ÖNHORDÓ TOLÓKAPU - STANDARD

Megfizethető tolókaput keres?

A Standard tolókapu kapu a legkedvezőbb megoldás az önhordó kapuk kínálatában. Ez az kapu teherhordó csapágyszerkezettel rendelkezik, amely tartja az egész kapu sulyát. A szerkezettel max. 5 m széles bejáratot lehet kialakítani. Az aluminium profilokat TIG technológiával hegesztjük. Az így hegesztett keretek rendkívül erősek, és a varratok teljesen láthatatlanok. Az alumínium szerkezethez szükséges kötőelemek mindegyike rozsdamentes acél. Ezek a csavarok és szegecsek nem látszanak kívülről. Valamennyi alumínium alkatrész porszórt bevonatot kap, ugyanolyan árnyalatban, mint a kapu. Az alumínium önhordó kapu maximális mérete 5000 x 2000 mm. A Standard típusra 5 éves garanciát vállalunk.

Részletes termékleírás

AJÁNLATKÉRÉS

Popis produktu

AZ ÖNHORDÓ TOLÓKAPUK BEVONATA ÉS FELÜLETE

A teljes önhordó kapukat, az összes alkatrészt beleértve, kiváló minőségű felületkezeléssel látják el égetett Tiger Drylac porfestékkel. Egy másik lehetőség a speciális Decoral technológiával történő festés, amely a profil és az összes alkatrész felületét porfestékkel kezeli, és a tinta ezt követően szublimálja azt az átadó fóliát, amelybe a festett tárgy kerül. Ez a fólia fa, gránit, márvány vagy más atipikus mintázatként jelenik meg.

Az alapkollekció a 15 legnépszerűbb színt tartalmazza. Mindezeket az alapszíneket kizárólag finoman strukturált felülettel látjuk el, amelynek nagyobb az ellenállása a károsodásnak. Ez a felület más beszállítók jelentős felárával jár, de az általunk kínált kerítéseket és kapukat az alapár tartalmazza. Ha azt szeretné, hogy önhordó tolókapuja egyedi legyen, ingyen kombinálhatja az alapszíneket.

Ha az önhordó kapuk alapvető színkollekciója nem felel meg Önnek, akkor bármely szín közül választhat a RAL színminta szerint. Ezeket az önhordó kapukat meghosszabbított szállítási határidővel (10 hét) és az alaptermék 10% -ának felárával szállítjuk. Kivételes megjelenést kölcsönöz a kapujának a Decoral technológiának köszönhetően, amely lehetővé teszi, hogy a kaput fa, gránit, márvány, szén és más érdekes mintákat kapjanak. Ez a technológia lényegesen drágább, ezért ezek a kivitelek a termék alapára 20% -os felárral és meghosszabbított szállítási idővel (10 hét) járnak.

A KAPUK MAXIMÁLIS MÉRETE

A szokásos önhordó kaput magáncélra szánják. A strapabíró C profil és a teherbíró csapágyszerkezetnek köszönhetően az önhordó kapu maximálisan mérete: 5000 x 2000 mm.

TOLÓKAPU MOZGATÓK

A standard önhordó tolókapukat elsősorban a francia SOMFY gyártó meghajtásaival szállítjuk 3 év garanciával. Ez a tolókapu-mozgató az Elixo, mindig szettben szállítják, fotocellákkal és távirányítókkal együtt. Ez a típusú meghajtó vezérelhető a falon lévő gomb, kaputelefon, távirányító, de akár okostelefon segítségével is. Kínáljuk a bevált BFT olasz gyártó meghajtóit is, amely nagyszerű kapuhajtásokat gyárt kiegészítőkkel. Végül ajánlatunk tartalmaz egy német SOMMER meghajtót is, amely a tolókapu tartóoszlopába van integrálva. Technológiailag egyedülálló megoldás. Ezeket a motorokat is mindig készletekben, vezérlőkkel és fotocellákkal együtt szállítjuk. A meghajtó garanciája 24 hónap.

A KAPUK TELEPÍTÉSÉNEK FELTÉTELE

Szükséges, hogy az ügyfél elkészítse a teljes előkészületi kivitelezési munkákat (a bejárat, a beton alapozás előkészítése és a kábelek előkészítése az elektromos telepítéshez). Ebben mi minden segítséget megadunk, rajzokkal, méretekkel, leírással, hogy mit és hogyan kell előkészíteni. Forduljon hozzánk bizalommal.

SZÁLLÍTÁSI IDŐ ÉS GARANCIA

Az önhordó tolókapu szállítási ideje kb. 8 hét. A kivitel, a szín, a kiegészítők és a speciális követelmények függvényében ez változhat. A szállítás dátuma befolyásolhatja a jelenlegi termelési kapacitást és a telepítési kapacitásokat (erről a konzultáció és a felmérés során adunk tájékoztatót).

A gyártó által biztosított jótállási idő 5 év, amely a kapu mechanikai részére és a felületkezelésre vonatkozik (a Decoral technológia kivételével). A kapuhajtásokat 3 év garanciával szállítjuk a SOMFY márkára, 24 hónapot pedig a BFT és SOMMER márkára. A garancia csak akkor érvényes, ha a terméket a felhasználói kézikönyvben előírt utasításoknak megfelelően használja és karbantartja.

A TOLÓKAPU KARBANTARTÁSA ÉS TISZTÍTÁSA

Az önhordó kapu ezen változata teljesen karbantartásmentes, ezért nem igényel különösebb karbantartást.

A SUN SYSTEM STANDARD TOLÓKAPUK ELŐNYEI

 • a szokásosnál hosszabb 5 év garancia
 • igényes Cseh gyártmány
 • 15 alapszín felár nélkül
 • finoman strukturált alapszínek
 • opcionális fahatás Decoral technológiával
 • teljesen rozsdamentes acél kötőelemek
 • láthatatlan varratok - TIG technológia
 • C profil 60 x 60 mm méretben
 • vezérlés távirányítóval, telefonnal
 • gyors szállítási idő (8 hét)

Tájékoztató ár

TERMÉKTÍPUS Tolókapu SUN SYSTEM Standard
SZÉLESSÉG 3000 mm
MAGASSÁG 1000 mm
SZÍN RAL 7016
VEZÉRLÉS rádiós meghajtóval SOMFY Elixo
A termék ára A termék ára kérésre (áfa és beépítés nélkül)

TECHIKAI ADATOK

 • Életreszóló termék
 • Elektromos vezérelhetőség
 • Minimális méret (szélesség x magasság): 2000 x 500 mm
 • Maximális méret (szélesség x magasság): 5000 x 2000 mm

Lépjen kapcsolatba velünk

Ügyfélkapcsolat

Kérjük töltse ki a jobboldali ürlapot, hogy kapcsolatba léphessünk Önnel.

Infóvonal

+36 30 257 1700

E-mail

info@alupergola.hu
ÉRTÉKESÍTÉSI PONT