SZABADONÁLLÓ GÖRGŐS ÁRNYÉKOLÓ - OMBRAMOBIL

Hűvös árnyék a kert közepén?

Szabadon álló dupla ponyvás napellenző, amely kivételessé teszi ezt a terméket. Legyen szó partyról, vagy pihenésről a kertben, ez a termék remek választás. Szórakozhat, és senkit sem zavar.

A STOBAG OMBRAMOBIL teherhordó szerkezettel ellátott napellenzők alkalmasak az alkalmi szabadtéri események árnyékolására. Az állványok szállíthatók klasszikus A-alakú kivitelben (mobil állványok) vagy a betonozáshoz szükséges talppal. A kiváló minőségű tartós dobozolásnak köszönhetően a napellenzők még szezonon kívül is kint maradhatnak. A napellenzők dőlésszöge 10 ° és 20 ° között állítható. A napellenző akár 49 km / h-s szélnek is ellenáll, és 15 ° -nál nagyobb dőlésszög mellett a napellenző is használható az eső ellen.

Cégünk, a SUNSYSTEM a svájci STOBAG árnyékolástechnika legnagyobb partnere a Csehország, Szlovákia, Ausztria és Magyarország területén.

Részletes termékleírás

AJÁNLATKÉRÉS

Popis produktu

A NAPELLENZŐ ANYAGA

A napellenző árnyékoló akrilszövet anyagát a Sattler osztrák cég gyártja, amelyet a világ egyik legelismertebb gyártójaként tartanak számon a kültéri termékekhez készült szövetek tekintetében. Választható szövetek közül az “Uni” kollekció alapáras, vagy a “Brilliant” kollekció feláras, amely nagyon különleges és népszerű az elmúlt években. Éttermek, kávézók részére elsősorban a “Fire” kollekció anyagait ajánljuk, amelyek csökkentett éghetőséggel rendelkeznek.


FELÉPÍTÉS ÉS SZÍNEK

A szerkezeti elemeket extrudált alumínium profilok alkotják, amelyek a legmagasabb minősítésű IGP porfestett bevonatát kapják. 16 alapszín közül lehet választani “Classic Colours”, fényes, illetve matt felületekkel. Felárért további színek a választhatók a “Trend” és a “Rainbow” kollekcióból. Természetesen a RAL színskálából is rendelhetők színek.


A NAPELLENZŐ MÉRETEI

Ennek a napellenzőnek a legnagyobb mérete 5500 x 4500 mm. A működést alapvetően egy SOMFY WT elektromechanika biztosítja (nyomógombos fali kapcsolóval). Természetesen SOMFY RTS rádiós távirányítóval is működtethető a szerkezet vagy SOMFY IO egységgel, ami manapság nagyon népszerű és egy okosalkalmazás segítségével okostelefonnal, táblagéppel vagy számítógéppel vezérelhet. Az ügyfél kérésére a napellenző kézi forgatókarral is működtethető.


A NAPELLENZŐ KARBANTARTÁSA

Ezek a napellenzők karbantartásmentesek, nem igényelnek különösebb törődést, de ajánlatos bizonyos időközönként a szerkezetet és vásznat tiszta vízzel, esetleg kellően higított folyékony tisztítószerrel tisztítani.

Az Ombramobil napellenző előnyei

 • minőségi Svájci termék
 • a szokásosnál hosszabb 5 év garancia
 • 16 szín, felár nélkül
 • STOBAG kollekció több mint 300 szövetből
 • szélállóság Szélosztály 3 - akár 49 km / h
 • a napellenző maximális mérete 5500 x 4500 mm

Árajánlathoz szükséges adatok

TERMÉKTÍPUS OMBRAMOBIL önhordó napellenző
Szélessége 4000 mm
MÉLYSÉG 3000 mm
SZÍN Klasszikus színek
A termék ára A termék ára egyedi (áfa és beépítés nélkül)

TECHIKAI ADATOK

 • Hatékony árnyékolás
 • Megfizethető
 • Napvédelem
 • Szélállóság
 • Minimális méret (szélesség x meghosszabbítás): 3150 x 1500 mm
 • Maximális méret (szélesség x meghosszabbítás): 5550 x 4500 mm

Lépjen kapcsolatba velünk

Ügyfélkapcsolat

Kérjük töltse ki a jobboldali ürlapot, hogy kapcsolatba léphessünk Önnel.

Infóvonal

+36 30 257 1700

E-mail

info@alupergola.hu
ÉRTÉKESÍTÉSI PONT