A LEGNÉPSZERÜBB GÖRGŐTETŐS PERGOLA - PERGOLINO

Strapabíró szerkezetű, hatékony napvédelem?

Ha modern házához nem illik a klasszikus pergola, akkor a PERGOLINO a megfelelő választás. A teraszából csodaszép helyet varázsolhat kikapcsolódásra vagy a partikra, amelyet nem zavarhat meg a könnyű nyári eső.

A PERGOLINO görgőtetős pergola egyszerű konstrukciójával alkalmas mindenféle terasz árnyékolására. A pergola oldalfalra vagy mennyezetre szerelhető. Az oszlopok a talajhoz vannak rögzítve, előre elkészített betontestbe vagy speciális virágládákkal súlyozva. Ezen pergolák dőlése 0 ° és 35 ° között lehetséges. 6 ° - 17 ° lejtéssel és esőfigyelő használata esetén a pergola esővédelemre is alkalmas. Az árnyékolás ellenáll 49 km/h szélterhelésnek.

A Sunsystem cég, a svájci STOBAG csúcsminőségű árnyékolóinak forgalmazója Magyarországon.

Részletes termékleírás

AJÁNLATKÉRÉS


Kíváncsi vagy, hogyan nézne ki ez a pergola a te kertedben, vagy teraszodon? Próbáld ki az appunkat. Letöltés:

Stahujte naši aplikaci z App Store Stahujte naši aplikaci z Google Play

Popis produktu

TETŐSZÖVET

A pergola akrilszövetét a Sattler osztrák cég gyártja, amelyet kültéri szövetanyagok tekintetében a világ vezető gyártói között tartanak számon. Az „Uni” alapkollekció, mellett a „Brilliant” kollekcióból is választhatók szövetek, amelyek nagyon népszerűek az utóbbi években. A termékkínálat speciális szövetanyagotokat is tartalmaz, mint pl. a „Fire” szövet, amely csökkentett tűzveszélyességű és emiatt elsősorban kereskedelmi létesítmények árnyékolásához használható. (éttermek, kávézók stb.…)

FELÉPÍTÉS ÉS SZÍNEK

A pergolák szerkezetét extrudált alumínium profilok alkotják, amelyeket az IGP magasminőségű porfestett bevonatát kapják. A "Classic Colors" kollekció alapszínei 16 színt tartalmaznak - fényes és matt. Felár ellenében választhat a "Trend" vagy a "Rainbow" kollekciók közül. Lehetőség van továbbá bármely RAL színben rendelni.

A PERGOLA MÉRETEI

A PERGOLINO pergolának a maximális méretei a P3000 verzióban 7000 x 4000 mm vagy a P3500 verzióban 7 000 x 6 000 mm. A működést alapvetően egy SOMFY WT elektromechanika biztosítja (nyomógombos falkapcsolóval). Természetesen SOMFY RTS rádiós távirányítóval is működtethető a szerkezet vagy a SOMFY IO egységgel, ami manapság nagyon népszerű, és egy alkalmazás segítségével okostelefonnal, táblagéppel vagy számítógéppel vezérelhet. Az ügyfél kérésére a napellenző kézi forgatókarral is rendelhető.

KIEGÉSZÍTŐK A PERGOLÁHOZ

Népszerű kiegészítők közé tartozik a napellenző alatti világítás, vagy a falra szerelhető fűtő egység.

A PERGOLA KARBANTARTÁSA

Ezen pergolák karbantartásmentesek, nem igényelnek különösebb törődést, de ajánlatos bizonyos időközönként a szerkezet és a vászon tisztítása tiszta vízzel, esetleg kellően higított folyékony tisztítószerrel.

A Pergolino pergola előnyei

 • Magasminőségű svájci gyártmány, 5 év garanciával
 • STOBAG szövetkollekció 300 mintával
 • A szerkezet színe16 alapszínből választható a „Classic“ kollekcióból
 • SOMFY vezérlés
 • Nagy méret, akár 7 000 x 6 000 mm

Ár információért

TÍPUS Pergola PERGOLINO
SZÉLESSÉG 4000 mm
MAGASSÁG 3000 mm
SZÍN Classic
A termék ára Egyedi árképzés (áfa és beépítés nélkül)

TECHIKAI ADATOK

 • Testreszabható
 • Színpaletta
 • Esőálló
 • Hatékony árnyékolás
 • Nap elleni védelem
 • Szél elleni védelem

Lépjen kapcsolatba velünk

Ügyfélkapcsolat

Kérjük töltse ki a jobboldali ürlapot, hogy kapcsolatba léphessünk Önnel.

Infóvonal

+36 30 257 1700

E-mail

info@alupergola.hu
ÉRTÉKESÍTÉSI PONT