Napellenzők

Szívesen pihenne az erkélyen, teraszon, de a tűző nap miatt inkább nem megy ki? Napellenzőink olyan modern árnyékoló rendszerek, amelyek hozzájárulnak az erkély, terasz kihasználhatóságához, védenek a közvetlen napsugárzás ellen. A hatékony védelem mellett esztétikus kiegészítője is egyben otthonának.

NAPELLENZŐ TÍPUSOK

 • KAZETTÁS NAPELLENZŐK
  Ajánlat

  KAZETTÁS NAPELLENZŐK

  A tűző nap vagy eső miatt nem szívesen ül ki teraszára? Modern napellenzőink használatával élvezheti az erkélye, terasza által nyújtott lehetőségeket. Nemcsak hatékony védelmet nyújt a nyári meleg és eső ellen, de esztétikus kiegészítője is otthonának.

 • SZABADONÁLLÓ NAPELLENZŐK
  Ajánlat

  SZABADONÁLLÓ NAPELLENZŐK

  A szabadonálló napellenzők árnyékot teremtenek a kert közepén, egy szabadtéri játszótéren vagy egy étterem kerthelyiségében. A bevált technológia, a robosztus szerkezet garantálja, hogy nagyobb területek is hatékony árnyékolást kapjanak

 • TÉLIKERTEK ÉS PERGOLÁK ÁRNYÉKOLÁSA
  Ajánlat

  TÉLIKERTEK ÉS PERGOLÁK ÁRNYÉKOLÁSA

  Ezeket a napellenzőket a meglévő télikertek vagy pergolák árnyékolására tervezték. A különféle típusoknak és kialakításnak köszönhetően sokféle - már meglévő- szerkezet árnyékolására használható.

 • NYITOTT NAPELLENZŐK
  Ajánlat

  NYITOTT NAPELLENZŐK

  A nyitott napellenzők a teraszok külső árnyékolásának legrégibb rendszerei közé tartoznak. Egyszerűségük és megbízhatóságuk miatt elsősorban a kereskedelemben használják őket - szállodák, kávézók, éttermek stb. Manapság már nem annyira népszerűek, de a kedvező ára miatt még mindig keresett megoldás.

 • BALKON ÁRNYÉKOLÓK
  Ajánlat

  BALKON ÁRNYÉKOLÓK

  A balkon napellenzőket kifejezetten az erkélyek, loggiák árnyékolására tervezték. A napellenzők könnyen állíthatók.

Lépjen kapcsolatba velünk

Ügyfélkapcsolat

Kérjük töltse ki a jobboldali ürlapot, hogy kapcsolatba léphessünk Önnel.

Infóvonal

+36 30 257 1700

E-mail

info@alupergola.hu
ÉRTÉKESÍTÉSI PONT