MODERN BIOKLIMATIKUS PERGOLA - TARASOLA ESSENTIAL

A Tarasola Essential a minimalista dizájnt és a fejlett technológiát ötvözi. A bioklimatikus pergola alumínium lamellái 0-135 ° között elforgathatóak. A lamellák dőlésszöge e tartományon belül folyamatosan állítható így a napsugárzás beesési szögéhez igazodhat, ugyanakkor lehetővé téve a természetes szellőzést és a szabad levegőáramlást. A masszív, 100% alumínium konstrukció ellenáll az extrém hőmérsékleteknek és időjárási viszonyoknak, beleértve a 160 km/h-s max. szélterhelést és a 120 kg/m2 hóterhelést. A víz elvezetését a tartóprofilokba rejtett integrált csatorna rendszer végzi. Felszerelhető zipscreen árnyékolóval, eltolható üvegfallal, LED világítással és közvetlenül a pergolába épített audiorendszerrel. A moduláris csatlakozás lehetőségének köszönhetően szabadon kialakíthatjuk az Ön által igényelt konfigurációt bármekkora méretben.

Részletes termékleírás

AJÁNLATKÉRÉS


Kíváncsi vagy, hogyan nézne ki ez a pergola a te kertedben, vagy teraszodon? Próbáld ki az appunkat. Letöltés:

Stahujte naši aplikaci z App Store Stahujte naši aplikaci z Google Play

Popis produktu

A Tarasola Essential egy modern, masszív felépítésű lamellás pergola, egyben az egyik legolcsóbb ilyen típusú pergola a piacon, ár/érték aránya kiemelkedő. Ez a kivételes pergola felszerelhető szabadon álló szerkezetként vagy egy ház homlokzatához rögzítve.

Az Essential egy alumínium szerkezetü bioklimatikus pergola, lamellái 0°-tól 135°-ig forgathatók. Ez a tartomány biztosítja a bioklimatikus funkciót. A bioklimatikus funkció azt jelenti, hogy a
pergola alatt felgyülemlett meleg levegő billenő lamellák segítségével szellőztethető. Zárt lamellákkal a pergola ellenáll a szélnek, az esőnek és a napfénynek.


A Pergola Essential-hoz opcionálisan rendelhető eltolható üvegpanelek, zip screen árnyékolók és LED világítás.. Az opcionális tartozékok közé tartozik az infravörös fűtés vagy a szél-, eső- és napérzékelő. Alapkivitelben Teleco távirányítóval, integrált vízlefolyóval rendelkezik, maximális mérete 400x589 cm. A lamellák a ház falával párhuzamosak vagy arra merőlegesek lehetnek.


A BIOKLIMATIKUS PERGOLA FELÉPÍTÉSE


A pergola a legjobb minőségű extrudált alumínium profilokból áll, melyek porfesték bevonatot kapnak. A pergola legfontosabb részei a keresztirányú és hosszanti profilok, amelyek a felső keretet adják, keresztmetszeti méretei 210x80x120 mm. A pergola másik fontos része az alumínium lamellák. A pergola lamellát alkotó extrudált profil 235x38 mm méretű. A tartóoszlopok mérete 120x120 mm. Az összes profil falvastagsága 4-5 mm körül van, ami a pergolát nagyon robusztussá teszi, és így nagy a terhelhatősége is. Az egész rendszer nagy előnye a zárt lamellák lehetősége télen is (pontos tájékoztatást kérésre adunk).

ALUMÍNIUM SZERKEZET ÉS LAMELLÁK SZÍNEI


A pergola teljes konstrukciója porfestékkel van ellátva. A felületkezelést kizárólag minősített fényezőműhelyben végezzük, amely mindkét minőségi tanúsítvánnyal rendelkezik - Qualicoat és GSB. A pergola felületét matt és finoman strukturált kivitelben (FSM) szállítjuk a klasszikus RAL színekhez. Az alapárban a legkedveltebb színeket kínáljuk, melyek a következők: RAL 9010, 7016. Egyéb színek is elérhetők felárért, a pergola fa erezetü bevonattal is rendelhető extra felárért.


A PERGOLÁK MÉRETEI ÉS MODULÁRIS LEHETŐSÉGEK


Az 1 modulos megoldású, 4 oszlopos bioklimatikus pergola legnagyobb alapmérete 5896 x 4000 mm. A lábak szabványos magassága 2440 mm, felár ellenében akár 2990 mm is lehet, vagy akár ennél nagyobb is. Természetesen lehetőség van több modul összekapcsolására és korlátlan tetőfelület kialakítására. A pergola beépítési módtól függően 4 oszlopra építhető (szabadon álló kivitel), vagy a 2 tartólábas, ház falához rögzíthető lehet. A teljes pergola maximális magassága 3200 mm.


ESŐVÍZ ELVEZETÉS


A lamellás pergolák rendszere garantálja a csapadékvíz tökéletes elvezetését az alumínium szerkezeten belül egy rejtett műanyag csatorna segítségével. A vízkivezetés lehet láthatatlan (az oszlopon belül a padló alatt) vagy látható (az oszlop alján szabad csatlakozású kivezetés). A pergola alatt mindig tökéletes szárazság lesz.


ROLLETIX SCREEN ÁRNYÉKOLÓK


A ZIP SCREEN 110 árnyékolók a pergolák gyári tartozéka. Védelmet nyújt az időjárási hatások (nap, szél vagy eső) ellen, de a pergola alatti privátszférát is megteremti. Az árnyékolók 110 x 110 mm méretű extrudált alumínium felső kerettel rendelkeznek, amelyet közvetlenül úgy terveztek, hogy illeszkedjen a pergola kialakításához. Az oldalsó vezetőprofilt a pergola lábaihoz illeszkednek, ezek belsejében pedig egy PVC betét biztosítja, a zip rendszer szerinti működést.


ROLLETIX SCREEN ÁRNYÉKOLÓK SZÖVETEI


A rolószövet üveg- vagy poliészter szálakból áll, amelyek PVC bevonattal vannak ellátva a vezető európai gyártóktól, a Sergé Ferraritól és a Copacotól. A szövet szélei egy "cipzárral" vannak ellátva, amely PVC betétbe van befűzve amely a vezetőprofilban található. Ennek az úgynevezett ZIP-rendszernek köszönhetően a redőnyök akár 72 km/h-s (20 m/s) széllökésnek is ellenállnak. A redőnyök egyik legcsodálatosabb tulajdonsága, hogy a napfényben a szöveten keresztül nézve fenntartja a kapcsolatot a környezettel (nappal tehát belülről kilátni, kívülről viszont nem). A hátránya ugyanakkor, hogy a pergola alatti éjszakai világításnál a szövet kivülről átlátszó. A redőnyök szövete teljesen karbantartásmentesek.

A PERGOLA VILÁGÍTÁSA, FŰTÉSE


A legnépszerűbb kiegészítők közé tartoznak az extrudált lamelláiba, illetve a pergolák kereszt- és hosszanti profiljába helyezhető világítás. Ez egy LED világítás, amely lehet fehér vagy színes. A fehér LED-es világítás ugyanazzal a távirányítóval vezérelhető, mint a teljes pergola vagy a screen árnyékolók. A világítás intenzitása 0%, 33%, 66% és 100% tartományban szabályozható. A színes LED világítás vezérlése külön vezérlőn történik, ahol kiválaszthatja a színt, az intenzitást és egyebeket.

A PERGOLA OLDALÁNAK LEZÁRÁSA ELTOLHATÓ ÜVEGPANELEKKEL

A pergola beüvegezése gyakorlatilag megnöveli a terasz életterét. Rendelhetőek keret nélküli vagy keretes üvegezési konstrukciók. Az üveg nem csak az esőtől és a széltől véd, hanem meleget is jobban tartja, különösen akkor ha a pergolához infra fűtést is rendel. Ezeknek a tartozékoknak köszönhetően egész évben használhatja pergoláját, még akkor is, ha kint fagyos idő van.

LAMELLA PERGOLE KEZELŐSZERVEK ÉS TARTOZÉKOK


A pergola elektronikusan vezérelhető a szerkezetbe integrált mechanika segítségével (nem nyúlik túl a kereten). A lineáris motor teljesen el van rejtve a felső keretszerkezetben, a vezérlőegység pedig közvetlenül a tartóoszlopban található. A pergola vezérlést és tartozékokat Teleco rendszerrel szállítjuk (a bioklimatikus pergolák szabályozására szakosodott olasz cég. Ezekre a termékekre 5 év garancia van). A vezérlőrendszer tartozékai különböző típusú érzékelők, amelyek reagálnak az időjárás változásaira - nap, szél, eső, hó.


SZÁLLÍTÁSI IDŐ ÉS GARANCIA


Ennek a lamellás pergolának a szállítási ideje 10-14 hét. Kiviteltől, színtől, tartozékoktól és speciális igényektől függően több is lehet. A szállítás időpontját befolyásolhatja a termelési és telepítési kapacitások aktuális kihasználtsága (erről a konzultáció során kap több infót). A pergola beépítését 2-3 szerelő technikus végzi, akik a beszállító tréningjén részt vettek. Speciális összeszerelési eszközöket használunk a jobb kezelhetőség érdekében a telepítés során. A szerelés a körülményektől, az építési készültségtől és a tartozékoktól függően körülbelül 1-2 napot vesz igénybe.


A gyártó által biztosított jótállási idő 5 év, és a pergola szerkezetére, a mechanikai alkatrészekre és a felületkezelésre vonatkozik. A 60 hónapos garanciaidő a lineáris hajtásra és vezérlőegységre (TELECO) vonatkozik. A garancia csak akkor érvényes, ha a terméket a használati útmutatóban leírtak szerint használja és karbantartja.


A PERGOLA KARBANTARTÁSA ÉS TISZTÍTÁSA


A pergolák ezen változata teljesen karbantartás mentes. Időnként javasoljuk a szerkezet és a lamellék tiszta vízzel történő kezelését tisztítószerek használata nélkül. Ezután tisztítsa meg az ereszcsatornát és a tető tetején lévő lefolyónyílást a szennyeződésektől, például levelektől és egyéb szennyeződésektől.

A TARASOLA TECHNIC ELŐNYEI

 • ellenáll a szélsőséges hőmérsékleteknek és időjárási viszonyoknak
 • 5 év garancia a pergola szerkezetére, mechanikai alkatrészekre és felületkezelésre
 • 60 hónap garancia a lineáris hajtóműre és a vezérlőegységre
 • A pergola felületét matt és finoman strukturált kivitelben (FSM) szállítjuk klasszikus RAL színekben
 • A pergola fa erezetű speciális bevonattal is rendelhető
 • szélállóság 120 km/h-ig
 • 72 km/h-s max. széllökésnek is ellenálló screen árnyékolók
 • opcionális LED világítás a lamellákba (spot lámpák) vagy a keretbe (LED csík)
 • a pergola keret nélküli és keretes üvegezéssel történő lezárása
 • egy modul maximális mérete 5896 x 4000 mm
 • modulok független vezérlésének lehetősége

Árajánlathoz szükséges adatok, pl:

TERMÉKTÍPUS TARASOLA ESSENTIAL bioklimatikus pergola
SZÉLESSÉG 4000 mm
Mélység 3000 mm
SZÍN RAL 7016
VEZÉRLÉS TELECO
KIVITEL Homlokzathoz rögzítve vagy szabadon álló
A termék ára 1.890.000 Ft + AFA (áfa és beépítés nélkül)

TECHIKAI ADATOK

 • A legkeresettebb termék
 • 5896x4000
 • 1956x2000
 • Színpaletta
 • Esőállóság
 • Hatékony árnyékolás
 • Hóállóság
 • Megfizethető
 • Véd a nap ellen
 • Szélállóság
 • Életre szóló termék
 • Design termék

Lépjen kapcsolatba velünk

Ügyfélkapcsolat

Kérjük töltse ki a jobboldali ürlapot, hogy kapcsolatba léphessünk Önnel.

Infóvonal

+36 30 257 1700

E-mail

info@alupergola.hu
ÉRTÉKESÍTÉSI PONT