PERGOLÁK TETŐ FÖLÖTTI ÁRNYÉKOLÁSA - XLINE

Árnyékolót keres egy pergolának vagy télikertnek?

Nagy tetőablak van a házán és szeretné az árnyékolást megoldani? Ez a kívülre szerelt napellenző nem zavarja a belső teret, és egy gombnyomással megakadályozza a napsugárzás bejutását.

A WO&WO XLINE pergola tetőfedése valóban nagy területeket fog árnyékolni. Használhatja az árnyékolót a már meglévő építményeken, pergolákon vagy télikerteken. A napellenző rendszer extrudált alumínium profilokból áll, amelyeknek köszönhetően a napellenző karbantartásmentessé válik. Az árnyékolás akár 49 km / h szélnek is ellenáll, és ha a dőlésszög meghaladja a 15 ° -ot, használhatja esőben is.

Részletes termékleírás

AJÁNLATKÉRÉS

Popis produktu

SZÖVET ANYAGOK

Ennek a pergolánal az árnyékoló szövete az osztrák Sattler gyártó akrilszövetéből készül, amely a világ egyik vezető vállalata a külső napvédő textíliák gyártói között. Választhat a "Basic" alapkollekcióból, amely ingyenes. A "Lumera" kollekció szövetei nagyon érdekesek és népszerűek az elmúlt években. Vannak speciális, csökkentett tűzveszélyességű anyagok is, amelyek éttermek, kávézók vagy más kereskedelmi vállalkozások számára alkalmasak.

SZERKEZET ÉS SZÍNEK

Az árnyékoló szerkezet extrudált alumínium profilokból áll, amelyeket a legjobb minőségű porbevonattal kezelnek. A RAL színmintájának teljes színválasztéka közül választhat - sima vagy strukturált, felár nélkül.

MÉRETEK

Az árnyékolás maximális mérete 6000 x 7000 mm. Az irányítást a SOMFY WT hajtás biztosítja (impulzusszabályozás a falon található gomb segítségével). Természetesen lehetőség van a SOMFY RTS, vagy a SOMFY IO meghajtók választására, amely manapság nagyon népszerű. Ezek a meghajtók vezérelhetők távirányítóval, okostelefonnal, táblagéppel vagy számítógéppel. Manuálisan nem kezelhető.

KARBANTARTÁS

A napellenzők ezen változata teljesen karbantartásmentes, ezért nem igényel különösebb karbantartást. Javasoljuk a szerkezet és az anyag egyszeri tisztítását tiszta vízzel vagy lágy vízzel.

Az Xline napellenző előnyei

  • Minőségi termék az osztrák Wo & Wo gyártótól
  • A szokásosnál hosszabb 5 év garancia
  • Minden RAL szín felár nélkül
  • SATTLER kollekció több mint 300 szövetből
  • szélállóság Szélosztály 3 - akár 49 km / h
  • a napellenző maximális mérete 6000 x 7000 mm

Árajánlathoz szükséges adatok

TERMÉKTÍPUS XLINE napellenző
Szélessége 4000 mm
MÉLYSÉG 3000 mm
SZÍN RALXXXX
A termék ára A termék ára egyedi (áfa és beépítés nélkül)

TECHIKAI ADATOK

  • Hatékony árnyékolás
  • Véd a nap ellen
  • Minimális méret (szélesség x meghosszabbítás): 1000 x 1000 mm
  • Maximális méret (szélesség x meghosszabbítás): 6000 x 7000 mm

Lépjen kapcsolatba velünk

Ügyfélkapcsolat

Kérjük töltse ki a jobboldali ürlapot, hogy kapcsolatba léphessünk Önnel.

Infóvonal

+36 30 257 1700

E-mail

info@alupergola.hu
ÉRTÉKESÍTÉSI PONT