineáris hajtásra és a vezérlőegységre vonatkozik (Elero és Somfy). A garancia csak akkor érvényes, ha a terméket a felhasználói kézikönyvben előírt utasításoknak megfelelően használja és karbantartja (külön kérésre).

KARBANTARTÁS ÉS TISZTÍTÁS

Ez a pergola változat teljesen karbantartásmentes, ezért nem igényel különösebb törődést. Időről időre azt javasoljuk, hogy a szerkezetet és a lamelláket tiszta vízzel kezelje mosószerek használata nélkül. Ezután tisztítsa meg az ereszcsatornát és a tető felső részében lévő lefolyónyílást a szennyeződéstől.

A Placeo pergola előnyei

 • Csehországban készült
 • 60 hónap garancia a pergolára, a mechanikai alkatrészekre és a felületkezelésre
 • 60 hónap garancia a lineáris működtetőre, a vezérlőegységre és a tartozékokra
 • matt és strukturált színű felületkezelés a Tiger Drylac-tól
 • speciális felületkezelés Decoral árnyalatú fa és egyéb dekorációval
 • hóterhelés 900 N / m2 és szélállóság 150 km / h-ig
 • Rolletix árnyékolók, akár 72 km / h szélterhelhetőséggel
 • integrált LED-világítás lehetősége a lécekben és a szerkezetben
 • nagy modulméret 6000 x 6100 mm-ig

Árajánlathoz szükséges adatok, pl:

TERMÉKTÍPUS ALARIS PLACEO
SZÉLESSÉG 4060 mm
Mélység 5000 mm
SZÍN RAL 7016
VEZÉRLÉS Elero rádióvezérlés
KIVITEL Homlokzathoz rögzítve vagy szabadon álló
A termék ára 3 700 000 Ft (áfa és beépítés nélkül)

TECHIKAI ADATOK

 • A legkeresettebb termék
 • 6100x9000
 • 1850x5000
 • Színpaletta
 • Esőállóság
 • Hatékony árnyékolás
 • Hóállóság
 • Megfizethető
 • Véd a nap ellen
 • Szélállóság
 • Életre szóló termék
 • Design termék

Lépjen kapcsolatba velünk

Ügyfélkapcsolat

Kérjük töltse ki a jobboldali ürlapot, hogy kapcsolatba léphessünk Önnel.

Infóvonal

+36 30 257 1700

E-mail

info@alupergola.hu
ÉRTÉKESÍTÉSI PONT