KÜLTÉRI SÜTŐ/KANDALLÓ - VULCANUS

A Vulcanus kerti grilleken egész évben elkészítheti ételeit. Tojás reggelire, steak ebédre, vagy csak kellemes hangulat megteremtésére a barátokkal vagy a családdal. Készítsen húst, zöldséget, sajtot, kolbászt és tojást. A külön hőmérsékleti zónáknak köszönhetően egyszerre hagyhatja pihenni a steaket, mialatt elkészíti a friss zöldségeket.

A SUN SYSTEM, s.r.o. a VULCANUS gyártó hivatalos partnere ezen grillek forgalmazásában a Cseh, Szlovák és Osztrák és Magyar régióban. Tekintse meg a teljes kínálatot e-boltunkban!

Részletes termékleírás

AJÁNLATKÉRÉS

Popis produktu

A Vulcanus grillek teste speciális, kiváló minőségű COR-TEN acélból készül, rubin színű patinával. A COR-TEN-t eredetileg elsősorban hajóépítésre használták, mert ellenáll a párás és sós környezetnek. Ezért ne féljen attól, hogy esőben, fagyban vagy hóban hagyja a grillt, mindig újszerű lesz.

A grill alapja acéllemez és központi rács. Az acéllemezt hús, hal, zöldség, tészta, sajt és tojás elkészítésére használják. Fazékban vagy serpenyőben történő főzéshez is használható.

A központi rostélynak két helyzete van közvetlen tűznél vagy forró szénnél történő grillezéshez. Különböző magasságokban helyezhető el egy hosszabbító segítségével, amely egy öntöttvas vízforraló vagy wok kör alakú tartójával is fel van szerelve. A főzőlapon kívül különféle edényeket és serpenyőket is elhelyezhet rajta.

EGYÉB TERMÉKEKET MEGTALÁLJA AZ E-SHOP-ban:

  • Kerti kanapék
  • Pihentető nyugágyak
  • Alumínium asztalok és dohányzóasztalok
  • Kerti székek és fotelek a teraszon
  • Luxus kerti kanapék
  • Zsurkocsik
  • Teraszmelegítők

Lépjen kapcsolatba velünk

Ügyfélkapcsolat

Kérjük töltse ki a jobboldali ürlapot, hogy kapcsolatba léphessünk Önnel.

Infóvonal

+36 30 257 1700

E-mail

info@alupergola.hu
ÉRTÉKESÍTÉSI PONT