NAPELLENZŐ LED VILÁGÍTÁSSAL - CAMABOX

Szeret éjszaka is kint lenni?

Egy nagyon szép kazettás napellenző modern dizájnnal. Egyszerű a vonalvezetése, belesimul az épület homlokzatába. A kazettába integrált LED világítás miatt éjszaka is hatékonyan használható.

A STOBAG CAMABOX a 2017 év újdonsága, nagyon sikeres termék, amelyet részben a “Reddot Award 2017” díjnak is köszönhet. A kazetta védődoboz négyszög profil mérete 230 x 170 mm, amely igen jól illeszkedik a modern épületformákhoz. A STOBAG újdonsága a doboz alsó részébe integrált világítás. A tetővászon dőlésszöge 5 és 35 fok között állítható. A szerkezet felszerelhető homlokzati falra, vagy a mennyezetre is. A szerkezet ellenáll akár 39 km/h szélterhelésnek és enyhe esőnek is, ha a tető hajlásszöge nagyobb, mint 15 fok.

Részletes termékleírás

AJÁNLATKÉRÉS

Popis produktu

A NAPELLENZŐ ANYAGA

A napellenző árnyékoló akrilszövet anyagát a Sattler osztrák cég gyártja, amelyet a világ egyik legelismertebb gyártójaként tartanak számon a kültéri termékekhez készült szövetek tekintetében. Választható szövetek közül az “Uni” kollekció alapáras, vagy a “Brilliant” kollekció feláras, amely nagyon különleges és népszerű az elmúlt években. Éttermek, kávézók részére elsősorban a “Fire” kollekció anyagait ajánljuk, amelyek csökkentett éghetőséggel rendelkeznek.


FELÉPÍTÉS ÉS SZÍNEK

A szerkezeti elemeket extrudált alumínium profilok alkotják, amelyek a legmagasabb minősítésű IGP porfestett bevonatát kapják. 16 alapszín közül lehet választani “Classic Colours”, fényes, illetve matt felületekkel. Felárért további színek a választhatók a “Trend” és a “Rainbow” kollekcióból. Természetesen a RAL színskálából is rendelhetők színek.


A NAPELLENZŐ MÉRETEI

Ennek a napellenzőnek a legnagyobb mérete 5 000 x 3 000 mm. (Hamarosan nagyobb mérettel is rendelhető, valamint elülső rolóval is). A működést alapvetően egy SOMFY WT elektromechanika biztosítja (nyomógombos fali kapcsolóval). Természetesen SOMFY RTS rádiós távirányítóval is működtethető a szerkezet vagy SOMFY IO egységgel, ami manapság nagyon népszerű és egy okosalkalmazás segítségével okostelefonnal, táblagéppel vagy számítógéppel vezérelhet.


KIEGÉSZÍTŐK A NAPELLENZŐHÖZ

A világítás nem tartozéka az alapkonfigurációnak, de felárért rendelhető fehér, vagy színes (RGB) LED csík, amelyek távirányítóval vezérelhetők. A napellenzőhöz fűtőtest is rendelhető, amelyet az árnyékoló síkja alatt a falra kell felszerelni.


A NAPELLENZŐ KARBANTARTÁSA

Ezek a napellenzők karbantartásmentesek, nem igényelnek különösebb törődést, de ajánlatos bizonyos időközönként a szerkezetet és vásznat tiszta vízzel, esetleg kellően higított folyékony tisztítószerrel tisztítani.

A Camabox napellenző előnyei

 • Kiemelkedő minőség, svájci gyártmány
 • Kivételes 5 év kiterjesztett garancia
 • 16 alapszín
 • Több, mint 300 STOBAG vászon közül választhat
 • Szélterhelés, max. 49 km/h
 • Maximális kiterített méret 5 000 x 3 000 mm

ÁR INFORMÁCIÓÉRT

TÍPUS Kazettás napellenző - CAMABOX
SZÉLESSÉG 4 000 mm
MÉLYSÉG 3 000 mm
SZÍN Classic színek
A termék ára Egyedi árképzés (ÁFA és szerelés nélkül) (áfa és beépítés nélkül)

TECHIKAI ADATOK

 • Gazdag színválaszték
 • Dizájntermék
 • Hatékony árnyékolás
 • Véd a nap ellen
 • Minimális méret (szélesség x mélység): 2 140 x 1 500 mm
 • Maximális méret (szélesség x mélység): 5 000 x 3 000 mm

Lépjen kapcsolatba velünk

Ügyfélkapcsolat

Kérjük töltse ki a jobboldali ürlapot, hogy kapcsolatba léphessünk Önnel.

Infóvonal

+36 30 257 1700

E-mail

info@alupergola.hu
ÉRTÉKESÍTÉSI PONT