LAMELLÁS PERGOLA - PLACEO TWIN

A PLACEO TWIN bioklimatikus pergolák a modern épületek népszerű terasz-tetőfedő megoldásai. Ez a típusú pergola teljesen lapos felépítésű, dönthető alumínium lamelákkal van kialakítva, amelyek 0 ° és 140 ° között dönthetők.

A pergola zárt lamelláival zárt tetőfedést érhetünk el, amelyek nem csak a naptól és az esőtől, hanem a hótól is teljesen megvédenek.

Az extrudált alumínium lamellák kis lejtéssel vannak kialakítja így a csapadék a felső extrudált alu keretben gyűlik és onnan pedig a tartólábakon keresztül távozik. A lefolyóoszlopok számát a pergola mérete határozza meg (17 m2-ig csak egy oszlop van, 17 m2 felett már 2 lefolyóoszlopot használunk). A pergola kialakítását tekintve lehet szabadonálló, vagy részben a házhoz rögzítve.

A SUN SYSTEM, cég az Alaris gyártó kiemelt partnere Cseh, Szlovák, Ausztria és Magyarország régióban.

Szeretné megnézni, hogy nézne ki ez a pergola közvetlenül a kertjében vagy a teraszán? Próbálja ki alkalmazásunkat.
Letöltés:

Részletes termékleírás

AJÁNLATKÉRÉS


Kíváncsi vagy, hogyan nézne ki ez a pergola a te kertedben, vagy teraszodon? Próbáld ki az appunkat. Letöltés:

Stahujte naši aplikaci z App Store Stahujte naši aplikaci z Google Play

Popis produktu

A PERGOLA SZERKEZETE

A bioklimatikus pergola a legjobb minőségű extrudált alumínium profilokból áll, amelyeket porfestékkel kezelnek. A pergola legfontosabb része a felső keret, a keresztirányú és a hosszanti alugerenda, amelynek mérete 225x50x120 mm. A bioklimatikus pergola másik nélkülözhetetlen részei az alumínium lamellák. A pergola lamelláját képező extrudált profil mérete 202x47 mm. Fontos elem az oszlop, amelynek mérete 120x120 mm 4 mm falvastagsággal. A robosztus kiaalkításnak köszönhetően a pergola ellenáll a nagy terheléseknek. Az alumínium lamellák 900 N / m2-ig terhelhetők. A lamellák télen zárva tarthatók.

Placeo pergola szerkezete

A pergola legfontosabb részei

ALUMÍNIUM SZERKEZET ÉS LAMELLÁK SZÍNEI

A bioklimatikus pergola teljes szerkezete a legmagasabb minőségű osztrák Tiger Drylac gyártó porfestékét kapja. A felületkezelést kizárólag egy tanúsított festéküzletben végzik, amelynek mind minőségi tanúsítványa van - a Qualicoat és a GSB. A pergola felületét matt és finoman strukturált kivitelben (FSM) szállítjuk a klasszikus RAL színekhez.

A pergola abszolút kivételes megjelenést kap a speciális Decoral technológiával. Ezt a tervezési hatást úgy érjük el, hogy egy speciális porfestéket alkalmazunk, majd szublimáljuk a festéket a transzfóliáról, amelybe a festett tárgy kerül. Ez a fólia olyan dekorációkat képes megjeleníteni, mint például fa, gránit, márvány vagy más atipikus minták. Ez a felületkezelés külön kérésre, hosszabb szállítási határidővel áll rendelkezésre. A felületkezelés szokásos garanciája 24 hónap. Az alábbiakban legy kis ízelítőt a Decoral színekről.

Dekorációs színek

PERGOLUSOK CSATLAKOZÁSÁNAK ALAPMÉRETEI ÉS LEHETŐSÉGEI

Az 1 modulos megoldással és 4 oszloppal rendelkező bioklimatikus pergola alapmérete 6100 x 6000 mm, 6 oszloppal és maximális mérete 6100 x 9000 mm. A magasság legfeljebb 3000 mm lehet. Természetesen lehetséges több modul összekapcsolása és korlátlan nagy tetőterület létrehozása. A telepítés módjától függően a pergola 4 oszlopra építhető (szabadon álló kialakítás), vagy részben a ház falához lehorgonyozva, alacsonyabb oszlopszámmal. Az alábbiakban bemutatunk néhány lehetőséget az alumínium pergola csatlakozásához.

ESŐVÍZ-VEZETÉS A LAMELLÁS PERGOLA BELSEJÉBEN

A bioklimatikus pergolák rendszere tökéletes esővíz elvezetést garantál az alumínium szerkezet belsejében. Az alumínium lécek mindig arra az oldalra hajlanak, ahol a lineáris hajtás található (a lécek lejtése 2 °). Ezután ezen az oldalon integrált műanyag csővel vagy hajlékony tömlővel ellátott vízelvezető oszlopokat helyezünk el. A vízkivezetés lehet láthatatlan (az oszlop belsejében és a padló alatt), vagy látható (az oszlop oldalán alul szabad csatlakozással). A pergola alatt mindig tökéletes szárazság lesz.

Integrált esővízelvezető rendszer

A ROLLETIX SCREEN ÁRNYÉKOLÓ RÖGZÍTÉSE

A Rolletix árnyékolók eredeti kiegészítői a Placeo lamellás pergolához. Védelmet nyújt az időjárás (nap, szél vagy eső) hatásaival szemben, de védi a pergola alatti privátszférát is. Az árnyékolók 124,5 x 119,5 mm méretű alumínium extrudált kerettel rendelkeznek, amelyet közvetlenül úgy terveztek, hogy megfeleljen a pergola kialakításának. A vezető profil, amely rozsdamentes acél csavarokkal szilárdan van rögzítve a pergola lábához, mérete 45 x 33,7 mm. A profil belsejében található egy PVC betét, amely az úgynevezett ZIP rendszer része.

A pergola árnyékolóinak részlete

A ROLLETIX SCREEN ÁRNYÉKOLÓ SZÖVETEI

Az árnyékoló szövet üveg vagy poliészter szálakból áll, PVC bevonattal a vezető európai gyártóktól, a Sergé Ferrari-tól és a Copaco-tól. A szövet szélei egy "cipzárral" vannak ellátva, amely a vezetőprofilban elhelyezett PVC betétbe van integrálva. Ennek az úgynevezett ZIP rendszernek köszönhetően az árnyékolók akár 72 km / h (20 m / s) szélsebességet is kibírnak. Az árnyékoló rolók egyik legnagyszerübb tulajdonsága, hogy nappal belülről átlátunk a szöveten, de kívülről nem lehet belátni. Éjszakai belső világításnál azonban be lehet látni kívülről. Az árnyékolók teljesen karbantartásmentesek.

Árnyékoló redőnyök ruhája a pergola összecsukásához

A PERGOLA világítása és fűtése

A legnépszerűbb kiegészítők közé tartozik a világítás, amely elhelyezhető extrudált léceken vagy a pergolák kereszt- és hosszanti gerendáin. Ez egy fehér vagy színes LED-fény. A fehér LED világítást ugyanarról a távirányítóról vezérelhető, mint amiről a pergola lamelláit vagy a rolót vezéreljük. A fényintenzitás 0%, 33%, 66% és 100% tartományban szabályozható. Színes LED világítás is kérhető. Különböző teljesítményű fali elektromos hősugárzók is rendelhetők, amelyek a pergola belső terének melegítésére szolgálnak. A hősugárzók teljesítménye 1500 W és 2500 W között van, a sugárzás intenzitása a távirányítón beállítható 0%, 33%, 66% és 100% lehet.


A PERGOLA OLDALAINAK LEZÁRÁSA

A pergola üvegezésével gyakorlatilag megnő a terasz élettere. Használhat keret nélküli vagy keretes üvegszerkezeteket. Az üveg nem csak az eső és a szél ellen véd, hanem melegen is tart. Ezeknek a kiegészítőknek köszönhetően egész évben használhatja a pergoláját, még akkor is, ha kint hideg van.

A LAMELLA PERGOL ÉS A TARTOZÉKOK

A pergola csak elektronikusan vezérelhető a szerkezetbe integrált két szinkronizált meghajtóval (nem nyúlik ki a keretből). A billenő pergolák vezérlőegysége a pergolán kívül vagy közvetlenül a tartóoszlopban helyezkedik el. Kétféle vezérlőrendszert szállítunk a teljes eszközhöz, nevezetesen az ELERO-t és felár ellenében a SOMFY-t. A pergolát egy hordozható távirányítóval vezérelheti, amelyet több változatban szállítunk - különböző számú vezérlőcsatorna, időpont beállítás, stb. A vezérlőrendszer tartozékai különféle érzékelők, amelyek reagálnak az időjárás változásaira - nap, szél és eső.

Lamella vezérlés

SZÁLLÍTÁSI IDŐ ÉS GARANCIA

Ennek a bioklimatikus pergolának a szállítási ideje alapesetben 8-10 hét. A kiviteltől, a színtől, a kiegészítőktől és a speciális követelményektől függően ez kitolódhat. A szállítás dátumát befolyásolhatja a jelenlegi termelési kapacitás és a telepítési leterheltség (erről a konzultáció során adunk aktuális információt). A pergola telepítését 2-3 technikus végzi. Speciális összeszerelő berendezéseket használunk a hatékony telepítés érdekében. A telepítés a körülményektől, az építési készültségtől és a kiegészítőktől függően körülbelül 1-2 napot vesz igénybe.

A gyártó által biztosított jótállási idő 24 hónapos, amely a pergola építésére, a mechanikai alkatrészekre és a felületkezelésre vonatkozik. A 24 hónapos jótállási idő a lineáris hajtásra és a vezérlőegységre vonatkozik (Elero és Somfy). A garancia csak akkor érvényes, ha a terméket a felhasználói kézikönyvben előírt utasításoknak megfelelően használja és karbantartja (külön kérésre).

KARBANTARTÁS ÉS TISZTÍTÁS

Ez a pergola változat teljesen karbantartásmentes, ezért nem igényel különösebb törődést. Időről időre azt javasoljuk, hogy a szerkezetet és a lamelláket tiszta vízzel kezelje mosószerek használata nélkül. Ezután tisztítsa meg az ereszcsatornát és a tető felső részében lévő lefolyónyílást a szennyeződéstől.

A Placeo pergola előnyei

 • Csehországban készült
 • matt és strukturált színű felületkezelés a Tiger Drylac-tól
 • speciális felületkezelés Decoral árnyalatú fa és egyéb dekorációval
 • hóterhelés 900 N / m2 és szélállóság 150 km / h-ig
 • Rolletix árnyékolók, akár 72 km / h szélterhelhetőséggel
 • integrált LED-világítás lehetősége a lécekben és a szerkezetben
 • nagy modulméret 6000 x 6100 mm-ig

Árajánlathoz szükséges adatok, pl:

TERMÉKTÍPUS ALARIS PLACEO
SZÉLESSÉG 4060 mm
Mélység 5000 mm
SZÍN RAL 7016
VEZÉRLÉS Elero rádióvezérlés
KIVITEL Homlokzathoz rögzítve vagy szabadon álló

TECHIKAI ADATOK

 • A legkeresettebb termék
 • 6100x9000
 • 1850x5000
 • Színpaletta
 • Esőállóság
 • Hatékony árnyékolás
 • Hóállóság
 • Megfizethető
 • Véd a nap ellen
 • Szélállóság
 • Életre szóló termék
 • Design termék

Lépjen kapcsolatba velünk

Ügyfélkapcsolat

Kérjük töltse ki a jobboldali ürlapot, hogy kapcsolatba léphessünk Önnel.

Infóvonal

+36 30 257 1700

E-mail

info@alupergola.hu
ÉRTÉKESÍTÉSI PONT
Mondja el véleményét a Facebookon vagy a Google-on. Segítsünk másoknak is a választásban!
Szeretnénk megkönnyíteni Önnek a böngészést weboldalunkon, és csak azt mutatni, ami valóban érdekli. Egyetért? :)

Ehhez szükségünk van a hozzájárulására a sütik, azaz olyan kisméretű fájlok feldolgozásához, amelyeket az Ön böngészőjében tárolunk, és amelyek segítséget nyújtanak ahhoz, hogy kevesebbet kelljen kattintgatnia, gyorsan megtalálja mindazt, amit a weboldalunkon keres, valamint hogy csak igazán releváns szolgáltatásokkal és termékekkel kapcsolatos hirdetéseket jelenítsünk meg Önnek. A sütifájlok feldolgozásáról ITT olvashat bővebben.

Beállítások szerkesztése Egyetértek
Hogy biztonságosan böngészhesse weboldalunkat, és mindig megtalálja a releváns tartalmat

Weboldalunk megfelelő működéséhez szükséges sütik, beleértve az informatikai biztonságot garantáló sütiket is. Ide tartoznak az Ön beállításainak tárolásához, illetve a kommunikációhoz szükséges sütik (load balancing cookies).

Ezek a weboldalunk forgalmának mérésére és elemzésére (például a látogatók vagy a megtekintett oldalak száma) használt sütik hozzájárulnak weboldalunk teljesítményének javításához. Hozzájárulásának köszönhetően értékes adatokat tudunk gyűjteni és megfelelően tudjuk elemezni azt, hogy hogyan böngészi az oldalunkat, és mi érdekli Önt. Ily módon képesek vagyunk folyamatosan javítani weboldalunkat, illetve biztosítani annak tökéletes működését, és Ön kényelmesen böngészheti kínálatunkat.

Az ilyen típusú sütiket harmadik felek weboldalain, például közösségi hálózatokon megjelenített hirdetésekhez használjuk. Ezek a sütik lehetővé teszik, hogy a reklámokat (például a weboldalunkon megtekintett termékek alapján) az Ön tényleges érdeklődéséhez igazítsuk. Ha kikapcsolja ezeket a fájlokat, böngészés közben továbbra is megjelennek majd a hirdetések, ám azok nem lesznek relevánsak az Ön számára.

Zárja be a
× Termék keresése