MODERN ALUMINIUMPERGOLÁK

Időjárástól függetlenül szeretne a kertben pihenni? Mi történik, ha elered az eső a szülinapi party közben? Az ideális megoldás a modern alu pergola, amely megvéd az időjárás viszontagságaitól.

A kiváló minőségű alumínium pergola védelmet nyújt a közvetlen napsütés ellen, véd az esőtől és hótól. Ezen kívül nagyon szép, modern megjelenést ad a terasznak.

A MODERN ALUMÍNIUM PERGOLÁK TÍPUSAI:

 • PERGOLÁK ÁLLÍTHATÓ LAMELLÁKKAL
  Ajánlat

  PERGOLÁK ÁLLÍTHATÓ LAMELLÁKKAL

  Modern megjelenés és maximális védelem a nap, eső és hó ellen. A pergola alumínium lamellái az időjárás pillanatnyi állapotához igazodva állíthatóak.

 • PERGOLÁK ELHÚZHATÓ ÁRNYÉKOLÓVAL
  Ajánlat

  PERGOLÁK ELHÚZHATÓ ÁRNYÉKOLÓVAL

  A modern pergolák vízálló, háromrétegű PVC anyagból készült összehúzható árnyékoló anyaggal vannak felszerelve, amely megvédi Önt a kedvezőtlen időjárástól és ellenáll az erős szélnek is. A tető összehúzása után semmi sem akadályozza meg az égbolt zavartalan látványában.

 • PERGOLÁK FIX TETŐVEL
  Ajánlat

  PERGOLÁK FIX TETŐVEL

  A fix tetővel ellátott alumínium pergolák biztonsági üveg vagy polikarbonát betétekkel készülnek. Megjelenésében modern, költséghatékony megoldás, amely nem igényel karbantartást. Ez a típus télikertté is bővíthető.

 • PERGOLÁK GÖRDÜLŐ ÁRNYÉKOLÓVAL
  Ajánlat

  PERGOLÁK GÖRDÜLŐ ÁRNYÉKOLÓVAL

  A gördülő árnyékolóval ellátott pergolák nagy felületű árnyékolást tesznek lehetővé masszív szerkezeti elemek építése nélkül, megvédve Önt a kedvezőtlen időjárástól.

Lépjen kapcsolatba velünk

Ügyfélkapcsolat

Kérjük töltse ki a jobboldali ürlapot, hogy kapcsolatba léphessünk Önnel.

Infóvonal

+36 30 257 1700

E-mail

info@alupergola.hu
ÉRTÉKESÍTÉSI PONT