KERTBÚTOROK - HIGOLD

A HIGOLD márka mindenki számára elérhető, aki eredeti kerti bútorokra vágyik a legmagasabb minőségben, elfogadható áron. Az egyedi kollekciókból készült alumínium kerti bútorok nemcsak felkeltik a figyelmet, és kertje vagy teraszának egyedi díszei lesznek, hanem sok éven át jól szolgálják Önt. A kültéri bútorok alumínium kereteit mindig kiváló minőségű porbevonattal látják el. Ennek köszönhetően a bútorok teljesen karbantartásmentesek, nem kell festeni, vagy más módon gondoskodni róla. A luxus kerti bútorokkal nem kell aggódnia a kényelem miatt sem, mindig biztosítja a minőségi ülőfelületet és párnákat. A stabil és strapabíró alumínium váz, valamint a kárpit és a párnák puhasága a fő jellemzője ennek a dizájn kerti bútornak, amely minden alkalommal örömet szerez, amikor belemerül és élvezi a friss levegőn való pihenést.

A SUN SYSTEM, s.r.o. a HIGOLD gyártó hivatalos partnere ezen alumínium bútorok forgalmazásában a Csehország, Szlovákia, Ausztria és Magyarország régiójában. Tekintse meg az összes kollekciót e-boltunkban!

Részletes termékleírás

AJÁNLATKÉRÉS

Popis produktu

A legfrissebb HIGOLD NEW YORK KOLLEKCIÓ

A New York exkluzív kerti bútorok kollekció kiváló tulajdonságokkal rendelkező anyagokból - alumíniumból és teakfából. Utalnak New York modern és dinamikus stílusára. Ez az egyedi bútor luxusszállodákban és a legrangosabb strandokon található. Hangulatos kikapcsolódási helyeket hoznak létre a kertekben és a teraszokon.

HIGOLD SHENZOU BÚTORKOLLEKCIÓ REDDOT DÍJ

A reddot díjas tervezés nyertese, amelyet a nagy kínai Shenzhou X űrhajó és annak visszatérő modulja ihletett. A Shenzhou X kerti bútor kollekció talán mindenféle kerti bútorot tartalmaz, amely eszébe jut. Az asztalok, székek, kanapék és nyugágyak klasszikusnak számítanak, de ez a kollekció sokkal többet kínál. Pihenhet egy kényelmes függő székben, vagy meghívhat egy partnert, és együtt borozhat egy függő kanapé ölelésében. Igazi dizájncsemege a kollekció egyes részeinek összeszerelésének és szétszerelésének lehetősége. Ez a tény lehetővé teszi, hogy a bútorokat különböző módon használja. A bútor felépítése speciális reteszelő elemeket tartalmaz, amelyek lehetővé teszik a darabok biztonságos összetartását. Összecsukott formában tágas és zárt nappali ágya lehet árnyékolással. Szétszerelt formában, amikor elválasztja az egységeket, két nyitott kanapét kap, külön dohányzóasztallal és egy kis nyugágyat. Nyerjen a különféle lehetőségekkel, amelyeket ez a tervező kültéri bútor kínál Önnek. Ez a friss, modern dizájn, a minőségi anyagok és a természetes vesszőfonat kombinációja, amely az ember természetbe való visszatérésének szimbóluma.

EGYÉB TERMÉKEINK MEGTALÁLHATÓAK AZ ESHOP-ban:

  • Alumínium kerti bútor
  • Pihentető nyugágyak
  • Alumínium asztalok és dohányzóasztalok
  • Kerti alumínium székek és fotelek a teraszon
  • Kerti Kanapék
  • Zsurkocsik

Lépjen kapcsolatba velünk

Ügyfélkapcsolat

Kérjük töltse ki a jobboldali ürlapot, hogy kapcsolatba léphessünk Önnel.

Infóvonal

+36 30 257 1700

E-mail

info@alupergola.hu
ÉRTÉKESÍTÉSI PONT