EGYEDI TÉLI KERTEK

A GARDENDREAMS GARDENROOM télikertek megfizethető télikertek a szabványosított méreteknek (szélesség x mélység - méretek lentebb) köszönhetően, amelyek nem változtathatók meg. Azonban, ha télikertet szeretnél pontosan a saját elképzeléseid szerint, akkor az magasabb áron mérhető.

A télikert teteje 16 mm-es cellás polikarbonátból (tejszerű vagy átlátszó), vagy 8 mm-es biztonsági üvegből is készülhet. A télikert oldalsó üvegezése lehet keret nélküli, vagy keretes, az üveg vastagsága 8 mm, magassága pedig 2100-2500 mm.

A szokásos téli kert 8 ° -os lejtéssel (14 cm / méter süllyedés) érkezik, amelyet fix, nem módosítható. Ha személyre szabott télikertet szeretne, akkor a hajlásszög 5-15 ° között választható. Az alumínium pergola elülső részében ereszcsatorna rendszer van integrált lefolyóval, ami a csapadékot a tartólábakon keresztül kivezeti. Az elülső tartóoszlopoki 110 x 110 mm-es profilból készülnek, szabványos hosszuk 2100 mm, a hosszabb tartóoszlopok felár ellenében szállíthatók. A rögzített tetős Pergola az 1. és 2. hózónában használható, és 170 kg / m2-ig terjedő hóterhelésre tesztelték.

Cégünk SUN SYSTEM, s.r.o. a német GARDENDREAMS alumínium télikertek kizárólagos képviselője a Cseh, Szlovák és Osztrák Köztársaságban és Magyarországon.

Részletes termékleírás

AJÁNLATKÉRÉS

Popis produktu

A GARDENREAM GARDENROOM télikertjei megfizethetőek, köszönhetően a limitált méreteknek, fix paramétereknek.

A TÉLKERTI SZERKEZET ALAPLEÍRÁSA

Az alumínium télikert a legjobb minőségű extrudált alumínium profilokból áll, amelyeket az osztrák Tiger Drylac gyártó porfestékével kezelnek. Az alumínium télikert legfontosabb része az elülső csatorna, amelynek mérete 198 x 135 mm, és lapos, kerek vagy rusztikus kivitelben szállítható. További fontos rész a középső és a szélső szarufák integrált gumitömítéssel, amelyek mérete 95 x 55 mm, és amelyeket fedélprofilok rögzítenek, szintén tömítéssel. Az elülső részben 110 x 110 mm méretű extrudált alumínium hálók találhatók, amelyeket csak 2100 mm hosszúságban szállítunk.


KARBANTARTÁS MENTES TETŐKERT

Az alumínium télikert teteje 16 mm vastag cellás polikarbonátból, vagy 8 mm-es biztonsági ragasztott üvegből készülhet. A legkeresettebb tetőtípus a biztonsági üveges változat. Javasoljuk az árnyékolók használatát, különösen az üvegtetős változat esetén, hogy a téli kertben minden évszakban megfelelő klíma legyen. Egy másik változat a 16 mm vastagságú sejtes polikarbonát amely tiszta évagy tejszerű lehet, felár nélkül. Felár ellenében a polikarbonát extra átlátszó, jobb hővisszaverő képességű lehet.

AZ ALUMÍNIUM TÉLI KERT MŰSZAKI PARAMÉTEREI

A fix tetővel rendelkező télikertekben bizonyos rögzített paraméterek vannak amelyeken nem lehet változtatni. Javasoljuk, hogy tájékozódjon a megrendelés lehetőségeiről, a gyártási dimenziókról, a hajlás lehetőségéről és egyebekről. A rögzített pergolák pontos műszaki paramétereit értékesítési vezetőnk megbeszéli Önnel a telepítés helyszínén.


A TÉLKERT OLDALSÓ ÜVEGEZÉSÉNEK LEHETŐSÉGEI

A Gardenroom télikerteket 3 oldalfal változatban szállítjuk - keret nélküli eltolható üvegpanelek minden oldalon, dupla nyílóajtó a többi rész fix üvegezéssel, vagy dupla tolóajtó és a többi rész fix üvegezéssel. Az üvegezési lehetőségek ezen standardizált kertek esetében nem módosíthatók. Ha testre szabott megoldásra van szüksége, válassza a Legend vagy az Expert lehetőséget a pergolából.

ALUMÍNIUM SZERKEZET SZÍNEI

A modern télikertet alkotó alumínium profilokat az osztrák Tiger gyártja porszórt bevonattal. Az alapkínálatban 4 szín érhető el felár nélkül (RAL9016 - fehér, RAL9005 - fekete strukturált, RAL7016 - atracit (strukturált) és RAL9007 - ezüst (strukturált).


TÉLIKERTEK MÉRETEI

A Gardenroom télikerteket szabványosított méretben szállítjuk, amelyeket nem lehet módosítani. A polikarbonát tetővel rendelkező télikert minimális mérete 3000 x 2500 mm, maximális mérete pedig 7000 x 4000 mm. Mérettől függően az elülső lábak száma lehet 2 vagy 3. A biztonsági üvegtetővel ellátott télikertek minimális mérete 3000 x 2500 mm, és a maximális méret 7000 x 4000 mm. Mérettől függően az elülső lábak száma lehet 2 vagy 3.


A TÉLIKERT ESŐVÍZ ELVEZETÉSE

A rögzített tetővel ellátott alumínium télikertek biztosítják az esővíz elvezetését, a szilárd tetőnek köszönhetően, amely a vizet levezeti az elülső csatorna profilba. Ezután a víz a lábakban elhelyezett csatornán keresztül távozik a láb alsó részén kialakított nyíláson keresztül. Télikertedben mindig tökéletes szárazság lesz.


A TÉLIKERT ÁRNYÉKOLÁSA KÜLTÉRI NAPELLENZŐ HASZNÁLATÁVAL

A fix tetővel ellátott alumínium télikert komfortos használatához javasoljuk a speciálisan erre a célra kifejlesztett napellenzők használatát az árnyékolásához. A tető fölötti árnyékolók közül a következő termékeket ajánljuk: Airomatic, Targa vagy Xline. A tető fölötti napellenző hátránya a nagyobb széllökésekre való hajlam, valamint a szövet nagyobb mértékű szennyeződése, valamint az, hogy esőben nem használható. Egy másik lehetőség a napellenzők használata a tető alatt, amely ugyan nem olyan hatékony, mint a tető feletti árnyékolás, de jobban ellenáll a szélnek, esőben is használhatja, és a szövet élettartama is hosszabb, mivel nincs kitéve külső hatásoknak. Ha ezt a változatot fontolgatja, javasoljuk az Xlight napellenzőt.


ÁRNYÉKOLÁS A SZARULÉCEK KÖZÖTT

Megfizethetőbb megoldás az alumínium télikert árnyékolására a előtetők vagy a redős napellenző használata. Ez egy árnyékolás, amelyet az alumínium tetőszarufák közé helyeznek. Alapkivitelben kézzel mozgathatóak (az elülső profil rúd segítségével történő meghúzásával), de redők esetén lehetséges az elektromos meghajtással történő mozgatás felár ellenében.


SCREEN ÁRNYÉKOLÓK SZÖVETEI

A screen árnyékolók szövete üveg vagy poliészter szálakból áll, PVC bevonattal, a vezető európai gyártók, Sergé Ferari és Copaco gyártmányai. A szövet szélei egy "cipzárral" vannak ellátva a vezetőprofilban. Ennek az úgynevezett ZIP rendszernek köszönhetően az árnyékolók akár 72 km / h szélsebességet is kibírnak. Az árnyékoló rolók enagyszerű tulajdonsága a környezettel való érintkezés fenntartása, nappal ugyanis a szöveten keresztül látjuk a külteret, de kívülről nem lehet belátni. Este azonban ha belül világítás van, akkor kívülről be lehet látni. Az árnyékolók karbantartásmentesek.


A TÉLIKERT MEGVILÁGÍTÁSA ÉS FŰTÉSE

A legnépszerűbb kiegészítők közé tartozik a világítás, amely az alumínium tetőprofilokba van beépítve. Ez a LED világítás, amelyet csak fehér változatban szállítunk. Alapkivitelben a világítást egy fali kapcsoló vezérli ON / OFF funkcióval. Egy másik változat a távirányítóval történő vezérlés, szintén ON / OFF funkcióval (be / ki). Dimmer használatakor a fényerősség 0%, 33%, 66% és 100% között állítható be.


A télikert belsejében lévő fűtésre fali elektromos infravörös hősugárzót érdemes használni, amelyeket különböző kimenetekkel, különböző színekkel és kiegészítőkkel látunk el. Infravörös sugárzókat szállítunk 1500W és 2500W közötti hteljesítménnyel, ahol a távirányítón lehetőség van a készülék intenzitásának 0%, 33%, 66% és 100% tartományban történő kiválasztására.


A TÉLKERT TELEPÍTÉSE

A karbantartást nem igénylő, fix tetővel rendelkező télikertek szakszerű telepítése garantálja a termék hosszú élettartamát, a biztonságos üzemeltetést. A telepítést 2-3 szerelő szakember végzi, akik a gyártó által minősített szakemberekl. A felszerelés a körülményektől, az építési készültségtől és a kiegészítőktől függően körülbelül 1-2 napot vesz igénybe.

Az alumínium télikert rögzítése a ház falához történik. Falra szerelés esetén fontos tudni a szigetelés paramétereit és a ház teljes falának rétegrendjét (szigetelés vastagsága, szigetelő anyaga, falvastagsága, falazat anyaga, stb). Ha nem szigetelt homlokzatba történő beépítésről van szó, akkor menetes rudakat használunk vegyi habarccsal. Ha a falazat szigetelt, akkor Fischer Thermax horgonycsavarokat használunk tanúsított vegyi habarccsal kombinálva. Az egyes projektek testreszabása során kiegészítő konzolokat és profilokat tudunk biztosítani a sikeres és biztonságos rögzítéshez.

Fontos, hogy a télikert tartólábait megfelelően rögzítsük. Ha ez egy beton alaplemezre vagy beton alapra szerelés, akkor betoncsavarokat vagy menetes rudakat használunk vegyi rögzítéssel kombinálva. Ha az ügyfélnek nincs lehetősége betonlábak rögzítésére, akkor földelt csavarokat használunk. Vessen egy pillantást a lehetőségekre


SZÁLLÍTÁSI IDŐ ÉS TÉLI KERT GARANCIA

Ennek az alumínium pergolának a szállítási ideje 8-10 hét. A kivitel, a szín, a kiegészítők és a speciális követelmények függvényében ez kitolódhat. A szállítás dátuma befolyásolhatja a termelési kapacitást és a telepítési kapacitás jelenlegi kihasználtságát (erről a tényről a konzultáció és az összpontosítás során értesítést kap).

A gyártó által biztosított jótállási idő 5 év, és az alumínium szerkezetre vonatkozik. A garancia csak akkor érvényes, ha a terméket a felhasználói kézikönyvben előírt utasításoknak megfelelően használja és karbantartja.

AZ ALUMÍNIUM TÉLI KERTEK KARBANTARTÁSA ÉS TISZTÍTÁSA

Ez a tetőfedő változat teljesen karbantartásmentes, ezért nem igényel különösebb odafigyelést. Időről időre javasoljuk a szerkezet és a tető tiszta vízzel történő lemosását mosószerek használata nélkül. Ezután tisztítsa meg az ereszcsatornát és a tető felső részében lévő lefolyónyílást a szennyeződéstől, pl. levelek , stb. A biztonsági üveggel ellátott tetőfedésnek az a hátránya, hogy minden szennyeződés (por, szennyeződés és egyéb) látható az üvegen.

Javasoljuk, hogy az alumínium télikert megvalósítása előtt keresse fel a bemutatótermet. Ez a téli kert Pozsonyban van kiállítva.

TECHIKAI ADATOK

  • Maxiális méret (szélesség x mélység): 7,000 x 4,000 mm
  • Minimális méret (szélesség x mélység): 3,000 x 2,500 mm
  • Választható színek
  • Eső ellen véd
  • Hó ellen véd
  • Életreszóló megoldás
  • Napvédelem
  • Szél ellen véd

Lépjen kapcsolatba velünk

Ügyfélkapcsolat

Kérjük töltse ki a jobboldali ürlapot, hogy kapcsolatba léphessünk Önnel.

Infóvonal

+36 30 257 1700

E-mail

info@alupergola.hu
ÉRTÉKESÍTÉSI PONT
Mondja el véleményét a Facebookon vagy a Google-on. Segítsünk másoknak is a választásban!
Szeretnénk megkönnyíteni Önnek a böngészést weboldalunkon, és csak azt mutatni, ami valóban érdekli. Egyetért? :)

Ehhez szükségünk van a hozzájárulására a sütik, azaz olyan kisméretű fájlok feldolgozásához, amelyeket az Ön böngészőjében tárolunk, és amelyek segítséget nyújtanak ahhoz, hogy kevesebbet kelljen kattintgatnia, gyorsan megtalálja mindazt, amit a weboldalunkon keres, valamint hogy csak igazán releváns szolgáltatásokkal és termékekkel kapcsolatos hirdetéseket jelenítsünk meg Önnek. A sütifájlok feldolgozásáról ITT olvashat bővebben.

Beállítások szerkesztése Egyetértek
Hogy biztonságosan böngészhesse weboldalunkat, és mindig megtalálja a releváns tartalmat

Weboldalunk megfelelő működéséhez szükséges sütik, beleértve az informatikai biztonságot garantáló sütiket is. Ide tartoznak az Ön beállításainak tárolásához, illetve a kommunikációhoz szükséges sütik (load balancing cookies).

Ezek a weboldalunk forgalmának mérésére és elemzésére (például a látogatók vagy a megtekintett oldalak száma) használt sütik hozzájárulnak weboldalunk teljesítményének javításához. Hozzájárulásának köszönhetően értékes adatokat tudunk gyűjteni és megfelelően tudjuk elemezni azt, hogy hogyan böngészi az oldalunkat, és mi érdekli Önt. Ily módon képesek vagyunk folyamatosan javítani weboldalunkat, illetve biztosítani annak tökéletes működését, és Ön kényelmesen böngészheti kínálatunkat.

Az ilyen típusú sütiket harmadik felek weboldalain, például közösségi hálózatokon megjelenített hirdetésekhez használjuk. Ezek a sütik lehetővé teszik, hogy a reklámokat (például a weboldalunkon megtekintett termékek alapján) az Ön tényleges érdeklődéséhez igazítsuk. Ha kikapcsolja ezeket a fájlokat, böngészés közben továbbra is megjelennek majd a hirdetések, ám azok nem lesznek relevánsak az Ön számára.

Zárja be a
× Termék keresése