MODERN BIOKLIMATIKUS PERGOLA - TARASOLA ESSENTIAL

A Tarasola Essential a minimalista dizájnt és a fejlett technológiát ötvözi. A bioklimatikus pergola alumínium lamellái 0-135 ° között elforgathatóak. A lamellák dőlésszöge e tartományon belül folyamatosan állítható így a napsugárzás beesési szögéhez igazodhat, ugyanakkor lehetővé téve a természetes szellőzést és a szabad levegőáramlást. A masszív, 100% alumínium konstrukció ellenáll az extrém hőmérsékleteknek és időjárási viszonyoknak, beleértve a 160 km/h-s max. szélterhelést és a 120 kg/m2 hóterhelést. A víz elvezetését a tartóprofilokba rejtett integrált csatorna rendszer végzi. Felszerelhető zipscreen árnyékolóval, eltolható üvegfallal, LED világítással és közvetlenül a pergolába épített audiorendszerrel. A moduláris csatlakozás lehetőségének köszönhetően szabadon kialakíthatjuk az Ön által igényelt konfigurációt bármekkora méretben.

Részletes termékleírás

AJÁNLATKÉRÉS


Kíváncsi vagy, hogyan nézne ki ez a pergola a te kertedben, vagy teraszodon? Próbáld ki az appunkat. Letöltés:

Stahujte naši aplikaci z App Store Stahujte naši aplikaci z Google Play

Popis produktu

A Tarasola Essential egy modern, masszív felépítésű lamellás pergola, egyben az egyik legolcsóbb ilyen típusú pergola a piacon, ár/érték aránya kiemelkedő. Ez a kivételes pergola felszerelhető szabadon álló szerkezetként vagy egy ház homlokzatához rögzítve.

Az Essential egy alumínium szerkezetü bioklimatikus pergola, lamellái 0°-tól 135°-ig forgathatók. Ez a tartomány biztosítja a bioklimatikus funkciót. A bioklimatikus funkció azt jelenti, hogy a
pergola alatt felgyülemlett meleg levegő billenő lamellák segítségével szellőztethető. Zárt lamellákkal a pergola ellenáll a szélnek, az esőnek és a napfénynek.


A Pergola Essential-hoz opcionálisan rendelhető eltolható üvegpanelek, zip screen árnyékolók és LED világítás.. Az opcionális tartozékok közé tartozik az infravörös fűtés vagy a szél-, eső- és napérzékelő. Alapkivitelben Teleco távirányítóval, integrált vízlefolyóval rendelkezik, maximális mérete 400x589 cm. A lamellák a ház falával párhuzamosak vagy arra merőlegesek lehetnek.


A BIOKLIMATIKUS PERGOLA FELÉPÍTÉSE


A pergola a legjobb minőségű extrudált alumínium profilokból áll, melyek porfesték bevonatot kapnak. A pergola legfontosabb részei a keresztirányú és hosszanti profilok, amelyek a felső keretet adják, keresztmetszeti méretei 210x80x120 mm. A pergola másik fontos része az alumínium lamellák. A pergola lamellát alkotó extrudált profil 235x38 mm méretű. A tartóoszlopok mérete 120x120 mm. Az összes profil falvastagsága 4-5 mm körül van, ami a pergolát nagyon robusztussá teszi, és így nagy a terhelhatősége is. Az egész rendszer nagy előnye a zárt lamellák lehetősége télen is (pontos tájékoztatást kérésre adunk).

ALUMÍNIUM SZERKEZET ÉS LAMELLÁK SZÍNEI


A pergola teljes konstrukciója porfestékkel van ellátva. A felületkezelést kizárólag minősített fényezőműhelyben végezzük, amely mindkét minőségi tanúsítvánnyal rendelkezik - Qualicoat és GSB. A pergola felületét matt és finoman strukturált kivitelben (FSM) szállítjuk a klasszikus RAL színekhez. Az alapárban a legkedveltebb színeket kínáljuk, melyek a következők: RAL 9010, 7016. Egyéb színek is elérhetők felárért, a pergola fa erezetü bevonattal is rendelhető extra felárért.


A PERGOLÁK MÉRETEI ÉS MODULÁRIS LEHETŐSÉGEK


Az 1 modulos megoldású, 4 oszlopos bioklimatikus pergola legnagyobb alapmérete 5896 x 4000 mm. A lábak szabványos magassága 2440 mm, felár ellenében akár 2990 mm is lehet, vagy akár ennél nagyobb is. Természetesen lehetőség van több modul összekapcsolására és korlátlan tetőfelület kialakítására. A pergola beépítési módtól függően 4 oszlopra építhető (szabadon álló kivitel), vagy a 2 tartólábas, ház falához rögzíthető lehet. A teljes pergola maximális magassága 3200 mm.


ESŐVÍZ ELVEZETÉS


A lamellás pergolák rendszere garantálja a csapadékvíz tökéletes elvezetését az alumínium szerkezeten belül egy rejtett műanyag csatorna segítségével. A vízkivezetés lehet láthatatlan (az oszlopon belül a padló alatt) vagy látható (az oszlop alján szabad csatlakozású kivezetés). A pergola alatt mindig tökéletes szárazság lesz.


ROLLETIX SCREEN ÁRNYÉKOLÓK


A ZIP SCREEN 110 árnyékolók a pergolák gyári tartozéka. Védelmet nyújt az időjárási hatások (nap, szél vagy eső) ellen, de a pergola alatti privátszférát is megteremti. Az árnyékolók 110 x 110 mm méretű extrudált alumínium felső kerettel rendelkeznek, amelyet közvetlenül úgy terveztek, hogy illeszkedjen a pergola kialakításához. Az oldalsó vezetőprofilt a pergola lábaihoz illeszkednek, ezek belsejében pedig egy PVC betét biztosítja, a zip rendszer szerinti működést.


ROLLETIX SCREEN ÁRNYÉKOLÓK SZÖVETEI


A rolószövet üveg- vagy poliészter szálakból áll, amelyek PVC bevonattal vannak ellátva a vezető európai gyártóktól, a Sergé Ferraritól és a Copacotól. A szövet szélei egy "cipzárral" vannak ellátva, amely PVC betétbe van befűzve amely a vezetőprofilban található. Ennek az úgynevezett ZIP-rendszernek köszönhetően a redőnyök akár 72 km/h-s (20 m/s) széllökésnek is ellenállnak. A redőnyök egyik legcsodálatosabb tulajdonsága, hogy a napfényben a szöveten keresztül nézve fenntartja a kapcsolatot a környezettel (nappal tehát belülről kilátni, kívülről viszont nem). A hátránya ugyanakkor, hogy a pergola alatti éjszakai világításnál a szövet kivülről átlátszó. A redőnyök szövete teljesen karbantartásmentesek.

A PERGOLA VILÁGÍTÁSA, FŰTÉSE


A legnépszerűbb kiegészítők közé tartoznak az extrudált lamelláiba, illetve a pergolák kereszt- és hosszanti profiljába helyezhető világítás. Ez egy LED világítás, amely lehet fehér vagy színes. A fehér LED-es világítás ugyanazzal a távirányítóval vezérelhető, mint a teljes pergola vagy a screen árnyékolók. A világítás intenzitása 0%, 33%, 66% és 100% tartományban szabályozható. A színes LED világítás vezérlése külön vezérlőn történik, ahol kiválaszthatja a színt, az intenzitást és egyebeket.

A PERGOLA OLDALÁNAK LEZÁRÁSA ELTOLHATÓ ÜVEGPANELEKKEL

A pergola beüvegezése gyakorlatilag megnöveli a terasz életterét. Rendelhetőek keret nélküli vagy keretes üvegezési konstrukciók. Az üveg nem csak az esőtől és a széltől véd, hanem meleget is jobban tartja, különösen akkor ha a pergolához infra fűtést is rendel. Ezeknek a tartozékoknak köszönhetően egész évben használhatja pergoláját, még akkor is, ha kint fagyos idő van.

LAMELLA PERGOLE KEZELŐSZERVEK ÉS TARTOZÉKOK


A pergola elektronikusan vezérelhető a szerkezetbe integrált mechanika segítségével (nem nyúlik túl a kereten). A lineáris motor teljesen el van rejtve a felső keretszerkezetben, a vezérlőegység pedig közvetlenül a tartóoszlopban található. A pergola vezérlést és tartozékokat Teleco rendszerrel szállítjuk (a bioklimatikus pergolák szabályozására szakosodott olasz cég. Ezekre a termékekre 5 év garancia van). A vezérlőrendszer tartozékai különböző típusú érzékelők, amelyek reagálnak az időjárás változásaira - nap, szél, eső, hó.


SZÁLLÍTÁSI IDŐ ÉS GARANCIA


Ennek a lamellás pergolának a szállítási ideje 10-14 hét. Kiviteltől, színtől, tartozékoktól és speciális igényektől függően több is lehet. A szállítás időpontját befolyásolhatja a termelési és telepítési kapacitások aktuális kihasználtsága (erről a konzultáció során kap több infót). A pergola beépítését 2-3 szerelő technikus végzi, akik a beszállító tréningjén részt vettek. Speciális összeszerelési eszközöket használunk a jobb kezelhetőség érdekében a telepítés során. A szerelés a körülményektől, az építési készültségtől és a tartozékoktól függően körülbelül 1-2 napot vesz igénybe.


A gyártó által biztosított jótállási idő 2 év, és a pergola szerkezetére, a mechanikai alkatrészekre és a felületkezelésre vonatkozik. A 24 hónapos garanciaidő a lineáris hajtásra és vezérlőegységre (TELECO) vonatkozik. A garancia csak akkor érvényes, ha a terméket a használati útmutatóban leírtak szerint használja és karbantartja.


A PERGOLA KARBANTARTÁSA ÉS TISZTÍTÁSA


A pergolák ezen változata teljesen karbantartás mentes. Időnként javasoljuk a szerkezet és a lamellék tiszta vízzel történő kezelését tisztítószerek használata nélkül. Ezután tisztítsa meg az ereszcsatornát és a tető tetején lévő lefolyónyílást a szennyeződésektől, például levelektől és egyéb szennyeződésektől.

A TARASOLA TECHNIC ELŐNYEI

 • ellenáll a szélsőséges hőmérsékleteknek és időjárási viszonyoknak
 • 2 év garancia a pergola szerkezetére, mechanikai alkatrészekre és felületkezelésre
 • 24 hónap garancia a lineáris hajtóműre és a vezérlőegységre
 • A pergola felületét matt és finoman strukturált kivitelben (FSM) szállítjuk klasszikus RAL színekben
 • A pergola fa erezetű speciális bevonattal is rendelhető
 • szélállóság 120 km/h-ig
 • 72 km/h-s max. széllökésnek is ellenálló screen árnyékolók
 • opcionális LED világítás a lamellákba (spot lámpák) vagy a keretbe (LED csík)
 • a pergola keret nélküli és keretes üvegezéssel történő lezárása
 • egy modul maximális mérete 5896 x 4000 mm
 • modulok független vezérlésének lehetősége

Árajánlathoz szükséges adatok, pl:

TERMÉKTÍPUS TARASOLA ESSENTIAL bioklimatikus pergola
SZÉLESSÉG 4000 mm
Mélység 3000 mm
SZÍN RAL 7016
VEZÉRLÉS TELECO
KIVITEL Homlokzathoz rögzítve vagy szabadon álló

TECHIKAI ADATOK

 • A legkeresettebb termék
 • 5896x4000
 • 1956x2000
 • Színpaletta
 • Esőállóság
 • Hatékony árnyékolás
 • Hóállóság
 • Megfizethető
 • Véd a nap ellen
 • Szélállóság
 • Életre szóló termék
 • Design termék

Lépjen kapcsolatba velünk

Ügyfélkapcsolat

Kérjük töltse ki a jobboldali ürlapot, hogy kapcsolatba léphessünk Önnel.

Infóvonal

+36 30 257 1700

E-mail

info@alupergola.hu
ÉRTÉKESÍTÉSI PONT
Mondja el véleményét a Facebookon vagy a Google-on. Segítsünk másoknak is a választásban!
Szeretnénk megkönnyíteni Önnek a böngészést weboldalunkon, és csak azt mutatni, ami valóban érdekli. Egyetért? :)

Ehhez szükségünk van a hozzájárulására a sütik, azaz olyan kisméretű fájlok feldolgozásához, amelyeket az Ön böngészőjében tárolunk, és amelyek segítséget nyújtanak ahhoz, hogy kevesebbet kelljen kattintgatnia, gyorsan megtalálja mindazt, amit a weboldalunkon keres, valamint hogy csak igazán releváns szolgáltatásokkal és termékekkel kapcsolatos hirdetéseket jelenítsünk meg Önnek. A sütifájlok feldolgozásáról ITT olvashat bővebben.

Beállítások szerkesztése Egyetértek
Hogy biztonságosan böngészhesse weboldalunkat, és mindig megtalálja a releváns tartalmat

Weboldalunk megfelelő működéséhez szükséges sütik, beleértve az informatikai biztonságot garantáló sütiket is. Ide tartoznak az Ön beállításainak tárolásához, illetve a kommunikációhoz szükséges sütik (load balancing cookies).

Ezek a weboldalunk forgalmának mérésére és elemzésére (például a látogatók vagy a megtekintett oldalak száma) használt sütik hozzájárulnak weboldalunk teljesítményének javításához. Hozzájárulásának köszönhetően értékes adatokat tudunk gyűjteni és megfelelően tudjuk elemezni azt, hogy hogyan böngészi az oldalunkat, és mi érdekli Önt. Ily módon képesek vagyunk folyamatosan javítani weboldalunkat, illetve biztosítani annak tökéletes működését, és Ön kényelmesen böngészheti kínálatunkat.

Az ilyen típusú sütiket harmadik felek weboldalain, például közösségi hálózatokon megjelenített hirdetésekhez használjuk. Ezek a sütik lehetővé teszik, hogy a reklámokat (például a weboldalunkon megtekintett termékek alapján) az Ön tényleges érdeklődéséhez igazítsuk. Ha kikapcsolja ezeket a fájlokat, böngészés közben továbbra is megjelennek majd a hirdetések, ám azok nem lesznek relevánsak az Ön számára.

Zárja be a
× Termék keresése