KÜLTÉRI ROLÓ SCREEN - CABLESCREEN

Megfizethető árnyékolást keres?

A VEZETŐHUZALOS rscreen rolók megfizethetőbb árnyékolást jelentenek. A vezetősínek helyett rozsdamentes acél vezetőhuzal van, amelyek bilincsekkel rögzítünk a padlóhoz vagy az ablakhoz. Az árnyékolókat az egyik vezető európai vállalat gyártja. Minden alkatrész extrudált alumíniumból készül, beleértve a keretet, a vezetősíneket és az alsó sínt. Különböző típusú anyagokból és széles színválasztékból választhatja ki a szövetet. A szöveteket nagyon jó méretstabilitás és szilárdság jellemzi. A redőnyök kezelhetők mechanikusan kézzel, vagy motorral működtethetők távirányítóval vagy kapcsolóval. Az árnyékolók tartozékai az időjárás változásaira reagáló automatikus érzékelők.

Részletes termékleírás

AJÁNLATKÉRÉS

Popis produktu

A SCREEN ÁRNYÉKOLÓ ALAPSZÍNEI

Az alumínium szerkezetü roló dobozának alapszínei: fehér 01, barna 02, ezüst 03, fekete 10, barna 16, barna 28, antracit 67, fehér 71 és natur alumínium 90. Ha azonban extrudált változatot választ, akkor bármilyen szín közül választhat a RAL színminta szerint, fényes, matt és strukturált kivitelben, felár nélkül. A többi alkatrész, mint például a vezetősínek és az alsó sín, az alapáron kaphatóak, RAL színekkel.

SZÖVETKOLLEKCIÓK

A szövetek üveg vagy poliészter szálakból készült, PVC bevonattal. A két legnagyobb gyártó, a Sergé Ferari és a Copaco szöveteiből lehet választani. Az anyagok teljes áttekintése megtalálható a letöltési szakasz műszaki lapján.

A SCREEN DOBOZ TÍPUSAI

A védődobozt hengerelt és extrudált kivitelben szállítjuk. 89, 103 és 131 mm méretű védődobozzal szállítjuk.

A ROLÓ MAXIMÁLIS MÉRETEI

A maximális méretek a vezérlés típusától és a használt doboz méretétől függően változnak. A 89-es védődoboz méretének maximális mérete 2000 x 2800 mm, a 103-as doboznál 4000 x 4000 mm, a legnagyobb 131-es védődoboz esetében pedig 5000 x 6000 mm.

ROLÓ VEZÉRLÉS

A redőnyök vezérlése nagyon egyszerű. Az alapvető (olcsóbb) lehetőség a fogantyúval történő manuális vezérlés. Ez a vezérlési változat 89 és 103 mm méretű dobozokhoz lehetséges. Ma azonban a legelterjedtebb árnyékolást egy elektronikus meghajtó (a falon lévő gomb vagy a központi gomb vezérli), majd a rádió (a falhoz rögzített vagy hordozható távirányítóval vezérli) ). Ma már lehetőség van a rolók vezérlésére, okostelefon, táblagép vagy számítógép segítségével is különféle alkalmazások segítségével.

A VEZETŐHUZALOS árnyékolók előnyei

 • MINIROL termék
 • A belga Building Plastics alapanyagok
 • A szokásosnál hosszabb 5 év garancia
 • SOMFY meghajtó 5 év garanciával
 • Több tucat szövet alapáron
 • Az extrudált alkatrészeknél valamennyi RAL színben
 • Árnyékoló maximális mérete 5000 x 6000 mm-ig

Tájékoztató ár

TERMÉKTÍPUS VEZETŐHUZALOS árnyékoló
SZÉLESSÉG 1000 mm
Magasság 1000 mm
SZÍN RAL 7016
Rádióvezérlés SOMFY
A termék ára A termék ára egyedi (áfa és beépítés nélkül)

TECHIKAI ADATOK

 • Színpaletta
 • Hatékony árnyékolás
 • Napvédelem
 • Esőállóság
 • Minimális méret (szélesség x magasság): 800 x 800 mm
 • Maximális méret (szélesség x magasság): 5000 x 6000 mm

Lépjen kapcsolatba velünk

Ügyfélkapcsolat

Kérjük töltse ki a jobboldali ürlapot, hogy kapcsolatba léphessünk Önnel.

Infóvonal

+36 30 257 1700

E-mail

info@alupergola.hu
ÉRTÉKESÍTÉSI PONT