PERGOLÁK ÁRNYÉKOLÁSA - AIROMATIC NAPELLENZŐ

A leginkább megfizethető árnyékolást keresi?

A télikert kültéri árnyékolásához fejlesztették ki, de üvegtetőkhöz, tetőablakokhoz és meglévő fa pergolákhoz is használható. Az kompakt dizájnnak köszönhetően bárhol használhatja, és ott teremthet árnyékot, ahol arra szükség van.

A pergola árnyékolása a STOBAG AIROMATIC napellenzővel garantálja a tökéletes árnyékot megfizethető áron. Használhatja az árnyékolást a már meglévő építményeken, pergolákon vagy télikerteken. A napellenző rendszer extrudált alumínium profilokból áll, amelyeknek köszönhetően a napellenző karbantartásmentessé válik. Az árnyékolás akár 49 km / h szélnek is ellenáll, és ha a dőlésszög meghaladja a 15 ° -ot, az esőviz elvezetéséről is gondoskodik

Cégünk, a SUSYSTEM a svájci STOBAG árnyékolástechnika legnagyobb partnere a Cseh, Szlovák és Osztrák és Magyarországi területeken.

Részletes termékleírás

AJÁNLATKÉRÉS

Popis produktu

SZERKEZET

Az árnyékoló szövetanyaga az osztrák Sattler gyártó akrilszövetéből készül, amely a világ egyik vezetője a külső árnyékoláshoz használt szövetekben. Választhat az alap "Uni" kollekció közül, amely ingyenes. A "Brilliant" kollekció szövetei nagyon érdekesek és népszerűek az elmúlt években. Vannak olyan speciális anyagok is, amelyek csökkent tűzveszélyességgel bírnak, így éttermek, kávézók vagy más kereskedelmi vállalkozások számára alkalmasak.

FELÉPÍTÉS ÉS SZÍNEK

A napellenző felépítése extrudált alumínium profilokból áll, amelyeket a legjobb minőségű porfestett bevonattal kezelnek az IGP márkával. A „Classic colors” kollekció alapszínei 16 színt tartalmaznak - fényes és matt. Felár ellenében választhat a „Trend” vagy a „Rainbow” gyűjtemény közül. Természetesen bármilyen színt választhat a RAL színminta szerint.

MÉRETEK

A maximális árnyékolási méret 5.500 x 5.000 mm vagy 4.500 x 6.000 mm. Az irányítást a SOMFY WT hajtás biztosítja (impulzusszabályozás a falon található gomb segítségével). Természetesen lehetséges a SOMFY RTS rádiómeghajtók használata a távirányítón, vagy manapság a SOMFY IO meghajtók nagyon népszerű sorozata visszajelzéssel. Ezek a meghajtók vezérelhetők távirányítóval, okostelefonnal, táblagéppel vagy számítógéppel.

KARBANTARTÁS

Ez az árnyékolási változat teljesen karbantartásmentes, ezért nem igényel különösebb törődést. Javasoljuk, hogy a szerkezetet és a szövetet egyszer-egyszer tiszta vízzel vagy lágyvízzel tisztítsa meg.

Az Airomatic napellenző előnyei

 • minőségi Svájci termék
 • a szokásosnál hosszabb 5 év garancia
 • 16 szerlezet szín, felár nélkül
 • STOBAG kollekció több mint 300 szövetből
 • szélállóság Szélosztály 3 - akár 49 km / h a napellenző
 • maximális mérete 5500 x 5000 mm

Árajánlathoz szükséges adatok

TERMÉKTÍPUS AIROMATIC napellenző
Szélessége 4000 mm
MÉLYSÉG 3000 mm
SZÍN Klasszikus színek
A termék ára A termék ára egyedi (áfa és beépítés nélkül)

TECHIKAI ADATOK

 • Hatékony árnyékolás
 • A legkeresettebb termék
 • Megfizethető
 • Véd a nap ellen
 • Minimális méret (szélesség x meghosszabbítás): 750 x 800 mm
 • Maximális méret (szélesség x meghosszabbítás): 4000 x 4000 mm

Lépjen kapcsolatba velünk

Ügyfélkapcsolat

Kérjük töltse ki a jobboldali ürlapot, hogy kapcsolatba léphessünk Önnel.

Infóvonal

+36 30 257 1700

E-mail

info@alupergola.hu
ÉRTÉKESÍTÉSI PONT