PERGOLA EVA - KEDVEZŐ ÁR

A legkeresettebb mozgatható árnyékoló pergola típus!

Kedvező tulajdonságai miatt a projektek 90%-nál beépíthető. (családi házak, apartmanok, éttermek, kávézók, szállodák és egyéb kereskedelmi felhasználásra). Rögzíthető a ház falára, ha szükséges a mennyezetre is (álmennyezet, erkély, stb...). Az EVA pergola négyzet alakú, vízszintesen elhelyezett faszerkezethez is rögzíthető, vagy -egy speciális profil segítségével- függőlegesen kialakított négyzet alakú faszerkezethez. A csúszó tetővel ellátott pergola tartó oszlopai 50x80 profilból készülnek, amiket betonlábakhoz, vagy talajcsavarokhoz lehet rögzíteni. A víz elvezetése alapesetben az elülső lemezprofilon keresztül történik. A víz elvezetése történhet egy elülső lefolyóprofil segítségével is, amely a vizet az oszlopok belső részében vezetik el.

A SUN SYSTEM, a SUNTECH gyártó hivatalos kereskedelmi partnere Csehországban, Szlovákiában, Ausztriában és Magyarországon.

Részletes termékleírás

AJÁNLATKÉRÉS


Kíváncsi vagy, hogyan nézne ki ez a pergola a te kertedben, vagy teraszodon? Próbáld ki az appunkat. Letöltés:

Stahujte naši aplikaci z App Store Stahujte naši aplikaci z Google Play

Popis produktu

AZ EVA PERGOLA A LEGTÖBBET ELADOTT MODELL A MOZGATHATÓ ÁRNYÉKOLÓVAL ELLÁTOTT MODELLEK KÖZÜL A SUNTECH KÍNÁLATÁBAN.

A PERGOLA KONSTRUKCIÓ LEÍRÁSA

A pergola szerkezete kiváló minőségű extrudált alumínium profilokból áll. A profilok perfestett bevonatot kapnak. A csúszó árnyékolást a 3 rétegű PVC anyag biztosítja.
A pergola legfontosabb része a keresztirányú profil (Rafter/gerenda), amelynek mérete 135x54 mm minden változatban (merevítő léc nélküli, merevítő léces, vízelvezető profilos). Egy másik fontos rész a a pergola alumínium tartóoszlopai (Post/Oszlop) amelyek mérete 135x54 mm, merevítő profilos, illetve merevítő profil nélküli változatban egyaránt. A lefolyó profillal rendelkező változat mérete 95x80 mm. Általában ezzel a profillal rendelik ezeket a típusokat. Ez esetben a csatorna profil (Gutter/csatorna) is a szerkezet része, amelynek mérete 130x120 mm.

A PERGOLA MŰSZAKI PARAMÉTEREI

A mozgatható árnyékolóval ellátott alumínium pergolák néhány paraméterét fontos előre egyeztetni a problémamentes összeszerelés érdekében. Ilyen paraméter a pergola tető minimális és ajánlott dőlésszöge, a szerkezet által lefedni kívánt terület, valamint a PVC árnyékoló magassága. A pontos technikai paramétereket a beépítés helyén a műszaki kollégánkkal történő konzultáció alkalmával határozzuk meg.

AZ ALUMÍNIUM SZERKEZET SZÍNE ÉS AZ ÁRNYÉKOLÓ ANYAGA

Valamennyi alumínium szerkezeti elem porfestett. A 6 felár nélküli alapszín “Basic Colors” a RAL9016, RAL1013, RAL9006, RAL7006, RAL7016 és a RAL9005. Ezek sima fényes bevonatok. Más színeket az “Exclusive Colors” minták közül lehet választani, amelyek szintén felár nélküli színek. A legkeresetteb szín az ON617. Ezen kívül is választható szín az “Exclusive Colors and Texture Colors” RAL skálából, amelyek viszont felárasok.

A mozgatható árnyékolóval ellátott pergola 3 rétegű PVC szövet anyaga a Mehler német gyártó terméke. Az alapkínálatban “Basic, Xclusive and Matt” 7 szövet közül lehet választani. Valamennyi anyag sötétítőként használható, mert anyaguk nem áttetsző. Felár ellenében választhatók olyan anyagok, amelyek ugyan átlátszóak, de a vízzáróak is egyben. Ezen anyagok hátránya, hogy átlátszóságuk miatt az anyag felső részén lévő szennyeződések is látszanak alulról.

A PERGOLA MÉRETEI

A mozgatható árnyékolóval ellátott EVA pergola modell 1, 2, illetve 3 modulból álló szerkezettel készülhet. Az egy modulból álló pergola, amelynek 2 oszlopa van, maximális mérete 4,500 x 6,000 mm, a 2 modulból álló változatnak 3 oszlopa van, maximális mérete 9,000 x 6,000 mm, míg a legnagyobb 3 modulból álló pergola mérete 13,000 x 6,000 mm 4 oszloppal. Az oszlopok számát a modulok határozzák meg, azon nem lehet változtatni. Ezeket a pergolákat egymáshoz lehet csatolni, így tetszőleges hosszúságú árnyékolás kivitelezhető.

A PERGOLA ESŐVÍZ ELVEZETÉSE

A feszített PVC szövet kivezeti a vizet a a pergola homlok részén lévő csatorna profilba. Az esővíz innen az oszlopokban kialakított elvezetésben áramlik, majd azok alján elfolyik. Ezáltal biztosított, hogy a pergola alatti terület tökéletesen száraz marad.

OLDALSÓ “ZIPSCREEN” ROLÓK

Az oldalsó ZIPSCREEN rolók az időjárás viszontagságai ellenk védenek (napsütés, szél, eső), egyben a privát tér kialakításának is eszköze. A rolók kerete extrudált alumínium, amelynek méretét a pergola szerkezeti méretei határozzák meg. A keret profil mérete 46 x 32 mm, amit rozsdamentes csavarokkal rögzítünk a pergola oszlopaihoz. A profilon belül PVC megvezető sin található, amely a ZIP rendszer része. A profilok színe a pergola színével egyező.

A ROLÓK TECHNIKAI PEREMÉTEREI

A rolók szövete üveg vagy poliészter szálakból áll, PVC felső réteggel, amelyek vezető európai gyártók, a Sergé Ferari és a Copaco gyártmányai. A szövet szélei zipzárszerűen illeszkednek a vezető profilba helyezett PVC vezető sínbe, így maximum 72km/h szélterhelési csúcsoknak is ellenáll. A szövetek legnagyszerűbb tulajdonsága, a környezettel való kapcsolat megőrzése. Nappal ugyanis belülről áttetsző az anyag, látszik a környezet, kívülről viszont nem lehet belátni. Belső éjszakai megvilágítás esetén viszont kívülről belátható a belső tér. A szövetek karbantartást nem igényelnek.

A PERGOLA BELSŐ TERÉNEK VILÁGÍTÁSA ÉS FŰTÉSE

A legnépszerűbb kiegészítők közé tartozik a szövet anyagába integrált világítás. A LED világítás csak fehér színben elérhető. Alapesetben a világítás BE/KI kapcsolható, felár ellenében a világítás intenzitása 0%, 33%, 66% és 100% tartományban dimmerrel szabályozható.

A pergola belső helyiség melegítéséhez elektromos fali infravörös melegítőt használunk, amelyeket különböző színekben, és kiegészítőkkel kínálunk. Az infravörös sugárzók energiafogyasztása 1500 W – 2500 W, amelyet távirányítóval 0%, 33%, 66% és 100% tartományban lehetséges a sugárzási intenzitás szabályozása.

PERGOLA VEZÉRLŐ ÉS KIEGÉSZÍTŐK

A pergolát csak elektronikusan vezérelhetjük egy speciálisan beépített SOMFY meghajtóval, beépített rádióvevővel. A vezérlőrendszert, beleértve a vezérlést, a SOMFY cég szállítja (francia cég, a termékekre 5 év garanciával). A pergolát hordozható távirányítóval vezérelheti, amelyet különféle verziókban szállítunk. A vezérlőrendszer tartozékai a különféle típusú érzékelők, amelyek az időjárás változására reagálnak (nap, szél és eső). A Connexoon vagy Tahoma rendszer használatakor az okostelefonon, táblagépen vagy számítógépen keresztül vezérelheti a pergolát.

A PERGOLA ÖSSZESZERELÉSE

A profi installálás garantálja a hosszú termék élettartamot, biztonságos működést. A pergola összeszerelését 2-3 ember végzi, akik a gyártó által betanított szakemberek. Az összeszerelés folyamán egyedi szerszámokat és segédeszközöket használunk, amelyek minimalizálják a PVC szövet sérülési veszélyeit. Az összeszerelés általában 1-2 napig tart a körülményektől és előkészítéstől függően.

A pergolát mindig a falhoz vagy a mennyezethez rögzítjük. Még beépítés elött tisztában kell lenni a fal rétegrendjével, a szerkezet vastagságával, anyagával, a hőszigetelés vastagságával stb.…Amennyiben a falon nincs Dryvit, akkor menetes szárat használunk kémiai kötőanyaggal. Ha a falon van hőszigetelés, akkor Fischer Thermax rögzítő elemeket használunk minősített kémiai kötőanyaggal. Mivel minden projekt más és más, ha szükséges, kiegészítő konzolokat is legyártunk és felszereljük a pergola biztonságos rögzítéséhez.

Fontos, hogy a pergola elülső oszlopait szilárdan rögzítsük. Ha a fogadó rész beton, akkor betoncsavarokat használunk, vagy menetes szárat hitelesített kémiai kötőanyaggal. Ha nincs beton fogadó, akkor talajcsavarral kell megoldani a megfelelő rögzítést.

PERGOLA SZÁLLÍTÁS HATÁRIDEJE ÉS GARANCIA

Ezen pergolák szállítási határideje 8 hét alapesetben. Amennyiben extra igények is felmerülnek, pl. egyedi színek, kiegészítők, akkor a határidő kitolódhat. A szállítás dátumát a gyártási és kivitelezői csapat leterheltsége is befolyásolja, amit a személyes konzultáció során pontosítunk. A gyártói garancia 24 hónap, beleértve a SOMFY elektronikus vezérlőt is. A garancia csak akkor érvényes, ha a felhasználói kézikönyv utasításainak megfelelően használják a terméket.

A PERGOLA TISZTÍTÁSA ÉS KARBANTARTÁSA

Ezen pergolák karbantartásmentesek és nem kívánnak semmiféle speciális kezelést. Azonban azt ajánljuk, hogy bizonyos időközönként tiszta vízzel tisztítsák a szerkezetet és a szövetet, majd tisztítsák meg a felső csatornát az esetlegesen felgyülemlett kosztól, levéltől és más szennyeződéstől. Ajánljuk, hogy vásárlás elött tekintsék meg a bemutatótermünket, ha tehetik.

Az EVA pergola előnyei:

 • 40 éves gyártói tapasztalat és kivételes 24 hónap garance
 • 7 szerkezeti szín és 7 szövetanyag felár nélkül
 • Nagy ellenállás szélterhelésnek, akár 110km/h
 • 100% vízzáró PVC szövet német gyártótól
 • SCREEN roló keretek a pergola szerkezet színében
 • Opcionális szövetbe integrált fehér LED világítás
 • Nagy modulméret 4,500 x 6,000 mm
 • Maximális méret 13,000 x 6,000 mm

Ár információhoz szükséges adatok, pl.

TERMÉKTÍPUS Alumínium pergola EVA mozgatható árnyékolóval
SZÉLESSÉG 4000 mm
MÉLYSÉG 3000 mm
SZÍN RAL 7016
VEZÉRLÉS Távvezérlés Somfy egységgel
DESIGN Pergola csatornával, falhoz rögzítve

TECHIKAI ADATOK

 • Esőállóság
 • Kedvező ár
 • Legkelendőbb termék
 • Védelem a nap ellen
 • Védelem szél ellen
 • Hatékony árnyékolás

Lépjen kapcsolatba velünk

Ügyfélkapcsolat

Kérjük töltse ki a jobboldali ürlapot, hogy kapcsolatba léphessünk Önnel.

Infóvonal

+36 30 257 1700

E-mail

info@alupergola.hu
ÉRTÉKESÍTÉSI PONT
Mondja el véleményét a Facebookon vagy a Google-on. Segítsünk másoknak is a választásban!
Szeretnénk megkönnyíteni Önnek a böngészést weboldalunkon, és csak azt mutatni, ami valóban érdekli. Egyetért? :)

Ehhez szükségünk van a hozzájárulására a sütik, azaz olyan kisméretű fájlok feldolgozásához, amelyeket az Ön böngészőjében tárolunk, és amelyek segítséget nyújtanak ahhoz, hogy kevesebbet kelljen kattintgatnia, gyorsan megtalálja mindazt, amit a weboldalunkon keres, valamint hogy csak igazán releváns szolgáltatásokkal és termékekkel kapcsolatos hirdetéseket jelenítsünk meg Önnek. A sütifájlok feldolgozásáról ITT olvashat bővebben.

Beállítások szerkesztése Egyetértek
Hogy biztonságosan böngészhesse weboldalunkat, és mindig megtalálja a releváns tartalmat

Weboldalunk megfelelő működéséhez szükséges sütik, beleértve az informatikai biztonságot garantáló sütiket is. Ide tartoznak az Ön beállításainak tárolásához, illetve a kommunikációhoz szükséges sütik (load balancing cookies).

Ezek a weboldalunk forgalmának mérésére és elemzésére (például a látogatók vagy a megtekintett oldalak száma) használt sütik hozzájárulnak weboldalunk teljesítményének javításához. Hozzájárulásának köszönhetően értékes adatokat tudunk gyűjteni és megfelelően tudjuk elemezni azt, hogy hogyan böngészi az oldalunkat, és mi érdekli Önt. Ily módon képesek vagyunk folyamatosan javítani weboldalunkat, illetve biztosítani annak tökéletes működését, és Ön kényelmesen böngészheti kínálatunkat.

Az ilyen típusú sütiket harmadik felek weboldalain, például közösségi hálózatokon megjelenített hirdetésekhez használjuk. Ezek a sütik lehetővé teszik, hogy a reklámokat (például a weboldalunkon megtekintett termékek alapján) az Ön tényleges érdeklődéséhez igazítsuk. Ha kikapcsolja ezeket a fájlokat, böngészés közben továbbra is megjelennek majd a hirdetések, ám azok nem lesznek relevánsak az Ön számára.

Zárja be a
× Termék keresése