TERASZFEDÉS MN

Egy stílusos árnyékolót keres?

Ez egy egyedi modell a felfüggesztésének köszönhetően. Nincsenek tartó oszlopai, amelyek a teraszon zavartalan kilátást tesz lehetővé. Egy speciális rögzítő elem segítségével lehet a szerkezetet a ház/apartman oldalfalához rögzíteni.

Az MN pergola a legjobb választás azoknak, akik a teraszon nem szeretnének semmi – a kilátást zavaró- tartószerkezetet látni. A függőleges falra szerelhető rögzítő profilok lehetnek az árnyékoló szintje fölött, illetve alatt elhelyezve. Az alsó rögzítést az MN1 vagy MN2, a felső rögzítést az MN3, illetve MN4 típusoknál használjuk. Az egyenes profilok (MN1, MN3) mellett hajlított profilokkal (MN2, MN4) is lehet rendelni az árnyékolót. A csapadék szabadon áramlik az elülső szövet profilhoz. Az esővíz elvezetése a függőleges tartóoszlopok hiánya miatt nem megoldható.

Részletes termékleírás

AJÁNLATKÉRÉS


Kíváncsi vagy, hogyan nézne ki ez a pergola a te kertedben, vagy teraszodon? Próbáld ki az appunkat. Letöltés:

Stahujte naši aplikaci z App Store Stahujte naši aplikaci z Google Play

Popis produktu

A TETŐ ALAPSZÖVETE

Az oszlop nélküli MN árnyékoló 3 rétegű PVC szövet anyaga a Mehler német gyártó terméke. Alapesetben a “Basic, Xclusive and Matt” kollekcióból lehet 7 fajta szövetet választani, amik nem átlátszóak. Felár ellenében választhatók olyan anyagok, amelyek ugyan átlátszóak, de a vízzáróak is egyben. Ezen anyagok hátránya, hogy átlátszóságuk miatt az anyag felső részén lévő szennyeződések is látszanak alulról.

DESIGN ÉS SZÍNEK

Az árnyékoló szerkezetét porfestett, extrudált alumínium profilok alkotják. A 6 felár nélküli alapszín “Basic Colors” a RAL9016, RAL1013, RAL9006, RAL7006, RAL7016 és a RAL9005. Ezek sima fényes bevonatok. Más színeket az “Exclusive Colors” minták közül lehet választani, amelyek szintén felár nélküli színek. A legkeresetteb szín az ON617. Ezen kívül is választható szín az “Exclusive Colors and Texture Colors” RAL skálából, amelyek viszont felárasok.

LEHETSÉGES MODULOK

Az MN pergolák 1,2, illetve 3 modullal rendelkező változatban rendelhetők.

KIEGÉSZÍTŐK AZ ÁRNYÉKOLÓHOZ

A legnépszerűbb kiegészítők közé tartozik a szövet anyagába integrált világítás. Ennek meleg fehér színe van, amely távvezérlővel vezérelhető. Felár ellenében a világítás intenzitása 0%, 33%, 66% és 100% tartományban dimmerrel szabályozható.

AZ ÁRNYÉKOLÓ KARBANTARTÁSA

Ezen pergolák karbantartásmentesek és nem kívánnak semmiféle speciális kezelést. Azonban azt ajánljuk, hogy bizonyos időközönként tiszta vízzel tisztítsák a szerkezetet és a szövetet. (Semmilyen vegyszert ne használjanak) Nagyobb szennyeződések eltávolításához híg folyékony szappanos vizet használhat, amelyet bő vízzel öblítsen.

Az MN árnyékoló előnyei

 • 5 év kiterjesztett garancia
 • 7 szerkezeti szín és 7 szövetanyag felár nélkül
 • 100% vízálló PVC szövet
 • Speciális rögzítés oszlopok használata nélkül
 • Beépített LED világítás lehetősége
 • Maximális modulméret 4 500 x 7 000 mm

Ár információhoz szükséges adatok, pl.

TERMÉKTÍPUS MN árnyékoló
SZÉLESSÉG 4000 mm
MÉLYSÉG 3000 mm
SZÍN RAL 7016
VEZÉRLÉS Távvezérlés Somfy egységgel
DESIGN Árnyékoló, függőleges falhoz rögzítve felső rögzítővel
A termék ára 1 780 000 Ft (áfa és beépítés nélkül)

TECHIKAI ADATOK

 • Színpaletta
 • Esőállóság
 • Hatékony árnyékolás
 • Védelem a nap ellen
 • Védelem szél ellen

Lépjen kapcsolatba velünk

Ügyfélkapcsolat

Kérjük töltse ki a jobboldali ürlapot, hogy kapcsolatba léphessünk Önnel.

Infóvonal

+36 30 257 1700

E-mail

info@alupergola.hu
ÉRTÉKESÍTÉSI PONT