A LEGKERESETTEBB KAZETTÁS NAPELLENZŐ - TENDABOX

A legkeresettebb kazettás napellenzőre kér ajánlatot?

Ez a típus a kategória minden tulajdonságával bír, méltán tekinthető a gyártó zászlóshajójának. Különlegessége, hogy az elülső függőleges roló segítségével az alacsony szögű napsugárzás ellen is védelmet nyújt.

A STOBAG TENDABOX kazettás napellenző visszahúzható karral (az elülső profilba süllyeszthető kar) a legkelendőbb megoldás, amely az utóbbi években nagyon népszerű volt. Ennek a napellenzőnek a védődobozát négyszögletes vagy kerek formában szállítjuk, az ügyfél kívánsága szerint. Felszerelhető homlokzatra, mennyezetre vagy speciális konzolokkal a szarufára. A dőlést 0 ° és 85 ° között lehet beállítani. Ennek a rendszernek a technológiai kialakítása 39 km/h-ig képes ellenállni a szélnek, és véd az enyhe esőktől, ha a dőlésszög 15 °- nál nagyobb.

Részletes termékleírás

AJÁNLATKÉRÉS

Popis produktu

A NAPELLENZŐ ANYAGA

A napellenző árnyékoló akrilszövet anyagát a Sattler osztrák cég gyártja, amelyet a világ egyik legelismertebb gyártójaként tartanak számon a kültéri termékekhez készült szövetek tekintetében. Választható szövetek közül az “Uni” kollekció alapáras, vagy a “Brilliant” kollekció feláras, amely nagyon különleges és népszerű az elmúlt években. Éttermek, kávézók részére elsősorban a “Fire” kollekció anyagait ajánljuk, amelyek csökkentett éghetőséggel rendelkeznek.

FELÉPÍTÉS ÉS SZÍNEK

A szerkezeti elemeket extrudált alumínium profilok alkotják, amelyek a legmagasabb minősítésű IGP porfestett bevonatát kapják. 16 alapszín közül lehet választani “Classic Colours”, fényes, illetve matt felületekkel. Felárért további színek a választhatók a “Trend” és a “Rainbow” kollekcióból. Természetesen a RAL színskálából is rendelhetők színek.

A NAPELLENZŐ MÉRETEI

Ennek a napellenzőnek a legnagyobb mérete 6 500 x 4 000 mm (motoros változat) és 6 000 x 4 000 (manuális működtetés). A működést alapvetően egy SOMFY WT elektromechanika biztosítja (nyomógombos fali kapcsolóval). Természetesen SOMFY RTS rádiós távirányítóval is működtethető a szerkezet vagy SOMFY IO egységgel, ami manapság nagyon népszerű és egy okosalkalmazás segítségével okostelefonnal, táblagéppel vagy számítógéppel vezérelhet. Az ügyfél kérésére a napellenző kézi forgatókarral is működtethető.

SZÖVET KIEGÉSZÍTŐ

Az elülső legördülő szövet 120 cm magasságig akril szövetből rendelhető a STOBAG kollekcióból, vagy akár 170 cm magasságig a speciális “Sergé” vagy “Soltis” kollekcióból. Anyaguk üvegszövetek PCV hordozó rétegen. Ezek a szövetek egyre népszerűbbek manapság. Működtetésük manuálisan egy forgatókarral történik, amely az elülső profil oldalán helyezkedik el.

KIEGÉSZÍTŐK A NAPELLENZŐHÖZ

Népszerű kiegészítő a világítás, amely a védődoboz alján helyezkedik el, rendelhető fehér vagy színes (RGB) változatban. A napellenzőhöz fűtőtest is rendelhető, amelyet az árnyékoló síkja alatt a falra kell felszerelni.

A NAPELLENZŐ KARBANTARTÁSA

Ezek a napellenzők karbantartásmentesek, nem igényelnek különösebb törődést, de ajánlatos bizonyos időközönként a szerkezetet és vásznat tiszta vízzel, esetleg kellően higított folyékony tisztítószerrel tisztítani.

A Tendabox napellenző előnyei

 • Kiemelkedő minőség, svájci gyártmány
 • Kivételes 5 év kiterjesztett garancia
 • 16 alapszín
 • Több, mint 300 STOBAG vászon közül választhat
 • Szélterhelés, max. 49 km/h
 • Maximális kiterített méret 6 500 x 3 500 mm

ÁR INFORMÁCIÓÉRT

TÍPUS Kazettás napellenző - TENDABOX
SZÉLESSÉG 4 000 mm
MÉLYSÉG 3 000 mm
SZÍN Classic színek
A termék ára Egyedi árképzés (ÁFA és szerelés nélkül) (áfa és beépítés nélkül)

TECHIKAI ADATOK

 • Legkeresettebb termék a kategóriában
 • Kedvező ár
 • Véd a nap ellen
 • Minimális méret (szélesség x mélység): 1 950 x 1 500 mm
 • Maximális méret (szélesség x mélység): 6 500 x 3 500 mm

Lépjen kapcsolatba velünk

Ügyfélkapcsolat

Kérjük töltse ki a jobboldali ürlapot, hogy kapcsolatba léphessünk Önnel.

Infóvonal

+36 30 257 1700

E-mail

info@alupergola.hu
ÉRTÉKESÍTÉSI PONT