NAPELLENZŐK EXTRA GARANCIÁVAL - TOPLINE

Egy hosszú élettartalmú árnyékolót keres?

Gazdag választék, kompromisszum mentes megoldás. A legmagasabb minőségű alapanyagok használata miatt az osztrák gyártó egyedülálló 7 év garanciát biztosít a termékre. További előnye a terméknek, hogy elülső Vario roló is rendelhető hozzá.

A Wo&Wo Topline védőkazetta profilmérete 180 x 270 mm, elhelyezhető homlokzati falon, mennyezeten és faszerkezethez erősítve. A tetővászon hajlásszöge 5 és 40 fok között állítható. A kialakításnak köszönhetően a konstrukció ellenáll akár 39km/h szélterhelésnek és enyhe esőnek is, ha a tető hajlásszöge nagyobb, mint 15 fok.

Részletes termékleírás

AJÁNLATKÉRÉS

Popis produktu

A NAPELLENZŐ ANYAGA

A napellenző árnyékoló akrilszövet anyagát a Sattler osztrák cég gyártja, amelyet a világ egyik legelismertebb gyártójaként tartanak számon a kültéri termékekhez készült szövetek tekintetében. Választható szövetek közül az “Basic” kollekció alapáras, vagy a “Lumera” kollekció feláras, amely nagyon különleges és népszerű az elmúlt években. Éttermek, kávézók részére elsősorban a “Fire protect” kollekció anyagait ajánljuk, amelyek csökkentett éghetőséggel rendelkeznek.


FELÉPÍTÉS ÉS SZÍNEK

A szerkezeti elemeket extrudált alumínium profilok alkotják, amelyek minőségi porfestett bevonatot kapnak. Alapáron elérhető a RAL színskála színei sima vagy strukturált változatban egyaránt.


A NAPELLENZŐ MÉRETEI

Ennek a napellenzőnek a legnagyobb mérete 13 000 x 4 000 mm. A működést alapvetően egy SOMFY WT elektromechanika biztosítja (nyomógombos fali kapcsolóval). Természetesen SOMFY RTS rádiós távirányítóval is működtethető a szerkezet vagy SOMFY IO egységgel, ami manapság nagyon népszerű és egy okosalkalmazás segítségével okostelefonnal, táblagéppel vagy számítógéppel vezérelhet.


KIEGÉSZÍTŐK A NAPELLENZŐHÖZ

Népszerű kiegészítő az elülső roló, amely mechanikusan vagy távvezérlővel mozgatható. Szintén keresett kiegészítő a világítás, amely a védődoboz alján helyezkedik el. A napellenzőhöz fűtőtest is rendelhető, amelyet az árnyékoló síkja alatt a falra kell felszerelni.


A NAPELLENZŐ KARBANTARTÁSA

Ezek a napellenzők karbantartásmentesek, nem igényelnek különösebb törődést, de ajánlatos bizonyos időközönként a szerkezetet és vásznat tiszta vízzel, esetleg kellően higított folyékony tisztítószerrel tisztítani.

A Topline napellenző előnyei

  • Kiemelkedő minőség, osztrák gyártmány, a Wo&Wo terméke
  • Egyedülálló, 7 év kiterjesztett garancia
  • Valamennyi RAL szín alapáron
  • Több, mint 300 SATTLER vászon közül választhat
  • Szélterhelés, max. 49 km/h
  • Maximális kiterített méret 13 000 x 4 000 mm

ÁR INFORMÁCIÓÉRT

TÍPUS Kazettás napellenző - TOPLINE
SZÉLESSÉG 4 000 mm
MÉLYSÉG 3 000 mm
SZÍN Bármely RAL szín
A termék ára Egyedi árképzés (ÁFA és szerelés nélkül) (áfa és beépítés nélkül)

TECHIKAI ADATOK

  • Hatékony árnyékolás
  • Véd a nap ellen
  • Minimális méret (szélesség x mélység): 1 250 x 1 500 mm
  • Maximális méret (szélesség x mélység): 13 000 x 4 000 mm

Lépjen kapcsolatba velünk

Ügyfélkapcsolat

Kérjük töltse ki a jobboldali ürlapot, hogy kapcsolatba léphessünk Önnel.

Infóvonal

+36 30 257 1700

E-mail

info@alupergola.hu
ÉRTÉKESÍTÉSI PONT