KÜLTÉRI VIRÁGLÁDÁK - KASPER

Modern és funkcionális virágcserepek?

Új házának berendezése során hiányolja a szép, mégis funkcionális kiegészítőket? A többéves tapasztalattal rendelkező KASPER KOVO családi vállalat a cseh csúcstervezőkkel együttműködve több olyan dizájnelemet tervezett, amelyek eredetileg csak lakóépületek díszítését látták el. A terveket azonban átalakultak a tervezők asztalán. A rajzokat a gyártás mesterei vették át, és az életre kelt tárgyak gazdagítani kezdték házukat és kertjüket.

Ma virágcserepeket és egyéb kiegészítőket kínál a legigényesebb vásárlók számára. Mindez teljesen funkcionális, maximális hangsúlyt fektetve a részletek feldolgozására.

AJÁNLATKÉRÉS

A KASPER virágcserepek előnyei

  • DIAMOND kollekció: Egyedi forma, egyenes vonalak, tartósság. Mindez a gyémánthoz kapcsolódik. Nem találnánk megfelelőbb szimbólumot arra, hogy Petr Novague tervét összekapcsoljuk a KASPER márka pontosságával. Az alumínium virágcserép két méretben és három színben készül

  • TRIANGLE kollekció: A háromszög két méretben és három színben kapható. A virágokra irányított LED fény a virágcserép robusztus alakjával kombinálva egyedülálló látványt hoz létre.

  • WAVE Kollekció: A Wave eredeti dizájnt kínál a nyilvános terekre. Tegyen több darabot egymás mellé. A földre irányított háttérvilágítás csak kiemeli a környezet luxusának érzetét. Kisebb fás szárú növények számára is alkalmas.

  • DROP Kollekció: Hagyja, hogy egy ideig egyedül maradjon, keresse meg a neki megfelelő helyet. Előfordulhat, hogy még egyet kell szereznie. De biztos lehet benne, hogy a Drop kaspóban minden növény remekül mutat.

  • Színes csomagolás virágcserepekhez: A színek, formák és anyagok időtlen koncepcióját a jövő generációi értékelni fogják. A virágcserepek színes burkolata alumíniumból készül, felhasználásuk télikertekben, otthonokban, irodákban vagy középületekben egyaránt tökéletes.

Lépjen kapcsolatba velünk

Ügyfélkapcsolat

Kérjük töltse ki a jobboldali ürlapot, hogy kapcsolatba léphessünk Önnel.

Infóvonal

+36 30 257 1700

E-mail

info@alupergola.hu
ÉRTÉKESÍTÉSI PONT