ROBOSZTUS ALUMINIUMPERGOLA - EXPERT

Minél kevesebb tartóoszlop?

A GARDENDREAMS EXPERT robosztus felépítésének köszönhetően kevesebb elülső oszlopra van szükség a szerkezet támasztásához.

Ezen megerősített pergolák teteje készülhet 16 mm-es kamrás polikarbonátból, vagy 8 mm-es ragasztott üvegből. A karbantartás nélküli pergolák felépítését kiváló minőségű extrudált alumíniumprofilok alkotják, amelyeket Tiger Drylac porfesték bevonattal kezelnek 4 színben, felár nélkül. A pergolát alapkivitelben 8 ° -os dőléssel (méterenként 14 cm lejtéssel) szállítjuk, de 5 ° és 15 ° közötti dőlésszög is választható felár ellenében. Az alumínium pergola elülső részén megerősített lefolyórendszer található, amely a csapadékot az oszlopokba vezeti, egy beépített lefolyócsőbe. Az elülső rész oszlopai 110 x 110 mm profilból állnak, és szabvány hosszúságuk 2400 mm. A rögzített tetővel rendelkező pergola hóterhelhetőségét 170 kg / m2-es terhelésig tesztelték.

A SUN SYSTEM cég, a GARDENDREAMS német alumínium pergolák kizárólagos képviselője a Csehországban, Szlovákiában, Ausztriában és Magyarországon.

Részletes termékleírás

AJÁNLATKÉRÉS


Kíváncsi vagy, hogyan nézne ki ez a pergola a te kertedben, vagy teraszodon? Próbáld ki az appunkat. Letöltés:

Stahujte naši aplikaci z App Store Stahujte naši aplikaci z Google Play

Popis produktu

AZ EXPERT PERGOLA FELÉPÍTÉSE

Az alumínium pergola extrudált, magas minőségű alumínium profilokból áll, amelyeket az osztrák Tiger Drylac gyártó porfestett bevonatát kapják. Az alumínium pergolák legfontosabb része az elülső csatorna, amelynek mérete 223 x 135 mm, sík, lekerekített vagy rusztikus kivitelben szállítjuk. Nagyon fontos részek a középső és a szélső kereszttagok integrált gumi tömítéssel, amelyek mérete 95 x 55 mm, és fedőprofilokkal vannak rögzítve, tömítéssel. Az elülső részben 110 x 110 extrudált alumínium oszlopok vannak, amelyek alapkivitelben 2400 mm hosszúak, de egyéb méretek (3000, 4000 vagy 6000 mm) szintén szállíthatók felár ellenében.

KARBANTERTÁSMENTES TETŐ

Az alumínium pergolák tetejét 16 mm kamra vastagságú polikarbonát vagy 8 mm vastag (ragasztott) üvegek alkotják. A legkelendőbb tetőtípus a polikarbonát, amelynek ára kedvezőbb, színe tiszta vagy tejszínű alapáron. Felár ellenében a polikarbonát lehet kristálytiszta, antracit növelt hővisszaveréssel, vagy tejszínű, jobb hővisszaveréssel.

A drágább változat a 8 mm vastag biztonsági (ragasztott) üveg, amely egyre népszerűbb. Javasoljuk, hogy az üveggel rendelt alumínium pergolát szerelje fel árnyékolással, különféle típusú napellenzőkkel, előtetőkkel vagy redős redőnyökkel a jobb hőelvezetés érdekében.

AZ ALUMINIUM PERGOLA MŰSZAKI PARAMÉTEREI

A rögzített tetővel rendelkező alu pergolák esetében érdemes egy hozzávetőleges leírást adni méretekkel, tető hajlásszöggel egyéb paraméterek figyelembevételével, még mielőtt kollégánk a helyszínre látogat. Így a helyszíni megbeszélés, felmérés alkalmával pontos felmérést tudunk készíteni a pergola méretét, és egyéb paraméterit illetően.

SZABADONÁLLÓ PERGOLA

Abban az esetben, ha a rögzített tető polikarbonát, lehetőség van szabadonálló kivitelt is választani, a hátsó részt így nem a falhoz rögzítjük, hanem szabadon állnak 110 x 110 mm-es oszlopokon. Egy kiegészítő fémszerkezet beépítése ajánlott, ha a pergola egy faszerkezethez van rögzítve (a jobb stabilitás és a falhoz való jobb rögzítés lehetősége érdekében). Ebben az esetben a tető lehet polikarbonát és üveg is.

A PERGOLA KONSTRUKCIÓ SZÍNEI

A pergolát alkotó alumínium profilok az osztrák Tiger gyártó porfesték bevonatát kapják. Az alapkínálat 4 színt tartalmaz alapáron: RAL 9016 - fehér (fényes), RAL 9001 - krém (fényes), RAL 7016 - antracit (strukturált) és RAL 9007 - ezüst (strukturált) színben.

A PERGOLA MÉRETEI

A pergolát kizárólag rögzített tetővel szállítjuk. A polikarbonát tetővel ellátott pergolák minimális mérete 3000 x 2000 mm, maximális mérete 7 000 x 5000 mm. Az elülső részben lévő alumínium oszlopok száma a mérettől függően 2-5 db lehet. A biztonsági üvegtetővel ellátott pergolák minimális mérete 3000 x 2000 mm, a legnagyobb mérete 7 000 x 4000 mm Az elülső részben lévő alumínium oszlopok száma a mérettől függően itt 2-3 db lehet.

ESŐVÍZ ELVEZETÉSE A PERGOLÁBAN

A rögzített tetővel ellátott alumínium pergolák lehetővé teszik az esővíz elvezetését a fix tető miatt, amely a vizet az első részbe engedi a vízelvezető profilhoz. A víz ezután a lefolyóprofilon keresztül a kiömlőhöz áramlik az oszlopon keresztül. A pergola alatti terület mindig tökéletesen száraz marad.

PERGOLA ÁRNYÉKOLÁSA

A rögzített tetővel ellátott alumínium pergola kényelmes használatához javasoljuk a speciálisan a pergolához kifejlesztett napellenzők használatát a pergolák árnyékolásához. Az Airomatic, a Targa vagy az Xline napellenzőket a polikarbonát, vagy üvegtető felett lehet elhelyezni. A tető feletti napellenzők hátránya, hogy jobban ki van téve a szélnek, esőben nem használható és hamar koszolódik, nehéz tisztán tartani. Egy másik lehetőség a tető alatti napellenző használata, amely bár nem olyan hatékony, ellenállóbb a szél ellen, esőben is használható, és az anyagnak is hosszabb az élettartama, mivel nincs kitéve direkt külső hatásoknak és szennyeződéseknek. Ha ez a megoldás tetszik jobban, akkor javasoljuk az Xlight napellenzőt.

EGYÉB ÁRNYÉKOLÁSI LEHETŐSÉGEK

Az alumínium pergola árnyékolásának olcsóbb megoldása a tetőtéri profilok között elhelyezhető árnyékolás. Alapesetben ezek kézi erővel mozgathatók az elülső profilnál lévő rúd segítségével. Redős árnyékoló esetén elektromos vezérlés is választható felár ellenében.

OLDALSÓ ZIPSCREEN ÁRNYÉKOLÁS

A ZIPSCREEN oldalsó árnyékoló védelmet nyújt az időjárás (nap, szél vagy eső) ellen, egyben a privátszféra védelmét is szolgálják. A SCREEN árnyékolók extrudált alumínium keretben vannak, melyek szélessége a pergola konstrukciójától függ. A vezetőprofil mérete 46 x 32 mm, amely rozsdamentes acél csavarokkal van szorosan rögzítve az pergola oszlopához. A profil belsejében van egy PVC betét, amely az ún. A ZIP rendszer réze. Az árnyékoló profilok színét a pergola színe határozza meg.

A SCREEN ÁRNYÉKOLÓK MŰSZAKI ADATAI

A redőnyök szövete üveg- vagy poliészter szálakból áll, PVC felső réteggel, amelyek a Sergé Ferari és a Copaco vezető európai gyártók gyártmányai. A szövet szélei "cipzárral" vannak ellátva, amelyet beillesztenek a vezetőprofilba helyezett PVC betétbe. A ZIP rendszer miatt a szerkezet igen erős, ellenáll akár 72 km/h szélterhelésnek is. A SCREEN redőnyök egyik legcsodálatosabb tulajdonsága a környezettel való kapcsolat megőrzése, ugyanis nappali fénynél áttetsző. Ezzel szemben hátrány, hogy a pergola alatti éjszakai megvilágítás teljesen átlátszóvá teszi a szövetet. A redőnyök szövetei karbantartást nem igényelnek.

PERGOLA OLDALSÓ ÜVEGEZÉSSEL

A fix tetős pergolák könnyedén téli kertté alakíthatóak. Amennyiben már a rendelésnél tudja, hogy télikertet szeretne, akkor a Gardenroom télikerteket ajánljuk, amelyek meghatározott méretekkel rendelhetőek keretes és keret nélküli oldalsó üvegezéssel. Amennyiben az oldalsó üvegezést későbbre szeretné halasztani, akkor az Expert termékeket ajánljuk. Ezen pergolákhoz is lehet keretes, illetve keret nélküli üvegezést beépíteni igen sokféle méretben.

A PERGOLA BELSŐ TERÉNEK VILÁGÍTÁSA ÉS FŰTÉSE

A legnépszerűbb kiegészítők közé tartozik a tetőprofilokba integrált világítás. A LED világítást kizárólag fehér színű lehet. A világítás feláras távvezérlővel is irányítható. Ez esetben a világítás intenzitása 0%, 33%, 66% és 100% tartományban dimmerrel szabályozható.

A pergola belső helyiség melegítéséhez elektromos fali infravörös melegítőt használunk, amelyeket különböző színekben, és kiegészítőkkel kínálunk. Az infravörös sugárzók energiafogyasztása 1500 W – 2500 W, amelyet távirányítóval 0%, 33%, 66% és 100% tartományban lehetséges a sugárzási intenzitás szabályozása.

PROFESSZIONÁLIS KIVITELEZÉS

A profi installálás garantálja a hosszú termék élettartamot, biztonságos működést. A pergola összeszerelését 2-3 ember végzi, akik a gyártó által betanított szakemberek. Az összeszerelés folyamán egyedi szerszámokat és segédeszközöket használunk. Az összeszerelés általában 1-2 napig tart a körülményektől és előkészítéstől függően.

A pergolát mindig a falhoz vagy a mennyezethez rögzítjük (csak polikarbonátos fedés esetén). Még beépítés elött tisztában kell lenni a fal rétegrendjével, a szerkezet vastagságával, anyagával, a hőszigetelés vastagságával stb. Amennyiben a falon nincs Dryvit, akkor menetes szárat használunk kémiai kötőanyaggal. Ha a falon van hőszigetelés, akkor Fischer Thermax rögzítő elemeket használunk minősített kémiai kötőanyaggal. Mivel minden projekt más és más, ha szükséges, kiegészítő konzolokat is legyártunk és felszereljük a pergola biztonságos rögzítéséhez.

Fontos, hogy a pergola elülső oszlopait szilárdan rögzítsük. Ha a fogadó rész beton, akkor betoncsavarokat használunk, vagy menetes szárat hitelesített kémiai kötőanyaggal. Ha nincs beton fogadó, akkor talajcsavarral kell megoldani a megfelelő rögzítést.

A PERGOLA SZÁLLÍTÁSI HATÁRIDEJE, GARANCIA

A szállítási határidő alapesetben 8 hét. A választott konfigurációtól, színtől, kiegészítőktől és egyedi igényektől függően a határidő kitolódhat. A szállítási dátum függ továbbá a gyártói kapacitás, valamint az összeszerelő csapat leterheltségétől. A személyes konzultáció alkalmával jelezzük a várható késedelmet, vagy korábbi teljesítést.

A garanciát a gyártó biztosítja, amennyiben minősített szakember végzi a szerelést. Ez esetben a garancia 5 év, ami a pergola szerkezetére vonatkozik. A garancia akkor érvényes, ha a használati utasításban előírt karbantartást a tulajdonos előírás szerint elvégzi.

A PERGOLA KARBANTARTÁSA ÉS TISZTITÁSA

Ezen pergolák karbantartásmentesek és nem kívánnak semmiféle speciális kezelést. Azonban azt ajánljuk, hogy bizonyos időközönként tiszta vízzel tisztítsa a szerkezetet és a tetőt. Ezt követően a vízelvezető csatornákat tisztítsa meg a szennyeződésektől, levelektől stb. Az üvegtető hátránya, hogy minden szennyeződés meglátszik a felületen.

A PERGOLA SZÁLLÍTÁSI HATÁRIDEJE, GARANCIA

A szállítási határidő alapesetben 8 hét. A választott konfigurációtól, színtől, kiegészítőktől és egyedi igényektől függően a határidő kitolódhat. A szállítási dátum függ továbbá a gyártói kapacitás, valamint az összeszerelő csapat leterheltségétől. A személyes konzultáció alkalmával jelezzük a várható késedelmet, vagy korábbi teljesítést.

A garanciát a gyártó biztosítja, amennyiben minősített szakember végzi a szerelést. Ez esetben a garancia 2 év, ami a pergola szerkezetére vonatkozik. A garancia akkor érvényes, ha a használati utasításban előírt karbantartást a tulajdonos előírás szerint elvégzi.

A PERGOLA KARBANTARTÁSA ÉS TISZTITÁSA

Ezen pergolák karbantartásmentesek és nem kívánnak semmiféle speciális kezelést. Azonban azt ajánljuk, hogy bizonyos időközönként tiszta vízzel tisztítsa a szerkezetet és a tetőt. Ezt követően a vízelvezető csatornákat tisztítsa meg a szennyeződésektől, levelektől stb. Az üvegtető hátránya, hogy minden szennyeződés meglátszik a felületen.

 

A LEGEND Pergola előnyei

 • Kíváló minőségű német gyártmány, 2 év garanciával
 • Beépített csapadékelvezetés
 • Akár max. 170Kg/m2 hóterhelést is elvisel
 • Választható alapszínek: fehér, krém, antracit és ezüst
 • Strukturált felület (antracit és ezüst esetén)
 • Tetőprofilokba intergrált LED világítás
 • 16 mm polikarbonát, vagy 8 mm vastag ragasztott biztonsági üveg
 • Téli kertté is bővíthető oldalsó eltolható üvegezéssel.

Ár információhoz

TÍPUS Aluminiumpergola - EXPERT
SZÉLESSÉG 4000 mm
MÉLYSÉG 3000 mm
SZÍN RAL 7016
VEZÉRLÉS Ennek a pergolának nincs mozgó alkatrésze.
KIVITEL Pergola, oldalfalhoz rögzítve, 16 mm polikarbonát fedéssel

TECHIKAI ADATOK

 • Hóálló
 • Életre szóló termék
 • Maximális méret (Szélesség x Mélység): 7 000 x 5 000 mm
 • Minimum méret (Szélesség x Mélység): 2000 x 2000 mm
 • Színpaletta
 • Esőálló
 • Véd a nap ellen
 • Véd a szél ellen

TÉLIKERT KERET NÉLKÜLI ELTOLHATÓ ÜVEGEZÉSSEL.

Lépjen kapcsolatba velünk

Ügyfélkapcsolat

Kérjük töltse ki a jobboldali ürlapot, hogy kapcsolatba léphessünk Önnel.

Infóvonal

+36 30 257 1700

E-mail

info@alupergola.hu
ÉRTÉKESÍTÉSI PONT
Mondja el véleményét a Facebookon vagy a Google-on. Segítsünk másoknak is a választásban!
Szeretnénk megkönnyíteni Önnek a böngészést weboldalunkon, és csak azt mutatni, ami valóban érdekli. Egyetért? :)

Ehhez szükségünk van a hozzájárulására a sütik, azaz olyan kisméretű fájlok feldolgozásához, amelyeket az Ön böngészőjében tárolunk, és amelyek segítséget nyújtanak ahhoz, hogy kevesebbet kelljen kattintgatnia, gyorsan megtalálja mindazt, amit a weboldalunkon keres, valamint hogy csak igazán releváns szolgáltatásokkal és termékekkel kapcsolatos hirdetéseket jelenítsünk meg Önnek. A sütifájlok feldolgozásáról ITT olvashat bővebben.

Beállítások szerkesztése Egyetértek
Hogy biztonságosan böngészhesse weboldalunkat, és mindig megtalálja a releváns tartalmat

Weboldalunk megfelelő működéséhez szükséges sütik, beleértve az informatikai biztonságot garantáló sütiket is. Ide tartoznak az Ön beállításainak tárolásához, illetve a kommunikációhoz szükséges sütik (load balancing cookies).

Ezek a weboldalunk forgalmának mérésére és elemzésére (például a látogatók vagy a megtekintett oldalak száma) használt sütik hozzájárulnak weboldalunk teljesítményének javításához. Hozzájárulásának köszönhetően értékes adatokat tudunk gyűjteni és megfelelően tudjuk elemezni azt, hogy hogyan böngészi az oldalunkat, és mi érdekli Önt. Ily módon képesek vagyunk folyamatosan javítani weboldalunkat, illetve biztosítani annak tökéletes működését, és Ön kényelmesen böngészheti kínálatunkat.

Az ilyen típusú sütiket harmadik felek weboldalain, például közösségi hálózatokon megjelenített hirdetésekhez használjuk. Ezek a sütik lehetővé teszik, hogy a reklámokat (például a weboldalunkon megtekintett termékek alapján) az Ön tényleges érdeklődéséhez igazítsuk. Ha kikapcsolja ezeket a fájlokat, böngészés közben továbbra is megjelennek majd a hirdetések, ám azok nem lesznek relevánsak az Ön számára.

Zárja be a
× Termék keresése