NAGY TERÜLETEK ÁRNYÉKOLÁSA - RESOBOX

Nagy felületet szeretne árnyékolni?

Az árnyékoló, amelyet igen nagy felületek árnyékolására terveztek. A maximális szélessége akár 18 m is lehet, ami egyedülálló. A stabilitást max. 6 db. kar biztosítja, így nem kell aggódni a szél miatt.

A STOBAG RESOBOX különösen alkalmas kávézók, éttermek, hotelek nagy területeinek árnyékolására, A robosztus kivitel és a különösen erős kar szerkezetnek köszönhetően akár 18 m szélességű terület is lefedhető (vagy elülső rolós verzióval 14 méter). A vászon dőlésszöge 0 és 40 fok között állítható. Az árnyékoló felszerelhető homlokzati falra, vagy mennyezetre. A szerkezet 39 km/h szélterhelésnek is ellenáll, valamint enyhe esőnek, ha a tető hajlásszöge nagyobb, mint 15 fok.

Részletes termékleírás

AJÁNLATKÉRÉS

Popis produktu

A NAPELLENZŐ ANYAGA

A napellenző árnyékoló akrilszövet anyagát a Sattler osztrák cég gyártja, amelyet a világ egyik legelismertebb gyártójaként tartanak számon a kültéri termékekhez készült szövetek tekintetében. Választható szövetek közül az “Uni” kollekció alapáras, vagy a “Brilliant” kollekció feláras, amely nagyon különleges és népszerű az elmúlt években. Éttermek, kávézók részére elsősorban a “Fire” kollekció anyagait ajánljuk, amelyek csökkentett éghetőséggel rendelkeznek.

FELÉPÍTÉS ÉS SZÍNEK

A szerkezeti elemeket extrudált alumínium profilok alkotják, amelyek a legmagasabb minősítésű IGP porfestett bevonatát kapják. 16 alapszín közül lehet választani “Classic Colours”, fényes, illetve matt felületekkel. Felárért további színek a választhatók a “Trend” és a “Rainbow” kollekcióból. Természetesen a RAL színskálából is rendelhetők színek.

A NAPELLENZŐ MÉRETEI

Ennek a napellenzőnek a legnagyobb mérete 18 000 x 4 000 mm (elülső roló nélkül) és 14 000 x 4 000 (elülső rolóval). A működést alapvetően egy SOMFY WT elektromechanika biztosítja (nyomógombos fali kapcsolóval). Természetesen SOMFY RTS rádiós távirányítóval is működtethető a szerkezet vagy SOMFY IO egységgel, ami manapság nagyon népszerű és egy okosalkalmazás segítségével okostelefonnal, táblagéppel vagy számítógéppel vezérelhet.

SZÖVET KIEGÉSZÍTŐ

Az elülső legördülő szövet 120 cm magasságig akril szövetből rendelhető a STOBAG kollekcióból, vagy akár 170 cm magasságig a speciális “Sergé” vagy “Soltis” kollekcióból. Anyaguk üvegszövetek PCV hordozó rétegen. Ezek a szövetek egyre népszerűbbek manapság. Működtetésük manuálisan egy forgatókarral történik, amely az elülső profil oldalán helyezkedik el.


KIEGÉSZÍTŐK A NAPELLENZŐHÖZ

Népszerű kiegészítő a világítás, amely a védődoboz alján helyezkedik el, rendelhető fehér vagy színes (RGB) változatban. A napellenzőhöz fűtőtest is rendelhető, amelyet az árnyékoló síkja alatt a falra kell felszerelni.

A NAPELLENZŐ KARBANTARTÁSA

Ezek a napellenzők karbantartásmentesek, nem igényelnek különösebb törődést, de ajánlatos bizonyos időközönként a szerkezetet és vásznat tiszta vízzel, esetleg kellően higított folyékony tisztítószerrel tisztítani.

A Resobox napellenző előnyei

  • Kiemelkedő minőség, svájci gyártmány
  • Kivételes 5 év kiterjesztett garancia
  • 16 alapszín
  • Több, mint 300 STOBAG vászon közül választhat
  • Szélterhelés, max. 49 km/h
  • Maximális kiterített méret 18 000 x 4 000 mm

ÁR INFORMÁCIÓÉRT

TÍPUS Kazettás napellenző - RESOBOX
SZÉLESSÉG 4 000 mm
MÉLYSÉG 3 000 mm
SZÍN Classic színek
A termék ára Egyedi árképzés (ÁFA és szerelés nélkül) (áfa és beépítés nélkül)

TECHIKAI ADATOK

  • Legkelendőbb termék a kategóriában
  • Véd a nap ellen
  • Minimális méret (szélesség x mélység): 2 000 x 1 500 mm
  • Maximális méret (szélesség x mélység): 18 000 x 4 000 mm

Lépjen kapcsolatba velünk

Ügyfélkapcsolat

Kérjük töltse ki a jobboldali ürlapot, hogy kapcsolatba léphessünk Önnel.

Infóvonal

+36 30 257 1700

E-mail

info@alupergola.hu
ÉRTÉKESÍTÉSI PONT