A LEGKEDVELTEBB KAZETTÁS NAPELLENZŐ - CASABOX

A legkedveltebb karos napellenzőt keresi?

Négyzetes, vagy íves felületű kazettás kialakítással rendelhető, ami harmonikus illeszkedést biztosít bármilyen stílusú épület homlokzatához.

Már több éve a STOBAG CASABOX a legkeresettebb típus a kazettás napellenzőink kínálatában. Ár/érték aránya és a lefedhető terület nagysága miatt méltán népszerű a termék. A kazettás tartó lehet szögletes vagy íves. A termék beépíthető homlokzati falra, vagy mennyezetre. A kivitelezés során kell meghatározni a dőlésszöget, ami 0 és 90 fok között bármi lehet. A technológiai kialakításnak köszönhetően 39 km/h szélterhelést is kibír 15 fokosnál nagyobb hajlásszög esetén. Enyhe eső ellen is védelmet nyújt.

Részletes termékleírás

AJÁNLATKÉRÉS

Popis produktu

A NAPELLENZŐ ANYAGA

A napellenző árnyékoló akrilszövet anyagát a Sattler osztrák cég gyártja, amelyet a világ egyik legelismertebb gyártójaként tartanak számon a kültéri termékekhez készült szövetek tekintetében. Választható szövetek közül az “Uni” kollekció alapáras, vagy a “Brilliant” kollekció feláras, amely nagyon különleges és népszerű az elmúlt években. Éttermek, kávézók részére elsősorban a “Fire” kollekció anyagait ajánljuk, amelyek csökkentett éghetőséggel rendelkeznek.

FELÉPÍTÉS ÉS SZÍNEK

A szerkezeti elemeket extrudált alumínium profilok alkotják, amelyek a legmagasabb minősítésű IGP porfestett bevonatát kapják. 16 alapszín közül lehet választani, fényes, illetve matt felületekkel. Felárért további színek a választhatók a “Trend” és a “Rainbow” kollekcióból. Természetesen a RAL színskálából is rendelhetők színek.

A NAPELLENZŐ MÉRETEI

Ennek a napellenzőnek a legnagyobb mérete 5 500 x 2 500 mm vagy 5 000 x 3 000 mm. A működést alapvetően egy SOMFY WT elektromechanika biztosítja (nyomógombos fali kapcsolóval). Természetesen SOMFY RTS rádiós távirányítóval is működtethető a szerkezet vagy SOMFY IO egységgel, ami manapság nagyon népszerű és egy okosalkalmazás segítségével okostelefonnal, táblagéppel vagy számítógéppel vezérelhet. Az ügyfél kérésére a napellenző kézi forgatókarral is működtethető.

KIEGÉSZÍTŐK A NAPELLENZŐHÖZ

Népszerű kiegészítő a világítás, vagy az árnyékoló síkja alatt a falra szerelhető fűtőtest.

A NAPELLENZŐ KARBANTARTÁSA

Ezek a napellenzők karbantartásmentesek, nem igényelnek különösebb törődést, de ajánlatos bizonyos időközönként a szerkezetet és vásznat tiszta vízzel, esetleg kellően higított folyékony tisztítószerrel tisztítani.

A CASABOX NAPELLENZŐ ELŐNYEI

 • Kiemelkedő minőség, svájci gyártmány
 • Kivételes 5 év kiterjesztett garancia
 • 16 alapszín
 • Több, mint 300 STOBAG vászon közül választhat
 • Szélterhelési minősítése “Wind Class 3”, max. 49 km/h
 • Maximális kiterített méret 5 000 x 3 000 mm

ÁR INFORMÁCIÓÉRT

TÍPUS Kazettás napellenző - CASABOX
SZÉLESSÉG 4 000 mm
MÉLYSÉG 3 000 mm
SZÍN Classic színek
A termék ára Egyedi árképzés (ÁFA és szerelés nélkül) (áfa és beépítés nélkül)

TECHIKAI ADATOK

 • Hatékony árnyékolás
 • Jó ár/érték arány
 • Minimális méret (szélesség x mélység): 1 880 x 1 600 mm
 • Legkeresettebb termék a kategóriában
 • Véd a nap ellen
 • Maximális méret (szélesség x mélység): 5 000 x 3 000 mm

Lépjen kapcsolatba velünk

Ügyfélkapcsolat

Kérjük töltse ki a jobboldali ürlapot, hogy kapcsolatba léphessünk Önnel.

Infóvonal

+36 30 257 1700

E-mail

info@alupergola.hu
ÉRTÉKESÍTÉSI PONT