TERASZFEDÉS MN

Egy stílusos árnyékolót keres?

Ez egy egyedi modell a felfüggesztésének köszönhetően. Nincsenek tartó oszlopai, amelyek a teraszon zavartalan kilátást tesz lehetővé. Egy speciális rögzítő elem segítségével lehet a szerkezetet a ház/apartman oldalfalához rögzíteni.

Az MN pergola a legjobb választás azoknak, akik a teraszon nem szeretnének semmi – a kilátást zavaró- tartószerkezetet látni. A függőleges falra szerelhető rögzítő profilok lehetnek az árnyékoló szintje fölött, illetve alatt elhelyezve. Az alsó rögzítést az MN1 vagy MN2, a felső rögzítést az MN3, illetve MN4 típusoknál használjuk. Az egyenes profilok (MN1, MN3) mellett hajlított profilokkal (MN2, MN4) is lehet rendelni az árnyékolót. A csapadék szabadon áramlik az elülső szövet profilhoz. Az esővíz elvezetése a függőleges tartóoszlopok hiánya miatt nem megoldható.

Részletes termékleírás

AJÁNLATKÉRÉS

Popis produktu

A TETŐ ALAPSZÖVETE

Az oszlop nélküli MN árnyékoló 3 rétegű PVC szövet anyaga a Mehler német gyártó terméke. Alapesetben a “Basic, Xclusive and Matt” kollekcióból lehet 7 fajta szövetet választani, amik nem átlátszóak. Felár ellenében választhatók olyan anyagok, amelyek ugyan átlátszóak, de a vízzáróak is egyben. Ezen anyagok hátránya, hogy átlátszóságuk miatt az anyag felső részén lévő szennyeződések is látszanak alulról.

DESIGN ÉS SZÍNEK

Az árnyékoló szerkezetét porfestett, extrudált alumínium profilok alkotják. A 6 felár nélküli alapszín “Basic Colors” a RAL9016, RAL1013, RAL9006, RAL7006, RAL7016 és a RAL9005. Ezek sima fényes bevonatok. Más színeket az “Exclusive Colors” minták közül lehet választani, amelyek szintén felár nélküli színek. A legkeresetteb szín az ON617. Ezen kívül is választható szín az “Exclusive Colors and Texture Colors” RAL skálából, amelyek viszont felárasok.

LEHETSÉGES MODULOK

Az MN pergolák 1,2, illetve 3 modullal rendelkező változatban rendelhetők.

KIEGÉSZÍTŐK AZ ÁRNYÉKOLÓHOZ

A legnépszerűbb kiegészítők közé tartozik a szövet anyagába integrált világítás. Ennek meleg fehér színe van, amely távvezérlővel vezérelhető. Felár ellenében a világítás intenzitása 0%, 33%, 66% és 100% tartományban dimmerrel szabályozható.

AZ ÁRNYÉKOLÓ KARBANTARTÁSA

Ezen pergolák karbantartásmentesek és nem kívánnak semmiféle speciális kezelést. Azonban azt ajánljuk, hogy bizonyos időközönként tiszta vízzel tisztítsák a szerkezetet és a szövetet. (Semmilyen vegyszert ne használjanak) Nagyobb szennyeződések eltávolításához híg folyékony szappanos vizet használhat, amelyet bő vízzel öblítsen.

Az MN árnyékoló előnyei

 • 5 év kiterjesztett garancia
 • 7 szerkezeti szín és 7 szövetanyag felár nélkül
 • 100% vízálló PVC szövet
 • Speciális rögzítés oszlopok használata nélkül
 • Beépített LED világítás lehetősége
 • Maximális modulméret 4 500 x 7 000 mm

Ár információhoz szükséges adatok, pl.

TERMÉKTÍPUS MN árnyékoló
SZÉLESSÉG 4000 mm
MÉLYSÉG 3000 mm
SZÍN RAL 7016
VEZÉRLÉS Távvezérlés Somfy egységgel
DESIGN Árnyékoló, függőleges falhoz rögzítve felső rögzítővel

TECHIKAI ADATOK

 • Színpaletta
 • Esőállóság
 • Hatékony árnyékolás
 • Védelem a nap ellen
 • Védelem szél ellen

Lépjen kapcsolatba velünk

Ügyfélkapcsolat

Kérjük töltse ki a jobboldali ürlapot, hogy kapcsolatba léphessünk Önnel.

Infóvonal

+36 30 257 1700

E-mail

info@alupergola.hu
ÉRTÉKESÍTÉSI PONT