SZABADONÁLLÓ ROLÓ ÉTTERMEKNEK - BOXMOBIL

Árnyékot keres egy étteremhez?

Ez a szabadon álló napellenző fesztávolságának köszönhetően nagy területek árnyékolására alkalmas. Kényelmesen beárnyékolhatja a nagy nyitott területet, és kellemes hangulatot adhat a külső térhez.

A STOBAG BOXMOBIL szabadon álló napellenzők ideálisak éttermek, kávézók és szállodák nagy területének árnyékolásához. Az állványok szállíthatók klasszikus A-alakú kivitelben (mobil állványok) vagy a betonozáshoz szükséges talppal. A kiváló minőségű tartós doboznak köszönhetően a napellenzők még szezonon kívül is kint maradhatnak. A napellenzők dőlésszöge 5 ° és 35 ° között állítható. A napellenző akár 49 km / h-s szélnek is ellenáll, és 15 ° -nál nagyobb dőlésszög mellett a napellenző használható az eső ellen is.

Cégünk, a Sunsystem a svájci STOBAG árnyékolástechnika legnagyobb partnere a Cseh Köztársaságban, Szlovákiában, Ausztriában és Magyarországon.

Részletes termékleírás

AJÁNLATKÉRÉS

Popis produktu

SZÖVETEK

Az ilyen típusú szabadon álló napellenző szövete az osztrák Sattler gyártó akrilszöveteiből készül, amely a világ egyik vezető árnyékolástechnikai szövet gyártója. Választhat az alap "Uni" kollekció közül, amely ingyenes. A "Brilliant" kollekció szövetei nagyon érdekesek és népszerűek az elmúlt években. Vannak olyan speciális anyagok is, amelyek csökkent tűzveszélyességgel bírnak, így éttermek, kávézók vagy más kereskedelmi vállalkozások számára ideálisak.

SZERKEZET ÉS SZÍNEK

A napellenzők felépítése extrudált alumínium profilokból áll, amelyeket a legjobb minőségű porfestett bevonattal kezelnek az IGP márkával. A „Classic colors” kollekció alapszínei 16 színt tartalmaznak - fényes és matt. Felár ellenében választhat a „Trend” vagy a „Rainbow” gyűjtemény közül. Természetesen bármilyen színt választhat a RAL színminta szerint.

MÉRETEK

A szabadon álló napellenző maximális mérete 6620 x 7000 mm. A vezérlést a SOMFY WT hajtás biztosítja alapfelszereltségként (impulzusszabályozás egy gomb segítségével). Természetesen lehetséges a SOMFY RTS rádiómeghajtók használata a távirányítón, vagy manapság a SOMFY IO meghajtók nagyon népszerű sorozata visszajelzéssel. Ezek a meghajtók vezérelhetők távirányítóval, okostelefonnal, táblagéppel vagy számítógéppel. Ez a szabadon álló napellenző nem kezelhető manuálisan.

KARBANTARTÁS

A napellenzők ezen változata teljesen karbantartásmentes, ezért nem igényel különösebb karbantartást. Javasoljuk, hogy a szerkezetet és a szövetet egyszer-egyszer tiszta vízzel vagy lágyított vízzel tisztítsa meg.

A Boxmobil napellenzőinek előnyei

 • minőségi Svájci termék
 • a szokásosnál hosszabb 5 év garancia
 • 16 építési szín, felár nélkül
 • STOBAG kollekció több mint 300 szövetből
 • szélállóság Szélosztály 3 - akár 49 km / h
 • a napellenző maximális mérete 6620 x 7000 mm

Árajánlathoz szükséges adatok

TERMÉKTÍPUS Önálló BOXMOBIL napellenző
Szélessége 4000 mm
MÉLYSÉG 3000 mm
SZÍN Klasszikus színek
A termék ára A termék ára egyedi (áfa és beépítés nélkül)

TECHIKAI ADATOK

 • Hatékony árnyékolás
 • A legkeresettebb napvédelem
 • Szélállóság
 • Szélállóság
 • Minimális méret (szélesség x meghosszabbítás): 2100 x 3000 mm
 • Maximális méret (szélesség x meghosszabbítás): 6620 x 7000 mm

Lépjen kapcsolatba velünk

Ügyfélkapcsolat

Kérjük töltse ki a jobboldali ürlapot, hogy kapcsolatba léphessünk Önnel.

Infóvonal

+36 30 257 1700

E-mail

info@alupergola.hu
ÉRTÉKESÍTÉSI PONT